Sari la conținut

machoman76

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre machoman76

Vizitatori Recenți Profil

707 citiri profil

machoman76's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

63

Reputație

  1. Vizitat azi salonul, ajuns mai târziu, în lipsă de Vivi, Natasha, Clara, am optat pt Tania, fată lipicioasă, interes pt. client, fată de nota 10 😘, apoi am intrat cu Antonia, merită vizitată, fata e mai versată, știe să se comporte cu clientul, e nouă în oraș, la fel nota 10! E bine că avem de unde alege!
  2. Nu pot să-ți recomand un top 5, că nu mai vizitez salonul în ultima vreme, dar ca fete super ok sunt Maya, care e top, Alexandra, Ana!
  3. Ca marea majoritate din breaslă 🤣
  4. Corect, eventual și data nașterii, să o putem felicita de ziua ei!😁
  5. Pune mâna pe telefon, fă-ți o programare cu curaj, că sunt fete ok toate și nu vei fi dezamăgit! Spor! Poate devii dependent de salon după prima experiență!🤣
  6. Cu siguranță, ăsta a fost motivul!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  7. Corect, o recenzie reală, sunt perfect de acord cu tine, nu am văzut recenzia în care o critica pe Natasha până acuma, că la fel reacționam și eu. Te pup Natasha!, tot H, știi tu care!
  8. Vizitat din nou salonul,nu am să fac o recenzie a fetelor, ele sunt ok ., dar vreau să fac o apreciere la adresa secretarei. Kinga tu ai fost LIANTUL între noi și fete, ai știut să aranjezi tot timpul toate programarile, ai fost acea voce plăcută la telefon , ai fost o prezența plăcută la întrare, eu personal când îți auzeam vocea la telefon știam că se rezolvă cerința mea! Îți doresc tot binele din lume, să ai succes în viață, mâine nu cred că mai ajung să-ți spun personal cât de mult te-am apreciat acești ani! Îți doresc mult succes și sper că nu te-ai supi pt glumita de azi dimineață, cea cu numele , știi la ce ma refer, începe cu H. SPER SĂ TE RAZGANDESTI ȘI SĂ MAI RĂMÂI, SAU SĂ FIE UN ZVON FALS despre plecarea ta!
  9. Nu cred colegu, a plecat anul trecut prin vară, dacă bine rețin, pt 3 luni zicea ea , oricum înainte de plecare mi-a spus că nu mai revine la salon, deci a trecut aproape un an, slabe șanse de revenire, și Da era " piesă de piesă ".
  10. Frumos comentariu, mai rar așa ceva pe site-ul asta, chiar merită citit, cât despre Misty cu siguranță nu mai revine la salon, așa mi-a șoptit și mie,înainte de a pleca din tara ,oricum ne-am bucurat de prezenta ei timp de 4 ani și apropo la fel se spunea și despre Irina, că va reveni la salon , după reîntoarcerea din State, lucru care nu s-a mai întâmplat. Zic să ne bucurăm de fetele din prezent, că nu se știe ce aduce viitorul!
×
×
  • Creează nouă...