Sari la conținut

Tomcat7

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Tomcat7

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Tomcat7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Am uitat notele din ultima mea recenzie de pe această pagină, pentru a respecta regulile. Am un pic mai mult timp acum, așa că folosesc a doua șansă aici și pentru că am vizitat din nou Maya (a fost o experiență bună cealaltă dată și nu departe de locația mea :) și de data aceasta am inclus masajul. Aveți nevoie de cel puțin 1 oră dacă includeți masajul. M-a întâmpinat doar cu un tanga și o cămașă mică, era ca acea drăguță și sexy „girl next door”;). Pozele 100% reală. Apartamentul este renovat și curat. 1 oră este cu 2 fin și am făcut masajul între ele. Este o maseuză bună cu experiență și antrenament, poate face presiuni puternice atunci când este nevoie. Combinația de 3 a fost grozavă și relaxantă! În notație: Locație: 9. Cabină de duș curată și bună. Dormitorul este confortabil cu televizor pentru muzică. Aspect: 9 sau 10 în funcție de opinie personală. Este frumoasă și tânără, cu genul de „girl next door style”;) Corp subțire, sân frumos natural, piele moale, parfum frumos. Oral: 8 pentru că este protejat. Probabil 9 dacă nu este protejat. Fata de sus: 9, știe să meargă pe tine :) GFE: Este părerea mea personală, voi da 10 pentru că am avut o chimie bună, vorbesc și mă fac să mă simt foarte confortabil și binevenit. Igienă: 10. Toate bune aici, mai ales pentru 69! Doggy: 10 pentru fundul acela frumos! Îmi place! Tarif: 500 oră pentru tot Voi vizita din nou cândva!
  2. Am vizitat-o azi pe Lorena ... OMG !! Perfect 10 :)) Este un corp frumos și uimitor, stil de model instagram !! Ochii albaștri frumoși! 400 de lei pentru 1 oră și merită total! GFE: 10, ea te face să te simți confortabil o conversații frumoase Oral: 10 69: 10, fund uimitor! Fata de sus: 10, viziunea este splendidă Igienă: 10 Sân: 10, uimitoare Toate pozele și videoclipurile 100% reale! Mulțumesc mult Lorena!
  3. Îmi pare rău că nu am văzut unde sunt regulile În concluzie Locație: 9 -> universitate centrală, apartament renovat cu 2 camere, duș frumos și dormitor frumos curat, cu TV pentru muzică Uite: 9 -> (viziunea mea personală), tânără, subțire, față foarte drăguță, 1,65m poate, piele moale, totul natural Igienă: 10 -> toate bune aici Oral: 8 -> cu prezervativ, dar foarte bun și profund. Sigur 9 fără prezervativ ON: 9 -> știe să se joace, sân frumos natural NP: 10 -> nu fundul mare (dimensiunea corpului subțire), dar foarte minunat să te uiți în fața ta și să te joci. GFE: 10 -> conexiune bună, dar subiectivă, va depinde de oameni. 250 o finalizare
  4. Nu este o promoție, ci doar o recenzie după vizită
  5. este aceeași fată, noul număr de telefon este în pozele
  6. Am vizitat Maya, este frumoasă și dulce. Am postat și pe un alt subiect despre ea. Are o vârstă de 22 de ani, cu un corp frumos subțire și o piele moale, care este atât de plăcută la atingere. Igiena este perfectă. Am avut o legătură bună cu ea și un GFE foarte frumos. Atitudine bună și ea te face să te simți bine. întreaga experiență a fost uimitoare pozele sunt reale! Voi vizita din nou! Recomand!
  7. Am vizitat Ana. Pozele sunt 100% reale. Este o fată frumoasă de 22 de ani, cu un corp frumos, slim. Pielea ei este atât de moale, uimitoare la atingere și cu un parfum moale frumos. O legătură naturală bună cu ea, și o vorbă bună, care fac o adevărată experiență GFE. Igiena este perfectă. Este uimitoare, cu puțină atenție și distracție. Voi vizita din nou sigur! Vă mulțumesc pentru timpul minunat Ana
×
×
  • Creează nouă...