Sari la conținut

Leisena

Neverificata
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre Leisena

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Brașov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Leisena's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputație

  1. Draga mea, domnii nu se referă doar la aspectul fizic (de la gât in jos). Pentru categoria de lux, trebuie să mai ai și față atrăgătoare, trăsături frumoase, știi ce zic ? Corp are și Fernando de la Caransebeș, asta nu înseamnă că poate fi model😂😂 de ce toate vor sa fie de lux, dacă nu arată de lux? Ati furat moda de pe OLX, proprietar închiriez apartament de lux, și casa a fost renovată ultima dată înainte de Revoluție.
  2. Mergeți săracilor și mâncați kebab cu 50lei.
  3. 0729 758 778, telegram, whatsapp
  4. 🥂🏆🤝 mare dreptate ai ! De ce se oftică oare unii atât de tare ? Dacă meniul zilei la un restaurant e 100 lei, iar la colț 20, să aleagă ce i se potrivește.
  5. Diploma de absolvire 12 clase , nicidecum diploma absolvire Bacalaureat. Mananca-ti mucii !
  6. De unde furi cuvintele astea tanti ? La cat de bogata esti in vocabular, costumatiile si decorul din casa, te dau de gol.
  7. ERAM CONVINSA ca esti unul din aia care vor sa impresioneze femeile! Bai fatalaule, a absolvi ciclul liceal de 12 clase, fara diploma de bacalaureat, nu inseamna ca ai luat BACALAUREATUL ! Fara BACALAUREAT ADMIS, primesti o ADEVERINTA de 12 clase sau supliment la diploma, diploma, ce se mai da acum. Nu exista posesor de diploma de bacalureat, fara ca el sa fi admis examenul. Mare e gradina !
  8. Esti obiectiva sau subiectiva ? Daca stii sa faci diferenta intre cele doua, evident.
  9. Sa schimbe politica si conturile sa se valideze doar dupa confirmare web, da ! Buna idee ! se injumatatesc conturile existente, iar unii, de urati ce sunt, renunta la forum. Dar daca ar cere si diploma de BAC ? adio cont pe forum. Tu vrei sa pari asa, putin "smart" corect ? Ai primit vreodata in viata ta vreo scrisoare, telegrama, nota informativa si ai vazut la final in ps vreo intrebare ? PSS: diploma de bacalaureat = dovada absolvirii celor 12 clase
  10. Adevarul este ca pe unii ii mai scoti din sat, dar satul din ei niciodata ! S-au gasit 2 sirene cu coada fleoscaita si un fatalau sa faca echipa. Foamea sau disperarea o vad doar la voi, damele stilate, capabile sa primeasca in casa orice URANGUTAN pentru 100 - 200 ron. Asta spune multe despre stima voastra de sine, despre lipsa valorii pe care o acordati trupului vostru. Ma uit la pozele voastre si totul capata sens: lenjerii de pat roz cu flori, cu miros de cauciuc 60ron, lenjerii "sexy" luate de pe net-50ron setul, poze pe tocuri in cada, dus sau pe pat, mobila stil dacic, si nu in ultimul rand, niste pozitii in poze, zici ca sunteti maimute pe sarma ghimpata. Deh... vorba unora de pe aici, fara voi ce s-ar face ciobanasii evadati prin orase, unde sa mearga la amor ? La voi, pentru ca e trecerea mare, de la mioare la doamne, ehe... .ce schimbare ! dar ce picioare, ce buze intre picioare, ce descoperire am facut doamne ! Asta e, fiecare produs trebuie sa isi gaseasca clientul nu ? Atfel era gol prin Dragonul Rosu. Dar aveti bunul simt si nu mai faceti abuz de apelativele astea "escorta de lux" "dame de companie", ca nici depozitele nu se numesc mall-uri.
  11. Leisena

    ROAST

    Rula un filmulet pe internet, un maidanez latra agresiv dincolo de poarta. Se deschide poarta. Maidanezul se calmeaza. Asa si pe forumul asta, toti latra nervosi, injura, ameninta, promit moartea prin schingiuire cu sarma ghimpata. Dar nici un fatalau nu e in stare sa ia numarul vreunei femei, sa isi aranjeze o intalnire cu ea, si sa isi verse nervii cand o intalneste. Nu, normal ca nu, pentru ca fatalaii nu sunt in stare decat sa latre mult, prost si fara rost. 1. Fatalaii mereu sunt bogati, inteligenti, dotati si frumosi, in spatele calculatorului. 2. Chiar vreunul din Ei are avea capacitatea intelectuala necesara sa aranjeze o intalnire cu aia care i-a scos din sarite, nu va trece de filtrul vizorului. Cine deschide usa unui urangutan ? 3. Din pacate, asa cum vedem si seara prin parcuri, singuri la plimbare sau in grup, fatalaii poarta masca, sa nu le patrunda cumva aroma copacilor infloriti in nasul plin de firmituri de la ultima tragere de Tantum Rosa. 4. Majoritatea mediocra, usor de manipulat de acolo din Palat, creste in procente de la an la an, nu mai exista cale de intoarcere, toti vor iesi la pensie pe Tik Tok, aici se odihneste "Costel bombardierul" sau "Vasile fatalaul"
  12. Leisena

    ROAST

    E un pamflet, trebuie tratat ca atare.
  13. Leisena

    ROAST

    Dupa asa text, ma duc repede sa trag apa la wc. Adevarul este ca m-ai impresionat pana la lacrimi de sange. Degeaba aveti acces la internet, tv, ziare, carti, nu se prinde nimic de neuronii vostri. Unii ati ramas la aceleasi cuvinte din clasa 12-a.
  14. Leisena

    ROAST

    Tu stii cel mai bine cati cimpanzei sunt pe forum, cati ciobanasi de oras, fani ai luxului din poze. Eu daca eram barbat si vedeam o nebuna care face studiu de caz, cat de prost sa fii sa ii dai apa la moara ? Unii cred ca ofera cultura civica daca se baga in seama si arunca cu resturi de mancare de la ultima masa de Craciun.
×
×
  • Creează nouă...