Sari la conținut

Nolimit21

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Nolimit21

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Vaslui

Vizitatori Recenți Profil

269 citiri profil

Nolimit21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-14

Reputație

  1. Scuze. a anunțat Bianca ca vine în Constanța de mâine..
  2. Salut băieți Imi permit sai fac o recenzie SofieiNu ma pricep prea bine dar sper sa se înțeleagă. O sa fiu scurt. Domnișoara în cauza foarte primitoare și sociabila. Micuța de statura, fata frumoasa, parfumata,. Ma invitat în camera de preludiu începând cu un oral executat foarte bine. NP, după acea am decis sa profit și de frumusețea de priveliște din spate și am pus-o pe domnișoară în poziția mama iedului pompand pana la ejaculăre.fata e mica de statura, carne tare. Sâni frumoși, sta cum o pui și nu pare genul sa te grăbească.din punctul meu de vedere merita vizitata cel puțin eu am fost mulțumit ca am găsit persoana din poze și din punctul meu de vedere își merita bănuții. Spor.
  3. Din păcate Bianca a rămas fără nici un telefon. Își cere scuze pentru programări. Iphonu la scăpat în wc Pentru cei cu programări sunați pe nr de muncă. Ma rugat sa postez în locul ei. Va mulțumește
  4. Îmi cer scuze pentru cel de la ora 8 dar telefonul de munca nu-mi mai merge și iphonu arata asa.
  5. Ce sa se observe Bianca ca ma confunzi? Hai ca mam nimerit bine)) Nu ma cunoști, eu te cunosc. Las-o asa.
  6. Doamne ferește. Ai probleme? După cum tiam spus nu am eu legătură cu cine teai luat tu. E problema ta personala.
  7. De la un căcat de comentariu femeia sa spart și ce nu a făcut)) parca interesează pe cineva ce a făcut și ce a dres. Tocmai iam spus sa își spele rufele în familie, nu a jignit-o nimeni de să sculat ca o pula))
  8. Faptul ca am un cont nou nu înseamnă că lam făcut sa te urmăresc pe tine special)) ma bufnește rasul. Nu sunt cine crezi tu ca sunt, e treaba ta ce ai făcut eu am dat un simplu comentariu când am citit anunțul tău. Spalati rufele în familie nu te sparge în ancheta pe aici.
  9. Confunzi total nu știu cu cine ce ai de împărțit. Serios? De la ce teai luat?
×
×
  • Creează nouă...