Sari la conținut

kliclabus

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kliclabus

  1. Aceleasi poze si acelasi nume au fost in Olanda insa fata a refuzat sa lucreze cu Romani,prin tara a fost pe la brasov si sibiu si are si cont aici.
  2. Pofticiosi ar fii doar ca e cam departe ,nu vii mai aproape de Oanda?
  3. Vizitat felina la Oradea unde nu am vazut o recenzie negativa de aceea nici nu am lasat acolo. Aici nu stiu ce sa intamplat .(cred ca nu la LORY e problema) comparand cele 2 experiente ale mele cu ea(pana acum,cu orice ocazie vor mai fii )de fiecare data fata a fost foarte deschisa si intelegatoare chiar asteptanduma la prima programare pana la 2 noaptea( fiind in trecere doar atunci se putea din partea mea) Partea de locatie un 10 ,curatenie ,ordonat ,tot ce doresti pentru inprospatare.Fata este foarte deschisa nu este pe fuga, o mica discutie la inceput la bucatarie servit la alegerea mea cu un pahar de apa( variante erau mai multe)apoi am trecut pe la dus iar dupa "camera placerilor"unde au inceput lucrurile cam in felul urmator : un fk( la initiativa ei) urmat de un d n executat foarte bine. Dupa am montat gluga si schimbat cateva pozitii fara comentarii ,de aici va dati seama ce a urmat... La a doua intalnire din nou o programare facuta cu cateva ore inainte dar nu stiam la ce ora exact ajung dar norocul a suras si am ajuns din nou in apartamentul ei. La aceasta intalnire am optat pentru o finalizare orala pentru care fata chiar si-a dat silinta ,problema fiind la mine dar rezultatul e cu tremurat genunchi. Daca e sa dau note ar fi sa le dau din perspectiva esperientelor mele cu ea si alte cateva fete ,de aceea notele mele sunt ca ale Nadiei(10) pe linie. Te pup si abia astept o noua revedere.
  4. O experienta foarte placuta petrecuta astazi cu Anna ,totul e de 10 💥 te asteapta ca o iubita,poze reale.adresa usor de gasit (sti tu😅) de revenit oricand
  5. Foarte placuta experienta la Andeea .Nota 10 cu 💥pentru toata experienta.De revenit in fiecare zi.
×
×
  • Creează nouă...