Sari la conținut

Anonim132

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre Anonim132

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galați

Vizitatori Recenți Profil

854 citiri profil

Anonim132's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Bună. Nu mai am cont premium ca să pot da mesaj. Scre-mi un email cu nr-ul tău la: [email protected]
  2. Anonim132

    Masaj.

    Laura de la hevia chiar face masaj, nu doar mângâieri ca să ajungă mai repede mai o finalizare, tot cât mai rapidă.
  3. Am găsit un site de swingers și acolo am avut mult succes. Într-adevăr de pe forum nu mai știu sigur dacă am vorbit măcar cu 1 persoană. Probabil nu am postat la secțiunea potrivită, trebuia să postez pentru toată țara, nu numai pe Galați.
  4. Dacă aș fi în locul vostru și eu aș vrea 🤣 o să o luăm ca pe un compliment. Mulțumim. Dar după cum am menționat căutăm doar cu ( fată+ băiat ) sau doar fată.
  5. Sună perfect, exact ceea ce căutam 🤩 dar din păcate noi suntem din Galați și pe 23-24 muncim. Plus că nu am apucat să ne cunoaștem- Îți voi lăsa un mesaj cu un nr de telefon ca să rezolvăm această problemă. Și apoi ulterior... Mulțumim pentru invitație 🤗 și vă dorim distracție plăcută.
  6. Mulțumesc pentru idee. Aceștia suntem noi. Am blurat un pic din motive evidente. Ne-ar plăcea și ideea de soft swing adică toți 4 fac sex și sunt doar atingeri fără schimb de persoane ( corectați-mă dacă greșesc ). Nici noi nu am mai făcut nimic de genul până acum. Vrem să avem o experiență plăcută și să nu ne grăbim , vrem să cunoaștem bine persoanele înainte de orice contact mai intim pentru a găsi aceea chimie . 😊 Deci dacă urmează să ne trimite-ți mesaj începem toată aventura cu o discuție la o cafea. Vedem dacă ne plăcem reciproc și dacă da, continuăm de acolo.
  7. De asemenea suntem deschiși la distracții. Putem lua o noapte la hotel și folosi “ stimulente “ pentru senzații mai amplificate 🤧, șampanie, jocuri sexy cu provocări. 😇 Dacă este doar o fată putem face cinste cu toate cele de mai sus. În schimb vrem pe cineva care să fie cu adevărat bi și să ne placă pe amândoi.
  8. Un cuplu(fată+băiat) sau o fată. 😊
  9. Îți voi trimite in privat un nr și putem vorbi pe whats app.
  10. Bună. Suntem un cuplu în căutare de alt cuplu sau o fată pentru niște joculețe mai kinky. Dorim persoane cu care să rezonăm, să ne atragă și să facem acel " click " . 🤗 eu am 25 de ani , 76 kg, 183cm. Ea are 21 de ani, 47 kg , 163cm construcție atletică și funduleț obraznic. Suntem frumușei.
  11. Am reușit. Puteți Închide topicul. Mulțumesc.
  12. Salut , cum pot plăti pentru un abonament premium ? Am încercat cu card ul dar nu mă lasă.
×
×
  • Creează nouă...