Sari la conținut

Shieldy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre Shieldy

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Shieldy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

21

Reputație

  1. Traiasca photoshop ul 😉 sau traiasca tehnologia 😉
  2. Mda. Chiar imi este mila de cel care vine la initiere
  3. Am vizitat-o și eu pe domnita Bianca, o domnita brunetica. Am luat o oră ca să nu fie pe grabă. Locația am găsit-o destul de repede. O zona unde poti parca destul de linistit avand locuri destule (bani de parcare sa avem) :)) Bianca nu este genul skinny, asa ca ptr domni care doresc asa ceva sa se stie. De la intrare am fost intrebat daca doresc sa raman vazandu ne fata in fata am spus ca da hai sa vedem. Am avut un moment de discutie cateva minute incercand sa fie placuta, mi-a oferit apa suc etc.. n am dorit nimic eram cam full. Am cerut la dus baia micuta sau f micuta :)) cu de toate dar trebuie sa te schimbi pe lateral ca sa nu lovesc ceva dar nu m-a deranjat. La revenirea în cameră am incercat sa o sarut domnisoara nu prea a dorit(sunt fumator si nu-i plac) apoi a spus sa ma intind si mi-a explicat ca este putin rusinoasa la inceput asa ca de la a 2 3 intalnire mai vedem sa cunoasca persoana. Din punctul meu de vedere a incercat un deep dar nu prea a reusit, sunetele sincer nu cred ca isi au rostul atata timp cat nu simti ceva iar legat de partea cu atinsul cum spune domnisoara ca doar dupa ce ne cunoastem pai atunci ma intreb si eu daca nu ating nu pup nu nimic cam care e scopul meu? Apoi am trecut la actiune toate bune frumoase ... de FK nu se pune la socoteala deoarece fumez ca, aceasta se pare ca ar fi fost cauza. Finalizarea a fost in ambele cazuri (mentionez ca a fost de 2 ori) in balonas. Este adevarat nu am cerut altfel. Pot adauga ca al 2 lea nr mi s a atras atentia sa nu introduc asa mult ca o am mare .. wtf. Mda n as prea crede dar nu comentez. Una peste alta domnisoara sa zicem ca incearca ceva dar nu prea se potriveste cu ce a declarat. Locație ok Aspect fată: nu comentez, de mult nu mai dau note Igiena fetei: ok. Oral: ajutat de mână, fara atenție la sateliți, o singură tehnică la DT 6,5 Normal: prea putine miscari fara nici o implicare 8 GFE: nu a fost FK așa că nu pot nota Amabilitate: a conversat ca sa nu stam ca 2 muti : 8 Concluzie: Practic nu am fost dat afara dar nici nu au fost ceva iesit din comun. Recomand doar de bifat pentru palmares. Nu mai revin.
  4. Buna. Ti-am scris pe watsapp dar nu ai rasp? 180 la sf.
  5. Se pare ca si domnisoara a ajuns tepara. Pacat. Programare pe watsapp. Trimis mesaj cum a solicitat cu 30 minute inainte si cand am ajuns nu a mai binevoit sa raspunda.
  6. Salutări tuturor! Desi este tarziu o sa incerc sa fac si eu o recenzie cu domnisoara Emilia. Dat fiind ca am urmarit recenziile (cat de cat ok) am zis sa incerc si eu norocul. Programare pe watsapp (intarziere 10min dar s a revansat si are un mare + din partea mea). Ajuns in camera, o mica/mare discutie apoi baita, curat cu de toate si apoi trecut la treaba ... Socializarea a decurs incredibil de firesc. Emi are o naturalețe ceva ce nu as fi crezut ptr prima intalnire. Si acum sa va povestesc. Am început să ne sărutăm incearcand sa mentina un ritm dar fiind prima intalnire dau vina cumva pe un trac de inceput ( la a 2 intalnire gandesc ca va fi diferit). Și cum FK-ul m-a aprins rău de tot, precum si miscarile ei am coborât cu buzele sarutându-i sânii și m-am oprit la piersicuța dulce și curată. M-am înfruptat în voie, urmărind reacțiile ei in același timp. A urmat si ptr mine acelasi moment si pot spune ca se pricepe destul de binisor in timp ce mâna mea se juca cu fundulețul ei. Nu s-a grăbit deloc.Mie mi-a plăcut foarte mult. Aș fi vrut să continui la nesfârșit, dar fiind foarte excitat și nevoind să mă termin așa repede, am cerut echipamentul. Are ceva f excitant ptr mine insa prima data am term cam rpd si am prm repros :)) asa ca sa nu o lungim cu povestitul am fost la o reinprospatare și a urmat tura 2 unde părea că îi place și ei, lucru care mă excita teribil si si.... daca am simtit eu bine cred ca am reusit sa o termin si eu pe Emi asta daca nu ma insel . Locație: 9 Fata: 9 ( frumusica, mie mi-a plc și fundulet apetisant ) Igienă: 10 ( curată, miroase frumos ) Atitudine: 10+ ( prietenoasă, veselă, sociabilă, nu m-a grăbit, foarte relaxată ) am avut si timp suficient. ON: 9 NP: 10 ( strâmtă, fără gel, pasională, se implică, dă senzația că îi place ) Halatul: 350 Ron cu bonus De revenit: DA, cat de curand sa vedem dc a2 a intalnire este mai pasionala + ca am promis ca revin dupa 1 sapt si a cam trecut saptamana (daca mai sti cine sunt) . Am eu un minus Îți mulțumesc, pentru ora plină de pasiune și plăcere pe care am trăit-o! Sper sa ne mai revedem
  7. Salutări tuturor! Desi este tarziu o sa incerc sa fac si eu o recenzie cu domnisoara. Dat fiind ca am urmarit recenziile (cat de cat ok) si o pasarica mi-a soptit sa-mi incerc si eu norocul. Programare pe watsapp respectata de ambele parti. Tin sa mentionez ca intalnirea s-a desfasurat la un hotel unde eram cazat aici aparand o fata draguta, slim, miniona, ( celor care le plac asemenea fapturi :P) destul chiar f comunicativa si chiar persoana din poze :))) Ajuns in camera, o mica discutie apoi trecut la treaba ... Socializarea a decurs incredibil de firesc, Laura are o naturalețe ceva ce nu as fi crezut ptr prima intalnire. Si acum sa va povestesc. Am început să ne sărutăm incearca sa mentina un ritm dar fiind prima intalnire dau vina cumva pe un trac de inceput ( la a 2 intalnire gandesc ca va fi diferit). Și cum FK-ul m-a aprins rău de tot, precum si miscarile ei am coborât cu buzele sarutându-i sânii și m-am oprit la piersicuța dulce și curată. M-am înfruptat în voie, urmărind reacțiile ei in același timp. Cu ochii închiși/deschisi, Laura părea că savurează momentul. A urmat si ptr mine acelasi moment si pot spune ca se pricepe destul de binisor in timp ce mâna mea se juca cu fundulețul ei. Oralul Laurei e extrem de excitant, soft, adânc. Îți urmărește reacțiile, se adaptează la ce și cum îți place. Nu s-a grăbit deloc, a întrerupt de câteva ori când m-a simțit prea excitat, reluând imediat "dulcea tortură". Mie mi-a plăcut foarte mult atenția asta a ei la starea mea de excitație, grija de a se opri și de a porni iar. Aș fi vrut să continui la nesfârșit, dar fiind foarte excitat și nevoind să mă termin așa repede, am cerut echipamentul și Laura a trecut deasupra. A fost fantastic! Are o tehnică la LOT senzational de buna, am simțit-o super bine....și părea că îi place și ei, lucru care mă excita teribil.O senzație foarte plăcută să pompezi in timp ce buzele se frământă într-un FK susținut finalizand cu brio. Am mai stat la 1 2 palavre si a urmat runda a 2 unde am schimbat mai multe pozitii si am schimbat apoi într-un clasic misionar și pompând adânc până când am terminat extrem de intens in balonaș. Locație: 9 ( hotelul unde m am cazat cam aceasta i nota care i-o acord) Fata: 9 ( frumusica, sâni ok ptr marimea ei și fundulet apetisant ) Igienă: 10 ( curată, miroase frumos ) Atitudine: 10+ ( prietenoasă, veselă, sociabilă, nu m-a grăbit, foarte relaxată ) am avut si timp suficient. ON: 9 ( adânc, soft ) NP: 10 ( strâmtă, fără gel, pasională, se implică, dă senzația că îi place ) Halatul: 600 Ron cu bonus pentru 1/30 min De revenit: DA, cat de curand sa vedem dc a2 a intalnire este mai pasionala Îți mulțumesc, pentru 1:30 plină de pasiune și plăcere pe care am trăit-o! Sper sa ne mai revedem!
  8. Buna draguta! Cnd mai revi? 💋🤗
  9. Shieldy

    Amalia 0721815551

    Nu prea rasp la telef
×
×
  • Creează nouă...