Sari la conținut

largga

Membru Banat
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    in tara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

largga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. t-i se stinge si tie lampa curand😅au mai fost viteze pe aici si au disparut asa cum au aparut
  2. E o realitate, nu ataca nimeni fii fara grija dragule😅 Asa aratati multe in realitate,daca te duci la o banca sau piatza va vedeti adevarat cum sinteti.Cum va da omu in vileag gata va ataca...Nici nu pierd nici nu castig!
  3. In caz ca nu posteaza 10 video sa i se piarda urma la link ul ce il postez o sa-l vezi cu siguranță😀 Da pe link coaie https://ibb.co/VxwkPLf
  4. Daca te tot dai mare cocosel insuratel ce mai cauti coaie aici?🤣
  5. Intr-un timp acest topic era blocat,daca a reaparut sa ramana care e ok n-am nimic impotriva.
  6. Din ce am citit pe aici altii nu fac mofturi ar gasii pe oricine asa,acum o dati ca vreti femei adevarate sclave,cand apare cineva mereu faceti mutre,cine sa va mai inteleaga?si asta arata tot ca o femeie doar ca mai diferita.Bine ca exista si asa,altii au fost si au fost mult mai multumiti.Chiar prieteni de-ai mei. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-submissiva-imi-place-sa-fiu-dominata-in-pat/hi4heeg971d3754915d1869g287hh919.html?myarticle=true Multimiti-va cu ce este si cat este plus ca se gaseste mai greu!
  7. Din cauza internetului am deschis fara sa vreau 2 topicuri ,in caz ca nu e ok puteti sterge unul din aceste doua sa ramana unul singur ca asa e regula,am citit instructiunile.Il rog pe pisicut sa ma ajute si scuze.Seara buna.
×
×
  • Creează nouă...