Sari la conținut

alo74

Membru Banat
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre alo74

  • Dată Naștere 01.01.1911

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanța
  • Interese
    Futai

Vizitatori Recenți Profil

440 citiri profil

alo74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Scz.pt.of topic ,sper să te prind.
  2. Eu am fost la blondă cînd stătea pe Mangaliei și crede-mă că nu am simțit nici-un pic de jacă ,în schimb era foarte cald ,i-am și zis că nu mai vin dacă nu are ac.,între timp sa mutat și nu am mai prins-o .
  3. Din poze este super,în realitate arată bine pentru vîrsta ei,ca și prestație mie nu mi-a placut,nu am avut acel clic de moment, mi-a dat un pic de fast to furios, eu unul nu am mai cautat-.o.
  4. Luni sau Marți sunt în Constanța în jur de ora 09.00 și te sun,chiar sunt curios să te cunosc.
  5. Am trecut acum cîteva zile pe la această fată super nașpa, ce să mai scriu?E nasoală rău, nu vă recomand, a început cu un oral..(nu știam dacă mai am pulă )demential,revin la paranteze,defapt am uitat cum am găsit-o îmbrăcată, nebunie frate,în sutien și chiloți de piele,ea cam slabă, un pic,țîța perfect proportionata cu corpul, super frumoasă, pielea bronzată frumos,foarte bine dispusă, în fine,după toată această primă cunoaștere între noi a început acțiunea, și ce acțiune...de zile mari...Promit că voi fi prezent cel puțin o dată pe săptămână. Nu recomand celor cu probleme cardiace.
  6. Să-i vezi pe toți trei ...Măi fată nu mai da curs la toate comentariile ,toate sunt în defavoarea ta,că ai iubi,că ai pește este treaba ta,dar pe mine vocabularul tău ma întors din drum de trei ori,încă sunt indecis dacă vreau să ne futem.Ca și client mă mai gîndesc.
  7. Și mie mi-a plăcut, mai ales corpul ei de nimfă,beton gagica.
  8. Scuze pentru of topic,dar mi-aș dori un sex cu tine,unul sălbatic, să uit de nevastă, crezi că ne putem întâlni săptămâna viitoare?
  9. Rău i-mi pare că nu am apucat să-ți fac o vizită,dar asta e,poate data viitoare cînd te întorci am mai mult noroc.
  10. Exact ce spui ,noi cei care plătim vrem ca fetele să fie bombă ,corect, dar noi care plătim de ce ne ducem la o fată care știm că are cel puțin 10 clienți pe zi ,dar mă duc eu ca și primul, primul sunt ...poate dimi.,poate am programare,dar și atunci dimi. pt.că fata are un job,care job?
  11. Crede-mă că are scăpări, din cinci întîlniri are un moment nașpa și-l prinzi tu,dar să știi că ține cont și cînd te vezi iar cu ea te înnebunește, și iar iți schimbi părerea. Asta-i Fata și nu ai cei face.
  12. Citeam ultimele recenzii despre această fată și rămîn surprins de ceea ce citesc,în primul rînd eu o consider cea mai frumoasă , bună rău si in ultimul rînd cea mai serioasă escortă ,cu mici excepții, această fată și-a făcut o clientelă a ei pe care o respectă și între timp își mai ia cîte un necunoscut la care își permite să dea un pic de buleala,asta-i soarta ...nu-i putem mulțumi pe toți. Dar dacă prinde un pic de chimie cu clientul,e bombă atomică.
×
×
  • Creează nouă...