Sari la conținut

x_mister

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de x_mister

  1. Hai ca e bine, fix cand sunt plecat! 🤣🤣
  2. Neata. ti-am lasat mesaj pe wapp.
  3. Asta da veste buna. doar te rog sa ne lamuresti putin cu sosirea. Vineri este in 4 februarie. deci concluzia este ca vei ajunge pe 4, sau pe 5 respectiv sambata?
  4. Te mai asteptam la Brasov! Ai in plan sa ne mai vizitezi ?
  5. Stie cineva ceva de domnisoara? s-a retras din aceasta activitate? Vad ca nu a mai fost activa de cateva luni bune. cred ca nu sunt singurul care asteapta o revenire.
  6. Vizitat domnisoara azi. ce pot spune in afara de faptul ca este o prezenta placuta. draguta si cu o inocenta puerila de i se vede in ochi, niste ochi patrunzatori dar in acelasi timp si o usoara timiditate. Dupa cateva replici schimbate devine mai degajata si ai ce discuta cu ea. asteptam de ceva vreme revenirea ei fapt pentru care am vizitat-o azi si m-am bucurat de prezenta ei. Am cunoscut-o prima oara anul trecut cand a vizitat Brasovul si aceeasi impresie buna mi-a lasat-o si atunci. nu voi descrie actiunea pentru ca nu consider ca este relevanta, ceea ce este pe gustul meu poate nu este si pe al altuia, dar ce pot sa afirm este ca domnisoara Andreea arata bine la corp, sanii sunt dementiali si o atitudine prietenoasa ce te face sa te simti bine in prezenta ei. modalitate de contact: whatsapp, destul de rapid, fara probleme on: se descurca bine, placut executat, pe modul soft cu atentie si la vecinatati. Cum spuneam gusturile difera. np: se muleaza dupa preferintele tale, schimbat pozitii, nu comenteaza. Daca o tratezi frumos si tu vei fi tratat la fel. locatie: ap nou, curat, totuk ok. de revenit: pentru mine da, oricand daca va mai vizita Brasovul. Dar din ce imi povestea slabe sanse. Am inteles ca oricum vrea sa isi scurteze vizita, din pacate. Daca ar mai fi stat cu siguranta i-as mai fi facut o vizita. Un lucru nu inteleg... sunt atatia din membrii acestui forum care invita fetele la Brasov, iar cand fetele vin, pauza. Unul din motivele spuse de ea ar fi acela ca sunt foarte multe programari false. Si nu este singura fata care sustine acest lucru. Oare la Brasov 90% din membri sunt numai guvizi? E doar o intrebate retorica. Nu inteleg sunt promovate mai mult panarame, poze false, si cele cu atitudine de mahala in detrimentul unor fete de calitate. E doar o parere personala, la fel cum este si faptul ca pentru noi, consumatorii de acest “sport” e tot mai greu sa gasesti o fata de calitate in acest oras. Iti multumesc Andreea pentru timpul acordat si sper ca vei mai reveni pe la noi.
  7. Personal astept de ceva vreme revenirea ta. Noi te asteptam, tu doar vino!
  8. Buna dimineata. Pana cand vei sta la noi in oras? Multumesc.
  9. Buna. Te mai asteptam si la Brasov. Ai in plan sa ne vizitezi in viitorul apropiat?
  10. Pacat. Poate data viitoare vei sta mai mult.
  11. Pana cand? Sau la fel ca data trecuta ai venit doar pentru o zi?
×
×
  • Creează nouă...