Sari la conținut

gigibeton83

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigibeton83

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    SATU-MARE

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gigibeton83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Bună seara scumpa mea. Azi chiar nu am rămas pe drumuri dar am avut o zi foarte încărcată și sunt foarte obosit. Dacă simt ca mai am vlagă in mine te sun si poate ma programezi ultimul client. Te pup.
  2. Și dacă nu am WhatsApp se poate și în altă modalitate. Aș vrea să ne întâlnim azi. E ultima mea zi în SM și nu as vrea să plec așa fără nici o amintire.
  3. Poate ai vrut să-mi răspunzi mie și te-ai încurcat.
  4. Intervin și eu cu un comment chiar daca de obicei nu fac acest lucru. Acest cont este destul de nou pt ca am avut alt cont pe care l-am închis in speranța că mă las de umblat pe la femei. Vreau să zic că de obicei vizitez fete care au doar feedback pozitiv și chiar am avut experiențe plăcute mai ales in București unde am întâlnit și fete de pe acest site și de pe sugardaters și am rămas cu amintiri plăcute.Amintiri plăcute am și din SM cu Andra chiar dacă fost cu mult timp in urmă. Revenim la subiectul din această seara care este domnișoara Iuliana sau cum o chema. Am făcut programare cu aproximativ o ora jumate înainte, respectiv ora 18:00 acuma seara. Am ajuns mai repede prin centru și o sun dar nu răspunde. Nu m-am supărat știind ca mai erau 20 de minute pana la ora stabilită . Mă sună sună înapoi dar eram la o terasă și mi-am comandat ceva de băut și îi zic ca plec in 5 minute spre ea. O sun, mă îndrumă pe I C Brătianu lângă super bet. Aștept , o sun îmi da respins , mai aștept câteva minute și o sun iar și iar îmi da respins. După ce mi-a dat respins a doua oară am plecat. Acest fel de escorte imi displac foarte mult și nu fac acest comment ca să jignesc pe nimeni dar din partea mea ai un mare Dislike și as vrea sa știe toți ceilalți utilizatori ai acestui forum cine ești și ce faci. În rest toate bune . Vă salut pe toți și imi cer scuze pt prima mea recenzie ca fiind una negativă dar la cele care au atâtea recenzii pozitive văd inutil sa mai postez și eu una tit pozitivă . Vă salut. 👍
×
×
  • Creează nouă...