Sari la conținut

robyc2c

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robyc2c

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.262 citiri profil

robyc2c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputație

  1. Salutare Astazi am fost si eu prima data la Andreea, zic prima data pt ca o sa o mai revizitez cu drag. Programare facuta la telefon pt ora 15 cu approximativ o ora si jumatate inainte. locatia: usor de ajuns, apartament renovat, cu tot ce ai nevoie (dus, prosop, pat si altele piese de mobila) Achitat 250 lei pt 2 finalizari. Totul a decursc ok si fara graba din partea ei. Sa ai o zi placuta Andreea!
  2. Salutare! astazi cu drum in Bucuresti mi-am facut programare la Clau pt ora 13:00 si am optat pt o ora. locatia usor de ajuns, locuri de parcare multe ca sunt cu plata Apartament ok, baie ok, cu tot ce iti trebuie. (Nu ma mut deci nu ma uit chiar dupa tot ce e pe acolo 😂) ON: 10 (deepthroat, schimbari de ritm, lins oua) pt mine a fost exact ce doream, finalizare orala NP: 10 la partea a doua Am optat pt oral si apoi doggy , unde am si finalizat. Ce mi-a placut si am ramas chiar surprins a fost dupa ce am finalizat, mi-a dat jos prezervativul si a mai facut putin oral. Are un fund demential si arata ca in poze. achitat: 300 lei intre finalizari am vb de mai multe chestii, deci ai ce discuta cu ea. de revenit: da te pupa fotograful
  3. Revizitat si de mine astazi. Partea funny e ca am incurcat numerele de tel si sunasem o alta tipa am zis Asta e, soarta, tre sa ajung la Iza. Servicii: nu cred ca mai are rost, foarte multi o stim pe ea, iar serviciile ei sunt foarte bune. Daca e sa ma rezum la note, nota 9 la general. Te pup Iza.
  4. Hei, bine ai revenit! As vrea sa iti fac o vizita. De la cat incepi maine?
  5. salutare, Vizita si de mine astazi. Programarea pe whatsapp, pt 15:45 si am optat pt ora. La venire m-am intalnit si cu Roxy Legat de Erica: Oral neprotejat: intre 8-9. Nu te grabeste, o face frumos, si chiar te simti bine. Normal protejat: 9 se misca bine. in doggy ai o priveliste super tare. Intre finalizari ai ce vorbi si nu te grabeste. Este pro client si asta este clar un plus. De revenit: cu siguranta.
  6. Am scrie recenzia cand am putut, nu mi-am dat seama ca era trecut de 12. Din pacate Delia nu lucreaza seara, maxim pana la 20:00. Tinand cont de ora postarii, da, am vizitat-o ieri :)
  7. Vizita si de mine astazi. Programarea pe telefon, era disponibila cand am sunat. Locatia: str Tarnava, ap. ok, pat care nu scartie. Am fost intampinat la usa cu o ciocalata, bine, avea o bucata mai mare si mi-a dat si mie :) oral neprotejat: 10 - chiar daca nu face dp, fata asta chiar o suge bine rau de tot, cine a fost la ea, pot confirma Normal protejat: schimbat 3 pozitii, ea on top cu spatele, capra si eu deasupra. o finalizare: 100lei Next time, clar o ora. Delia, te pup! Esti o fata foarte ok si ma bucur ca am dat de tine. :)
  8. Vizitat si de mine. Fiind in Buzau cu treaba, mi-am facut o programare la ora 22:00. Locatia, usor de ajuns, loc de parcare fara probleme chiar si la ora asta. Am optat pt o ora si platit 250 lei + inca 50 lei ca am depasit. Nu mi-a cerut in plus, ci m-am oferit eu sa ii platesc. Depasesim cu 15 min . Si acum notele :) ON - 9, as zice 8 dar faptul ca face si deep si este atenta si zonele invecinate, este un plus. NP & AP: 10. Aveam o fantezie legata de normal si anal sa schimb in timpul actului. Bifat :) Finalizarea in prezervativ. Si da, chiar ii place mai mult anal decat normal :) Per total, este o fata care merita, o recomand si clar o sa o mai vizitez cand mai ajung in Buzau. Te pup
  9. Salutare! Astazi am fost si eu pentru prima data la Emma si clar am sa revin. Programarea am facut-o cu 20-25 min inainte si am primit share location pe whatssapp. In locatie am fost intampinat de Emma intr-o tinuta sexy. M-am facut comod, am baut si un pahar de cola :)... chestii care cam rar pe la noi prin Ploiesti sa te intrebe o escorta daca doresti o apa, un suc. Despre Emma. Aspect 9: aici tine de fiecare in parte deci sunt subiectiv, imi plac tipele mai micute de inaltime. Oral 10: bine executat atenta peste tot, cu ruperi de ritm, saliva, pe alocuri si tente de DT. Normal 10: se implica foarte mult, in plus i-am dat 10 pt ca in timpul acutului a facut si FK, ceea ce pt mine a fost un plus. Atitudine 10: De ce 10? pt ca m-am simtit foarte bine si clar o mai revizitez. Poti sa ai si o conversatie destul de ok cu ea, si este pro client. (cei care au fost deja stiu despre ce vorbesc) De revenit, Da! PS: am optat pt o ora si am platit 200 lei, la plecare. Te-am pupat, Emma!
  10. Salutare Vineri am avut ceva treaba prin Brasov si am fost si eu la ea. Locatia: foarte ok, usor de ajuns, loc de parcare. Initial am vrut sa stau o ora dar din pacate nu am putut sta decat o finalizare ON- 10. atenta la tot, DT cu usurinta, COB. 150 lei achitati la sfarsit. Cu mine a fost foarte ok, am baut si un pahar de Fanta :). Cu siguranta cand mai trec prin Brasov mai revin pe la ea. Seara faina.
  11. Salutare, Astazi am fost si eu la Elena. Am optat pt o ora. Pt mine a fost ok ca si attitudine si pt felul cum s-a comport at. Am programat cu 45 inainte. 8 - Locatia : Coposu, locatie ok, curata, prospop, geluri etc. Ma duc pt altceva nu sa caut sa ma mut. 9 - Oral protejat, cu tente de DT, gag reflex :) 9 - normal protejat: am schimbat ceva pozitii, doggy, on top, reverse, se umezeste natural, se misca bine. Finalizarea in balon, ambele numere. Mie mi-a placut si o sa mai revin la ea cand o sa mai pot si o sa fie si disponibila. Te-am pupat, Elena. Robert Salutare tuturor,
  12. robyc2c

    Lorena 0721890858

    Salutare, Am fost si eu la Lorena mai devreme. M-am programat cu 10-15 min inainte. Locatia: nu dau nota pt ca nu mi se par relevanta, nu cumpar nu inchiriez apartamentul. Patul moale, nu scartie. Aspect: 8 destul de inalta, sanii mari si lasati putin, fizic e pe gustul meu. ON: 9 .O suge bine-bine, deep, imbi pe oua. Atitudine: 9 e vorbareata, glumeste, poti purta lejer o discutie cu ea. Tarif: 100 lei, o finalizare, achitati la sfarsit (nu am parut genul care face jogging :)), ca sa o citez) Data viitoare am sa optez si pentru normal. Seara faina
  13. Salut. Am fost si eu vineri. Initial am optat pt 2 finalizari, dar am ramas doar la una pt ca intarziam sa predau ceva. Locatie 8 apartament curat,liftul mergea, dusul ok, prosop curat. Aspect 8 (depinde de gusturi) e ca in poze, si da, intradevar are putina burtica, dar nederanjanta din punctul meu de vedere. Atitudine 10, chiar foarte comunicativa, nu ma asteptam. Oral 9, a fost neprotejat cu cim se descurca foarte bine cu grija la zone adiacente si deepthroat. Normal nu am facut. De revenit am sa revincu siguranta.
×
×
  • Creează nouă...