Jump to content

venom123

Maistru Curvar
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Utilizator De Incredere

About venom123

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Slatina

Recent Profile Visitors

499 profile views
 1. Tu ești un om special, oameni simt asta, si acele persoane pot sa spună ce vor, tu ești perfecta
 2. Dacă ai cunoașteo ai ști ca nu este asa își respecta fiecare client atâta timp cât și ea este respectata, mergi sa o cunoști respecto și te va respecta!
 3. Bună, noi suntem cei care trebuie sa îți mulțumim pentru cât de minunata ești😍
 4. salut, Tu nu ai mai fost de 2 luni la ea nu sa ști ca eu am fost și pana sa plece acasă înainte de anul nou de foarte multe ori, și numai săptămâna asta am fost de 3 ori și nicio problema, trebuia sa am și eu o problema pana acum și alții la fel, ce naiba nu suntem la grădiniță
 5. Am uitat sa precizez eu merg doar la roberta și când pleacă acasă oricât ar sta eu o aștept pe ea de 2 ani merg numai la ea, niciodată nu au fost probleme o cunosc foarte bine, nu pune bani înaintea sănătății!
 6. Bună. Stai liniștită se vede din tot ce a făcut ca este un om rău intenționat, știm toți ca nu este adevăra te pup🥰🥰
 7. Salut, este cea mai mare prostie pe care am auzit-o nu știu ce vrea omul asta de la roberta, eu va spun șincer merg de aproape de 2 ani la ea de 2 sau 3 ori pe săptămână, dar nu are rost sa vorbim despre asa ceva, baieti care sunteți clienți vorbiți spuneți ca nu este adevărat, cu siguranță este un interes aici.
 8. Salut, nu am mai scris de ceva timp despre Roberta, dar la fel ca întotdeauna Roberta este cel mai frumos om din toate punctele de vedere, atât de modesta, de înțelegătoare, știu ca am mai spus asta, dar eu nu credeam ca exista o persoana, ca ea ar trebui mult mai apreciata nu doar pentru serviciile ei ci pentru tot!
 9. Bună, nu am apucat sa ați spun tot la ultima vizita, mulțumesc frumos pentru tot, drum bun, vacanta plăcută și deabea aștept sa ne revedem!
 10. Salut, eu ți-o recomand pe Roberta nu doar pentru oralul extraordinar ci pentru un întreg pachet!
 11. Salut, eu nu cred ca cineva va putea spune despre roberta, nu mia plăcut nu ai cum nu este vorba despre gusturi ea este fenomenala am fost și eu la câteva fete, înainte sa ajung la ea dar este diferența de la cer la pământ, nu mai exista o alta fata ca ea nici la București, nicăieri, dacă as sta sa ai enumăr toate calitățile ar trebui sa scriu o carte, eu vreau doar sa ai mulțumesc frumos!
 12. Este în totalitate meritul tău, ma bucur ca ești apreciata, ești ireala în tot cea ce faci !
 13. Salut, hai sa vorbim putin despre roberta eu niciodată nu am facut o recenzie clasică doar despre servicii si atat, mereu am incercat sa scot în evidență persoana care este, si este păcat dacă cineva vede doar frumusetea ei exterioară, am fost de cel puțin 50 de ori la ea dar intotdeauna este ca prima data, pentru mine nu exista om pe acest pământ pe care sa-l respect mai mult, fiecare gest, pe care al face este divin, eu ma simt onorat, recunoscător si fiecare clipa alături de ea nu as da o pentru nimic in lume, roberta înger fără aripi
×
×
 • Create New...