Jump to content

mon ami

Serious Contributor
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Reputatie Excelenta

About mon ami

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 11/16/1975

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

5,188 profile views
 1. Hello, Ajuta-ma si pe mine te rog cu o informatie. Numarul tau de telefon este cel din titlu ? 0751611724 ? Habar n-am de ce, dar nu mai reusesc sa vad informatiile din semnatura. Sa fie de la mine sau de la modificarile acestea de design, n-am idee. O seara faina,
 2. Uneori ma-ntreb ca prostu", oare chiar exista piata si pentru asa ceva ? :snap Unele preferinte sunt peste puterea mea de intelegere ...
 3. Huhhhh .... de multisor n-am mai "rasfoit" paginile pe aici. De altfel ma si mir ca mi-am amintit datele contului :laugh2 Felicitari Lavinia pentru locul in top !! Din punctul meu de vedere este o recompensa pe care o meriti si pentru care ai muncit. Spun aceasta ca si intiator al acestui topic, cu multi ani in urma. Inca o data, felicitari si numai bine.
 4. Just another fast fuck. Raport calitate servicii / pret, jalnic.
 5. Misto de tot, insa tind sa cred ca dulcea exprimare agramata apartine mai degraba impresarilor. Ca doar musai sa-si justifice si ei comisionul, nu-i asa ? Cine altcineva sa se ocupe de managerierea miziliculilor cotidiene ?
 6. Probabil ca aceasta o fi si tactica de joc. Itinerar cu multiple popasuri. Scurte si productive. Taxa de acces nefiind una modica, reduce numarul de doritori. La potentialul ramas se mai aplica un filtru reprezentat de preferintele fiecaruia fata de aspectul fizic, si asta e. De altfel un mod de actiune care poate aduce satisfactii reciproce daca si calitatea serviciilor este una de top.
 7. Probabil ca aceasta o fi si tactica de joc. Itinerar cu multiple popasuri. Scurte si productive. Taxa de acces nefiind una modica, reduce numarul de doritori. La potentialul ramas se mai aplica un filtru reprezentat de preferintele fiecaruia fata de aspectul fizic, si asta e. De altfel un mod de actiune care poate aduce satisfactii reciproce daca si calitatea serviciilor este una de top.
 8. Aceasta e afacerea. De multe ori este murdara si conditionata. Escortele independente si echilibrate sunt un "rara avis". Exista , desigur , insa intr-un procentaj mic.
 9. Acum , la aproape 2 saptamani de la deschiderea acestui topic , ma trezesc si eu ca am chef sa spun cateva cuvinte . Mai degraba sa nuantez cateva aspecte , care cel mai probabil nu vor fi luate in seama . Cu ceva luni in urma , am avut placerea sa cunosc o d-ra venita in urbeea noastra pt. prima data , probabil intr-o sondare a potentialului zonei . La momentul respectiv era extrem de dezamagita de rezultatul zilelor scurse , si era hotarata sa scurteze drastic durata preconizata a vizitei . Multumit de modul in care am fost primit si "tratat" , mi-am permis sa-mi dau cu parerea in discut
 10. N-am mai scris demult pe aici , desi " rasfoiesc" ocazional paginile topicurilor . Nici pe Alexandra nu am vazut-o de ceva vreme , insa - mi amintesc si acum cu placere de momentele pe care le-am petrecut in compania ei , asa incat , c-o fi in top sau nu , pentru mine ramane oricand o optiune de top daca se nimereste sa ne sincronizam programele .
 11. Intr-adevar mama lui Robb nu este moarta . A supravietuit cu o rana urata la gat . Aceasta nu e " pe surse" ci conform actiunii din carte .
 12. Este extrem de dificil de estimat care va fi finalul acestei epopee in viziunea autorului cartilor . Dupa parerea mea mea , nici macar R.R.Martin nu stie inca , sau daca stie , nu este sigur ca va mai apuca sa ne impartasesca si noua . Am cititi toate volumele inainte de a vedea macar un singur episod din serial , si de cateva ori chiar am avut senzatia ca autorul si-a schimbat semnificativ pe parcurs planurile initiale ale intrigii . Asa ca , dupa mine , finalul este invaluit inca in mister , iar daca R.R.Martin nu mai reuseste sa ne impartasasesca finalul sau , vom avea unul creat in studio
 13. Setul 2 castigat de Serena . Deja cica-s in pole position .
 14. si am mai pus unul tot pe Serena , in setul 2 , la 3-2 pt. elventianca , cu break avans pt. cea de-a doua si primul set castigat . Cred ca-s dus rauuuuu.....
 15. Dupa ce Serena W. a pierdut primul set in fata elvetiencei Bacsinszky , am plasat un pariu live pe americanca la o cota de 2.10 . Sa vedem daca intoarce .
×
×
 • Create New...