Jump to content

GrooveDr.

Membru Banat
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

228 Reputatie Excelenta

3 Followers

About GrooveDr.

 • Rank
  Dr. Groove

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Poți sa adaugi, te rog, si programul ca sa știm când te putem găsi?
 2. Colegu vezi sa nu dai peste vreun dragon acolo. La cum a ales să înceapă mai bine să o lăsăm și nerecenzata și nevizitată
 3. Se vede cat de inocenta e faptura: video-uri furate de la @loriii536. Specimenele acestea care se laudă si pretind cu puritatea, ar trebui banate permanent.
 4. Bună Alexandra! Adauga si o listă actualizată de servicii și tarife ca deja nu se mai găsește nimic concret pe topicul tău, sunt prea multe postari...
 5. Cel mai bine te las pe tine să ne clarifici ce te recomandă să deschizi topic la categoria de lux, să stim la ce să ne așteptăm. Vezi că ai deschis încă două diferite, unul singur era suficient.
 6. "Fantezi" ai tu când crezi că ăsta e anunț pt servicii de lux... 👮
 7. Deși e o chestie absolut normală, in zilele noastre părul pubian e încadrat la fetișuri. Dacă faci o astfel de schimbare pe unii colegi îi câștigi iar pe alții îi vei pierde, ca întotdeauna nu ai cum să îi mulțumești pe toți. Ține doar de tine cu care tabăra vrei să lucrezi mai mult.
 8. Pai lasă-le așa că se vede super și la fotografii și la video.
 9. Îmi pare rău, l-am ratat și pe acest artist emerit
 10. Probabil nu te-ai oprit unde trebuie. Dacă te uitai la top gaseau destule, după gust chiar. Uite un exemplu: Incepe cu fetele de la top, care au recenzii suficiente și selectezi ce îți poftește inima. Ca doar ăsta e scopul forumului.
×
×
 • Create New...