Sari la conținut

Swann

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Swann

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ador-limbutele-kiss-domnisoara-deosebita-1-75-56-kg-29-de-ani/262fe604h763734edfh4geh405gf4d8i.html Am fost la această dameză mai demult, acu câteva luni, a fost destul de ok la prețul de 100 nr,am zis că-i suficient pentru o descărcare. Astăzi revenită, am zis, tot din aceleași motive să-i fac o vizită, doar că a fost dezamăgitor, telefoanele sunau, ea răspundea ,în timpul acesta eu așteptam să termine conversația, se vede că scopul ei e doar să facă banu grup . Concentrarea ei era doar la telefoanele mobile, nu-i place ce face, face din nevoi personale . Mă rog, mi-am futut o labă, inhibat de plictisul ei și de faptul că era chitita pe noi trepaduși ce aveau să vină. Nu mai revin!
  2. Locuind prin apropiere ( Cantemir )am zis că merită vizitată, fiind și noaptea lu Satana, să mă comport ca atare. Am sunat-o pt a mă programa la ora 18, respectarea a fost întocmai seriozității noastre. A fost bine, ea cu bun simț și înfășurată într-un prosop m-a primit într-o atmosferă foarte caldă . Drăguță la față, chiar frumușică, corpul bronzat , sâni micuți , posteriorul atât cât trebuie, carnița tare, buze voluptoase ,bună de pulă. Oralul facut într-un ritm încet, senzual, plăcut pt o seară frumoasă. A urmat poziționarea ei în pula erecta și am început să ne futem, geme frumos, îi place, dorința mea a fost să o strâng în brațe în timp ce răsuflarea buzelor ei imi accelera ritmul pulii în pizda ei destul strâmtă. Am incercat de cateva ori să i simt buzele Intr un sărut, mi-am dat seama că nu face , dar nici nu mi-a replicat , dimpotrivă, mi-a dat cât îmi trebuie. În încheiere i-am gustat din pasă, foarte curată ,fără mirosuri. Am înțeles că pleacă, mi-am exprimat regretul ,dar na, nici nu i-am promis că dacă va rămâne va fi ok! Am stat un nr: 150 ( oral neprotejat) A fost o experiență plăcută ! Sper să-și schimbe hotărârea.
  3. Vreau să revin la EA, într-adevăr este foarte strâmtă. Drăguță la față , slim, amabilă și muncitoare . Mi-a plăcut că acceptă sărutul și degetul în vaginul ei. A fost doar un oral destul de prelungit în gurita destul de micuță. Din păcate nu am reușit să o penetrez fiind încă sub influența unui merlot sec roșu și ceafă de porc în sânge. Mă rog, nu functioneaza atât cât mă așteptam . Este un câștig această mică dameză pusă pe lucruri "imorale ". Chiar mi-a declarat că nu-i o fată cuminte. Merită vizitată!
  4. Swann

    Isabella

    Am poposit ieri la dânsa după ce am fost pe la Andreea TOP și Elenaaa (babygirl) ,amîndouă experiențe mi-au satisfăcut curiozitatea, la prima ANALUL ,si la a doua ...frumusețea ,e ceva sublim...mă rog. Revenind la Izabela , este o fată frumușică , drăguță la față, corpul este de adolescenta de liceu ...pînă aici e ok. Ca și servicii oralul a fost destul de bun,în sensul că se străduiește, nu a comentat că încercam să-i introduc cât mai adinc în gât... Ce nu mi-a convenit a fost reticența ei de a o atinge la smochină, deloc, mi a fost dat mîna dată la o parte de fiecare dată...dar cu destulă amabilitate 😁. La sfârșitul nr am fost invitat la un pahar de suc la care am refuzat, dar am convenit să stăm împreună să stăm la o țigară. I-am pomenit de acest forum și i-am zis că dacă vrea cu adevărat să-și facă această meserie să și asume doleanțele noastre și să citească despre serviciile acelor fete cu prețuri asemănătoare. Eu am să mai revin la EA doar dacă introduce si celălalte servicii ...și dacă scapă de fobia "mâinilor murdare" ...🙃
  5. Swann

    0758622212

    Este și asta adevărat, posibil să mă fi hazardat prea tare, mea culpa. Oarecum am regretat gestul Acum îți înțeleg aluzia. Sper să nu fi făcut atâta "rău " în intenția meschină de-a dezvălui un fapt ce poate dăuna titularei... 🙏
  6. Swann

    Cosmina-0742980078

    Am ajuns la Cosmina la ora 13 ,azi, după o programare făcută de ieri. Am asteptat cu nerăbdare ziua de astăzi să o întâlnesc fiind intrigat de poze, strict doar de poze. Am fost primit cu generozitatea unei gazde plăcut, foarte frumos ,amabilă cu zâmbetul pe buze, echipată potrivit contextului . Intr-adevar are o capacitate de-a te face să te simți bine primit dublat și de calmul ei. Corpul este superb ,creol ,cărniță tare , sani mici, buni de molfait și de mușcat puțin sfarcurile...posteriorul demențial, fizionomia plăcută, dulce și frumoasă. Piercing în limbă, m-am jucat puțin cu limba și buzele ei umede acceptând degetul meu arătător, ptr mine a fost foarte excitant ptr că în acest timp eram privit în ochi (cât de mult contează contactul vizual ) și ea știe f bine. A fost oral și normal protejat, cel mai mi-a plăcut chimia dintre noi doi poate mă iluzionez 🙃. Merită vizitată ,șî trebuie să ținem de EA. 🎩
  7. Am fost la ea ,ce să zic ,dezamăgitor e genul de dameză după ce îi dai bani, își schimbă starea de spirit, clar, e pe" fast food "🙄...ma deranjat grimasa făcută în timp ce mă jucam cu pizda ei, mi-a dat mîna deoparte ostentativ, chipurile, să se unga la păsărica. Telefoanele sunau, ea, precipitată, o tipa temperamentală. Nu știu dacă pozele reflectă realitatea, eu zic că nu. Oricum ,ne-am inteles la 200 nr, inclus descărcarea orală...n-am ajuns pînă în acel punct, rest deloc, să se simtă, nimic ,nici măcar un gest de generozitate 😂 Țeapă Mi-am satisfăcut curiozitatea, atât doar, nu mai revin.
  8. Swann

    0758622212

    Tocmai am ieșit de la EA, nu regret, ca aspect, e o fata comună, nu frumoasă, dar are ceva, un frumos specific fetelor mediocre de prin liceu ,birouri etc...aspectul sanilor e ...fără să fiu rău, lasă de dorit, am facut greseala sa o rog să de-a jos acel body , n-ar fi trebuit, mai mult mi-a părut rau de mica jenă a ei,un complex...daaar în rest ,am avut parte de surpriza de-a accepta totul, adică și analul,doar la pret de 100...mi-am spălat frustrările de astăzi cu o dameză botoxata ,una, Maria ...🙄 Ma excitat faptul că îți permite cam orice, am un fetiș în timp ce mi se face oral să mă lase să introduc un deget în smochina. Merită cu prisosință , e o fată submesiva.
  9. Swann

    Beatrice, 19 ani ,iasi

    Cât de fin este subtextul! 🎩:)))) Am fost doar o singură dată la tine , te-am luat așa cum ești, fără resentimente sau regret, recunosc, de atunci nu am mai fost citind recenziile,fiind oarecum influențat, daar îmi pare rău, după asta,offf, cu siguranță te voi mai vizita când vei reveni, dacă se întîmplă,dacă nu, regretul meu. 🤷‍♂️ Baftă!
  10. Swann

    Cristina 0741657943

    De la prima vizită ,mi-am dat seama de intenția vădit de grabă și de a expedia clientul, se vede în atitudinea ei .De atunci nu am mai investit în această dameză. Prefer Roxana, Laura,Mona Lisa, Ema masaj, Cosmina, Andreea de la top, Claudia (fosta ei colegă), Ema de pe "Zimbrului nr 17 sc A.
  11. Mulțumesc, nu-mi rămâne decât să te vizitez , ptr a citi măcar preFAȚA 🎩🙃. Felicitări ptr această îndeletnicire intelectuală .Ne vedem.
  12. Hm..."Unchiul Vania"Cehov?🙄🙃 📚❤
  13. ❤ Îmi place rubensiana la fel cât și cea aflată în tiparul "frumuseții "dat de societate ,atâta timp cât își insușește acele calități de igienă . Sper sa rămâi mai mult tîmp.
  14. Swann

    Cristina 0741657943

    Posibil să fi interpretat greșit, să fi fost energia debordantă " de vină ".🙃 Cu siguranță voi mai trece, fiind tentat să gust din nou din păsărică și dorința de-a experimenta acele jucării pe ea, pe păsărică. 😋
  15. Swann

    Cristina 0741657943

    Am fost prin primăvară pe la aceasta, nu contest calitățile sale, dar am fost puțin inhibat de modul ei de-a se comporta, puțin pe grabă, ceva ce ma făcut să nu mai trec pe la dânsa o perioadă. Daar, aș mai încerca o experiență, curios fiind de serviciile extra, posibil ca la un timp mai îndelungat, adica de o oră să mă acomodez cu felul ei de-a fi, nu regret experiența trecută, dimpotrivă. Sper să ajung din nou la EA și să-mi schimb percepția.
  16. Intr-adevar, să fi fost muza lui Davinci, nu te face decât să reziști în tîmp și să fii apreciată la adevărata valoare al operei sale. Aştept și celălalte portrete, poate niște nuduri ale altor pictori,impresioniști de data asta . Am în plan să vizitez muza lu Davinci, cât de curând !
  17. Swann

    Eva ,0740953989🦋

    E acea ființă în chip de ospătariță de la terasele de pe plaja mării, și care îi lași bacșiș cu gîndul pervers că ai fute la EA ,în tîmp ce-ți îngurgitezi berea rece la sticlă ...
  18. Swann

    Eva ,0740953989🦋

    Tocmai ce am ieșit de la această domnișoară, plăcut surprins de frumusețea ei, creolă, sânii superbi,tari, iar fizionomia ei aduce cu un chip puțin mongoloid. Ținuta ireproșabilă ,atât vestimentar cât și comportamentul ei vizavi de client . Acțiunea a început cu păsărica ei asupra gurii mele ,m-am înfruptat hulpav din fructul pasiunii ei dar și din gura ei cu un french kiss pasional. A urmat un oral și câteva poziții. După acțiune nu s-a grabit, dimpotrivă, a stat întinsă, foarte relaxată și am fost invitat la o țigare. Este printre cele mai frumoase .
  19. Swann

    Cristina 0731766781

    Este ptr a doua oară când ajung la dânsa, și nu îmi pare rău. Am insistat cu telefonul cu credința că merită efortul ,și așa a fost.. Am fost primit cu naturalețe de către dânsa, goală, având în brațe cățelul ei . Jovială ,cu zâmbetul pe buze, n-am simtit nicio clipă că ar avea vreun interes sau grabă, asta ține de psihologia ei. Am fost invitat în dormitorul ei, între timp, în timp ce mă dezbracam de haine, ea, s-a întins cu spatele într-o lentoare specifică femeilor, foarte FRUMOS, mi-a plăcut enorm că am putut să-i admir trupul gol . Am zăbovit cu sărutări pe fese și puțin între pînă la păsărică. Oralul ,ptr mine, e la superlativ, insistă foarte mult asupra acțiunii , cu atenție în zonele adiacente . A trecut deasupra, pe urmă am schimbat în poziția clasică unde am și finalizat. La sfarsit i-am replicat că aș împarte camera ei, cu ea și cu o carte, să alternam proza cu AMORUL. Zâmbind, ea a simțit ca pe un mic afront 😊😊😊.
  20. Swann

    Cristina 0731766781

    M-am bucurat de serviciile domnișoarei acuma câteva zile, un oral excelent, mi-a plăcut că atunci când am rugat-o să pînă prezervativul nu s-a repezit să-l pună, dimpotrivă, a mai continuat să sugă prelung, ăsta a fost un detaliu ce ma impresionat. În rest, o gazdă faină, frumoasă, curată și jovială. Revin cu plăcere la dânsa.
  21. Aștept să ne reîntâlnim peste două luni, va fi o lună de MAI plină de soare, candoare și parfumuri de flori de câmp. Sper să-ți menții promisiunea. 😊🎩
×
×
  • Creează nouă...