Sari la conținut

midone

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre midone

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

midone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Nu-l baga in seama, e fix invers, el e peste. Si e un peste trist, sarac si labar care face reclama negativa la orice postara indiferent de context sau fata, in dobitocia lui crede ca are efect in a influenta piata in favorea lui. Cretinu asta provoaca greata tuturor la orice postare, nu numai tie. L-au tot banat, dar revine, ii place reputatia de dobitocul site`ului.
  2. Comportamentul tau imi creeaza o asa stare de mila fata de tine, iti este fomica rau. Sunt altruist, vreau sa te ajut. Zi-mi care-ti sunt fetele sa vin la ele, mai papi si tu ceva. Poate se mai indura 3-4 baieti de pe site si iti raman bani si de pacanele🥰 ( catre goth_padre )
  3. Comportamentul tau imi creeaza o asa stare de mila fata de tine, iti este fomica rau. Sunt altruist, vreau sa te ajuti. Zi-mi care-ti sunt fetele sa vin la ele, mai papi si tu ceva. Poate se mai indura 3-4 baieti de pe site si iti raman bani si de pacanele🥰
  4. Aceasi oferta am primit si eu la telefon, sex total la 100 lei. Prea buna oferta, pozele erau putin off, mi-am zis ca ceva nu este bine. Ori pozele sunt false si cine stie de ce dihanie dau, ori ajung acolo si sa vezi ca ofertele sunt altele. Am ales sa nu bat drumul degeaba. Nici prin vise nu-mi trecea scenariul pe care l-ai patit tu. Blow mind de ce sunt in stare animalele astea.
  5. Ba da prost esti ma , ba da prost rau ! Ma mir cum de nu uiti sa respiri. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
  6. Te vad peste tot ca comentezi la posterile fetelor, bineinteles, denigrezi si le faci reclama proasta indiferent de context. La cum comentezi peste tot si faci presupuneri din astea total aleatorii fara sa cunosti fetele in cauza ne faci sa ne gandim ca esti un pestisor care incearca sa scape de concurenta pentru ca nu-i mai merge. Chiar asa rau o ducetii unii din voi de va pretati sa denigrati ? Se pare ca da. Va e frica ca o sa ajungeti la munca si nu mai are cine va intretine, lipitori bune de nimic ce santeti.
  7. Atat de slaba intelectual incat ma intreb cum de nu te ineci in cada cand faci baie. Lasand limbajul de tiganca crescuta in grajd , nu inteleg de unde atatea arogante ? Oricine cu 100 E in buzunar te-a avut dar totusi vorbesti de parca fiecare centimetru de asfalt pe care calci este al tau. Nu realizezi ca-ti faci rau singura cu atitudinea asta , lumea o sa te marginalizeze. Tare prostovane sunteti unele din voi.
  8. Auzi si la asta, prea uzate. Dar tu cu ce esti ma mai bun ?! Nu realizezi ca esti doar un ipocrit frustrat care merge la aceste femei si brusc cand nu-i convine ceva le denigreaza din frustrare. Mai du-te de aici, lupul moralist. Esti doar un ipocrit frustrat
×
×
  • Creează nouă...