Jump to content

raysaraysa

Maistru Curvar
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Reputatie Excelenta

About raysaraysa

 • Rank
  Raysa

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. Am scris un mail sper sa se ocupe un administrator de tot ce se petrece aici, deja se ajunge prea departe si nu e frumos, tin sa cred ca e vreun refuzat sau vreun frustrat care nu are ce face sau un cunoscut posibil si o ( colega) ei bine sa sti ca nu ma feresc de nimeni cu ceea ce fac si nici pe alți nu interesează viața mea personala, care vine la mine vine sa isi faca treaba nu sa ma ceara in căsătorie!
 2. Unde pui mei te crezi in epoca de piatra sau unde? Mai daca eu asa avea ( manager) sa nu spun peste rechin crocodil si ce mai este ar fi fix problema mea si nu a ta sau a altora, este fix problema mea ce fac cand unde si cu cine nu fute pe nimeni grija de ceea ce am sau fac eu ai înțeles??? Sa iti vezi de treaba ta si tu si (colega mea) sa nu va mai futa grija de mine si nici de restul fiecare e libera sa faca ce o taie capu si sa umble cu cine doreste si cand doreste de grija mea nu te ia pe tine somnul cred si de grija femeilor care au pești crocodili sau mai stiu eu ce rechinii si ce mai
 3. Sa ai spor!!! Sa ma anunți si pe mine sa stiu si eu despre ce e vorba 😂😂😂😂 vad ca sti multe ce eu nu stiu ti-a luat-o corpu razna cred nebunatic mic ce esti.
 4. Apropo cum postez poze aici ca nu ma pricep?🤣
 5. Mulțumesc!!! Ared Kaufland voi fi din 24.
 6. Eu nu voi sta niciodată într-o locație care nu imi ofera condițiile necesare care si eu trebuie să le ofer mai departe celor care intra in locație aveți raspunsul iar acum sper sa se incheie discuțiile aici chiar a-ți făcut din tantar armăsar si tot asa. Cand voi gasi locația care sa imi ofere condiții atunci voi sta.
 7. Si de unde ai tras tu concluzia sau unde scrie ca am fost amenințată de pești???
 8. Ferească sfântu ce se poate scrie aici este ceva de toata groaza, nu mai raspund ca nu are rost sa imi bat capul cu niste chesti scornite de nu stiu care si concluzii trase de nu stiu cine si asa mai departe, repet si cu asta închei orice discuție!!!! Nu am plecat pentru ca ma amenințat careva!!!! Nu am plecat pentru ca nu stiu ce aberati spun unii!!!! Este fix problema mea daca eu vreau sa raman într-o locație sau nu, cel cu colega din timișoara sa fi sănătos și tu si aceea colega de zici tu niciodată nu am avut colega dar fie cum spui tu, pe mine nu ma încălzește cu nimic ca va contraziceti
 9. Alo alo ia puneți putina frână, ce proxenet??? Ce tarife la jumătatea? In primul rand nu am plecat in niciun caz pentru ca ma amenințat nu stiu cine iar în al doilea rând inainte de a vorbi despre o persoană intereseazate bine, iar colege? Never ever!!! Asa ca nu imi poluati pagina degeaba contraziceri si ce vreti sa vorbiti in alta parte nu aici.
 10. Da.... Am revenit la timișoara.
 11. Sunt in timisoara, locația lasa de dorit, plus ca am fost sunata de tot felul de dubioși probabil persoane care le-a cam deranjant prezenta mea in Arad.... asa ca prefer să rămân la timișoara, poti veni si aici nu e departe. 0799294852
 12. Da sa schimbat! 150 finalizarea fără multe alte servicii incluse în preț. 🙂
 13. Iar pozele sunt cat se poate de REALE!! 😊 Programul meu este următorul 09:00-23:00
 14. Buna, ca si servici ofer următoarele: GF6, french KISS, CIM, ORAL DEEP, MASAJ DE RELAXARE SI EROTIC.... 69 30 MIN 200 1H 400.
×
×
 • Create New...