Sari la conținut

ionut52

Membru Premium
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ionut52

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Sa vizitez cât mai multe femei frumoase.Viata este scurta,trebuie trăită.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionut52's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

49

Reputație

  1. Bună dimineața oameni frumoși. Ieri dimineață am început ziua cu o vizită la Mona pentru plăcerea sufletului meu. După ce am fost servit cu o apa plata și servit o țigară, am fost invitat în cameră unde am fost desfatat cu un oral la marginea patului,cu atenție și la sateliți. Am cerut sa fie montatat balonașul după care am fost trântit pe spate și sa urcat pe mine.A început să mă fută câteva minute cu un ritm foarte mare cu gemete din partea ei,nu a durat mult și am capitulat în balonaș. După reîmprospătare am ales să îi întorc serviciul și să mă joc cu păsărica ei,a stat liniștită, se vede că îi place să fie desmeirdată și ea. Ma rugat să-mi întorci serviciul, a început un oral demențial, după care am pus-o capriță și am început să pompez, priveliștea este superbă Mona știe cum să se facă plăcută,este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Nu a durat mult și la cerere mea am terminat în gurița ei,a așteptat și a strâns tot fără grabă. Note nu mai dau pentru că nu are rost,cine a fost la ea știe ce poate. Amenda a fost de 300de leușteani Mulțumesc Mona,și aștept următoarea întâlnire. Vă doresc să trăiți aceleași senzații ca ale mele alături de această femeie frumoasă. Ciocane tari să aveți băieți. O zi bună la toată.
  2. Bună ziua După o lunga perioadă în care am fost cuminte,mi s-a făcut dor de Mona si de fundulețul ei. Am căzut de comun acord și am plecat către ea cu un buchet de flori . Primirea a fost un răsfăț pentru mine,cu pupici și îmbrățișări apoi invitat în cameră unde am fost dezbrăcat de doamnă . Luat prosop și mers la baie pentru igienizare, după care am fost desmeirdat cu un oral de senzație,am întors și eu serviciul jucandu-ma cu păsărica ei frumoasă. Sa urcat pe mine și a început să mă fută rău de tot,după 5 minute am cedat spre rușine mea. Nu ai cum sa reziști unei avalanșă de femeie. Am băut o apă rece,ea a fumat și am mai povestit circa 10 minute după care am înce.put runda a doua. De această dată am beneficiat și de funduletul Monei unde am și terminat ,a scos prezervativul și tras și ultima picătură de sevă. Pentru mine timpul petrecut cu ea este o relaxare. Vă mulțumesc și vă doresc ciocane tari.
  3. Bună ziua tuturor Astăzi dimineața la prima oră am fost în vizita la Mona. Am fost răsfățat cu un oral demențial neprotejat cu supt de oute și bătut peste gura,cu finalizare oral și strâns până la ultima picătură. A doua runda sa pus capriță și ma invitat să o fut cât mai tare,a început sa de contre și să geamă de plăcerea. Am încercat și anal unde sa dezlănțuit Mona,am văzut că îi place și am pompat până am reușit să termin în balonaș. Note nu mai dau,cei care i-au trecut pragul știu despre ce vorbesc. Cadou=300 lei Mulțumesc Mona. Va salut pe toți, o săptămână frumoasă tuturor.
  4. Te așteptăm din ianuarie cu forte proaspete.Sarbatori fericite!!
  5. Bună ziua tuturor Ieri am reîntâlnito pe Mona. Am fost așteptat în chiloței și ciorapi banda,servit cu apa la alegerea mea,frigiderul fiind plin cu sucuri diferite. Ne-am îmbrățișat și am intrat în cameră unde am început să ne sarutam și la alegerea mea a început un oral neprotejat cu scuipat și bătut peste fata de era să îmi dau drumul în guriță ei.Am rugat-o să îmi pună balonasul și la alegerea ei sa urcat pe mine și ma futut de mi-a sărit capacele,și după câteva minute am capitulat,ce mi-a plăcut a fost că să lăsat peste mine și am rămas îmbrățișați câteva minute. Pauză de revigorare,băut apa și stat de vorbă despre diverse lucruri, după care am fost invitat sa stau în picioare și ea sa ocupat de junior în cel mai frumos mod. Am pus-o la marginea patului și am întors și eu serviciul jucandu-ma cu păsărica ei frumoasă. Am pus prezervativ și am pus-o capriță, poziția care îmi place și am început sa pompez până am simțit ca îmi dau drumul și am rugat-o să îmi termin oral ,nu ma grăbit a așteptat sa iasă tot . Mulțumesc Mona Și ciocane tari băieți sa aveți. Va salut.
  6. Mergi cu încredere,este o adevărată doamnă. O sa fi plăcut surprins.
×
×
  • Creează nouă...