Sari la conținut

eve_mika

Neverificata
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de eve_mika

  1. În primul rand învață să scri. În al doilea rand niciodată nu mi sa întâmplat asa, dacă este adevărat arăți screen. Și pe deasupra eu ziua umblu cu taxiul. Și după 23 noaptea eu merg cu mașina mea, sau plătesc șofer. Dacă nu ai la cine comenta dute la alta masa. Și apropo ai gresit mașină băiatul meu sau fata.
  2. Disponibila. 400 h. Prestez servici totale, reducere 2 h - 700, 3 h - 1000 lei.
  3. Cum am zis și mai sus. Nu stau sa ma contrazic, dacă nu ai lipsa de ocupație și în general îți place să vb fără neștiință e trb ta, eu nu mai îți dau curs. Oricum am văzut ca îți place să comentezi la toate fetele nu mai recenzii negative.
  4. Eu consider ca nu contează etnia. Și ceracterul. Am și zis mai devreme. Chiar dacă as fi chiar dacă nu as fi. Uni dintre voi tot pe a voastră o țineți. Nu stau sa ma enervez și sa ma contrazic.
  5. Am prea mult simt de cât crezi tu în vocabularul meu. Nu stau sa ma contrazic. Chiar dacă as fi chiar dacă nu as fi. Consider ca contează mai mult cine are cei 7 ani de acasă.
  6. Up disponibila deplasări 400 h reducere 2 h 700 lei
  7. Nu știu cine este. Nu o cunosc. Cine a fost la mine mai des știe ca ma găsește greu în București. Am avut niște probleme cu plecarea având în vedere ca este covidul.
  8. Am avut niște probleme. Cu plecarea. O amân câteva zile.
×
×
  • Creează nouă...