Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

KLARAA

Maistru Curvar
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

304 Reputatie Excelenta

About KLARAA

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  București

Recent Profile Visitors

7,066 profile views
 1. Fiecare femeie e frumoasa-n felul ei. Dar pt faptul ca vorbești așa, tu rămâi tot mârlan. Chiar te compătimesc... lasă mi in privat un cont și îți transfer banii pierduți + extra 50 lei pt fiecare vergetura! 💋 pupic divin de la o diva
 2. A avea vergeturi e ceva feminin, este din cauza faptului ca ți se schimba kilogramele des. NU ESTE O BOALA! Iese bărbăția din voi… firesc este sa eviti ceea ce nu ți place, nu sa jignești.
 3. Apreciez ca ai ținut sa te faci din nou mai înțeles, însă ideea este aceeași. Ar fi fost o problema sa fiu pe placul tuturor! Îți accept părerea, însă din tot ce ai spus, cel mai tare m a atins partea cu “mi s-a aruncat in gât si mi a exclamat ca ii plac bărbații înalți” …o persoana “acră” “rece” sau “distantă”, ți ar fi făcut oare complimente de genul? Sper sa ai experiențe mai plăcute in viitor!
 4. “De cum m-am intors de la dus, am gasit cea mai acra, indisponibila si dificila gazda cu putinta. “ Dacă ai fi găsit asta in camera înainte de actul sexual, ai mai fi plătit 450 de lei? Dacă povestea ar fi fost reala, ar fi fost liber sa și ia banii și sa plece.
 5. “Ceilalți care au făcut recenzii și ziceau de bine” n au fumat nimic, vin in continuare. Aici comentează “domnii” care știu ca nu vor mai ajunge vreodată sa mi calce pragul. Și știu și ei de ce! 🙂 Dacă eram pe placul tuturor, atunci chiar era o problema!
 6. Mulțumesc frumos! 💋 te pup
 7. 🍓Incall 300ron - (30min) 450ron - (60min) 700ron - (90min) 850ron - (120min) 🍓Outcall - 700lei/o ora. Locația: Sala palatului Serviciile oferite: FK - in funcție de igiena și compatibilitate CIM - in funcție de igiena+100extra Sex - Protejat Blowjob- protejat/neprotejat in funcție de igiena Programările se fac cu cel putin 1 ora inainte și DOAR pe whatsapp📲 Cadoul se da in primele 10 minute pentru a evita orice fel de disconfort.
 8. Am revenit! Disponibilă de astăzi! 💋
×
×
 • Create New...