Sari la conținut

ddan1983

Membru Banat
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ddan1983

  • Dată Naștere 06.05.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ddan1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Sint mai in varsta, poate ma inveti tu sa fac print-screen
  2. Inainte i-am trimis si am mers pe incredere. Asa functioneaza serviciul. Apelez la genul asta de servicii de ani de zile si mereu inainte am dat banii. Niciodata nu am luat teapa.
  3. Da, asa mult ma iubeste ca nu imi raspunde voi chiar nu intelegeti ca sunt un simplu client multumit? Fac publicitate cui vreau eu! Poate o sa ii trimit ca i-am facut publicitate si primesc un cadou din partea ei. Eu pot sa sper. M a innebunit
  4. Sunt un simplu client. O recomand ca m-a impresionat placut. Zic asta pt ca am luat tot Publiul la rand si de multe ori am fost dezamagit. Poate imi face reducere daca o recomand cu atata drag. Si daca nu, nu regret ca o recomand 🙂
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/domnisoara-sexy-reala-pentru-domni-generosi-servicii-web-sugar-baby-show-erotic-skype-snap-whap/id44f9f13343730id5hhf022f5ih6gdf.html Foarte multumit. Super fata. Super miscari. E buna rau. Recomand .
  6. La corp exact asa arata, exact acolo pe sân avea un semn de mama. Eu in continuare cred ca e ea. Nu ar avea cum sa fie asa mare coincidenta. Oricum, eu tot multumit sunt😂😂😂 mi-am facut treaba
  7. Am vazut-o in timp real si m-a ajutat la finalizare. Fac ce vreau cu banii mei. Nu am gresit topicul. Pe aici sunt multe tipe care ofera web.
  8. Da, pe toti va tine ore in sir, asa-i? Hai lasa vrajeala
  9. Wow. Seamana putin, dar nu sunt sigur daca e ea in ce ai trimis sau nu. Eu stiu ce am vazut. Chiar de nu ar fi ea in poza, desi seamana, nu ar fi o problema, ca nu e mare diferenta Nu stiu care e faza, dar mie mi-a demonstrat ca e reala si parea sa fie fata din pozele de pe publi sau cel putin sa existe o asemanare izbitoare intre poze si realitate, ceea ce nu e rau deloc! O sa o intreb si va zic. Dar oricum e reală fata, ea e, nu e vreo babă grasă.
  10. Da, sunt si labagiu, pe langa futangiu, ai o problema cu asta? Pentru asta e forumul, sa impartasim experiente
  11. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/domnisoara-sexy-reala-pentru-domni-generosi-servicii-web-sugar-baby-show-erotic-skype-snap-whap/id44f9f13343730id5hhf022f5ih6gdf.html Am fost socat sa vad ca e reala. Super corp, super atitudine, super show. Pentru cei mai timizi, pasionati de online. Am inteles ca ar face si intalniri, insa momentan nu pot eu.
  12. Ce interese sa am? :)) poate vreau o reducere. Recomand ce imi place.
  13. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/domnisoara-sexy-reala-pentru-domni-generosi-servicii-web-sugar-baby-show-erotic-skype-snap-whap/id44f9f13343730id5hhf022f5ih6gdf.html Eu sunt fan declarat poze, filmulete, web si incerc tot ce apare nou. Fata asta m-a dat pe spate insa si mi s-a parut altceva. Am fost socat sa vad ca ea e in poze. E o fata simpla, fara figuri si m-a lasat profund impresionat. M-am terminat rapid. Chiar s-a meritat experienta.
×
×
  • Creează nouă...