Sari la conținut

Humongous

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Humongous

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad
  • Interese
    Everything about sex.

Vizitatori Recenți Profil

1.354 citiri profil

Humongous's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

136

Reputație

  1. Îi las, dacă reușesc săptămâna viitoare să ajung pe Rebreanu. După așa FK cu limbi până în gât nu are cum să nu-ți pară rău.
  2. Repede evoluează lucrurile pe aici. Intrasem să-i las o recenzie Alexandrei despre vizita de ieri seară, și când colo ...
  3. Am trecut aseară pe la Irina, așa mai pe fugă. Dacă i-am promis fetei că merg să vedem cum rămâne cu pupăceala aia, m-am și dus, nu se putea altfel. I-am scris pe WhatsApp, mi-a răspuns rapid și câteva ore mai târziu eram la Adora Park. Nu am pomenit deloc de forum, oricum nu cred că ar fi schimbat cu ceva atitudinea Irinei. Irina este o fată frumoasă, înăltuță, cu corpul slim și tonifiat, sânii ceva mai mici, și un fund ferm și frumos conturat. E o fată plină de viață și energie, ca un iepuraș Duracell. Io mi-s ardelean molcom, așa că diferența de temperament s-a făcut simțită, însă spre final am ajuns să ne înțelegem bine. După ce am discutat puțin la un pahar de apă, am ieșit pe balcon, admirând panorama orașului în timp ce Irina fuma o țigară. Am primit apoi un prosop nou și m-am cărat la duș. Baia a fost absolut OK, cu de toate. Acțiunea a început cu o pupăceală așa mai stângace. Irina e nouă în domeniu, experiența redusă fiind vizibilă pe tot parcursul întâlnirii. Asta nu e neapărat un lucru rău, stângăcia și naturalețea au farmecul lor, unii poate chiar caută așa ceva, și cu timpul va veni și experiența. Am coborât apoi ușor în jos până la savarina finuță. Igiena a fost impecabilă, însă nu am insistat mult și i-am predat ștacheta Irinei. ON a fost soft și fără artificii, dar plăcut. Și aici mai are de exersat Irina. Nu s-a oprit până nu i-am cerut eu, deși m-a întrebat de vreo două ori dacă vreau să trecem mai departe. După anvelopare, am trecut la NP și am început la sugestia Irinei direct cu doggy. Nu a folosit decât puțin lubrifiant, așa că am început ușor apoi am mărit ritmul. Așa cum am spus, are un funduleț ferm și bombat, e o adevărată plăcere să pompezi la așa ceva în timp ce îi admiri corpul zvelt, urmărești mișcarea de du-te-vino, îi frămânți bucile ferme...Ce mai, combinat cu cât de strâmtă e, nu am rezistat prea mult și am finalizat intens în balonaș. În timp ce mă dezechipa, mi-a spus că nu ar mai fi rezistat mult și că i-am 'distrus ovarele', lucru care nu a dăunat mândriei mele de bărbat. De recomandat/revenit? Da, Irina pare genul de fată cu care întâlnirile devin tot mai reușite, pe măsură ce deveniți mai familiari unul cu altul. Cadoul a fost 150 lei, iar durata 25/30 minute. Numai bine!
  4. Dacă așa stă treabă, vin cum să nu vin. Nu pot refuza o invitație la pupăceală, chiar și "pă" încredere.
  5. Eu vin doar dacă mă pupi. Dacă nu, aștept să te întorci la Timișoara și te vizitez acolo, că pe vecinii noștri văd că i-ai pupăcit.
  6. Salutare! Aseară am reușit să trec pe la Giulia și m-am gândit să las și eu o mică recenzie. Am vrut de ceva timp să o cunosc pe Giulia, și acum că ne-a vizitat după atâta timp nu puteam să o ratez. Așa că i-am scris pe WhatsApp, mi-a răspuns rapid și câteva ore mai târziu eram la Ared Kaufland. Despre locație nu cred că e necesar să mai detaliez. Ca aspect, pozele sunt grăitoare. Eu unul prefer fetele mai skinny, dar nu pot rezista nici unui fund așa frumos bombat ca al Giuliei. La ora stabilită, urc și sunt așteptat de Giulia pe tocuri și în ceva lenjerie neagră, cred. După puțină socializare la un pahar de suc, prilej cu care l-am cunoscut și pe jucăușul de Enzo, am primit un prosop curat și m-am cărat la duș. Acțiunea a început cu un preludiu cum trebuie, cu FK la greu, limbi în urechi după care a coborât Giulia ușor cu sărutările spre junior. A urmat un ON de nota 10, cu salivă din belșug, cu deep complet și susținut, atenție la oo, tot tacâmul. Am trecut apoi la AP, unde se simte foarte bine și se vede experiența Giuliei. Am început cu LOT, apoi am trecut eu deasupra unde am putut pompa în voie. Combinat cu faptul că Giulia nu mă slăbea cu FK, mă trăgea în ea, gemea frumos etc nu a durat mult și am finalizat în funduleț. După pauza de rigoare, acțiunea a reînceput cu OP, urmat de câteva minute de NP, apoi din nou AP, cireașa de pe tort fiind doggy unde ai o senzație și priveliște de milioane. La sfârșit am trecut din nou la ON, unde îmi lovea Giulia abdomenul cu fruntea ca o ciocănitoare, așa că a urmat o finalizare intensă. După vreun minut de repaus, m-am cărat din nou la duș și iar puțină socializare. Când să ies pe ușă, am mai primit o sesiune de FK. De recomandat/revenit? Cu siguranță. Cadoul a fost 400 lei, iar durata cam 55 minute. Numai bine!
  7. Aseară am reușit să trec și eu pe la Rebeca, așa pe ultima sută de metri. Chiar dacă nu am fost eu în formă maximă, mă bucur că am reușit să o revăd pe Rebeca având în vedere că am rămas cu o amintire tare plăcută după prima întâlnire cu vreo jumătate de an în urmă. Așa că i-am scris fetei pe WhatsApp, mi-a răspuns rapid și câteva ore mai târziu eram în fața unui bloc nou pe Paul Chinezul cu care am devenit destul de familiar în ultima vreme. Detalii despre locație nu își mai au rostul acum, dar voi adăuga totuși că apartamentul a fost perfect adecvat scopului întâlnirii. La ora stabilită sunt invitat sus, unde mă așteptau două fete superbe, îmbrăcate în ceva...lenjerie...neagră, cred. Mai multe detalii nu vă pot da, eram prea distras de peisaj. Am socializat apoi cu fetele la un pahar de suc câteva minute. Gabriela este și ea o prezență plăcută ochiului cu niște sâni mari și frumoși, dar eu eram concentrat pe Rebeca, o frumusețe de brunetă slim, cu sânii prelucrați frumos proporționați și un funduleț bombat. În sfârșit am trecut în dormitor, unde nu am mai avut răbdare să ajungem în pat, am luat-o în brațe și ne-am sărutat în picioare vreun minut. Am trecut în pat și am reînceput cu FK, apoi a coborât Rebeca încet cu sărutările spre junior. Așa preludiu mai zic și eu. A urmat apoi un ON foarte plăcut, umed, cu încercări de deep, atenție la oo, priviri sugestive spre beneficiar, etc. După montarea protecției cu gurița, a venit în LOT, unde a avut niște mișcări incitante din bazin, urmat de misionar, apoi doggy și la final pe lateral. Pe durata NP s-a implicat, a gemut finuț, FK când a permis poziția, săruturi pe gât și pe la urechi, tot tacâmul. Pentru că juniorul s-a încăpățânat, am trecut din nou la ON unde am și finalizat în scurt timp pe sânii Rebecăi. De recomandat/revenit? Cu siguranță, în special celor care caută un GFE de calitate. Eu unul am de gând să o vizitez ori de câte ori trece pe la noi. Numai bine!
  8. Cât plănuiești să rămâi în Arad? Aș vrea să te revizitez, dar nu știu dacă apuc săptămâna asta, am deja alte 'obligații'.
  9. Am reușit în sfârșit să trec pe la Katja zilele astea. Spun în sfârșit pentru că voiam de ceva timp să o cunosc, dar din varii motive nu am reușit până acum. Într-o seară târziu intru pe Publi și îi văd anunțul proaspăt activ, așa că îmi zic să-mi încerc și eu norocul. Îi scriu pe WhatsApp și, surpriză, îmi răspunde 3 minute mai târziu și stabilim o întâlnire pentru ziua următoare. Sincer, mă așteptam să fie puțin mai dificil, dar poate sunt eu mai norocos. A doua zi eram la Adora Park și, după ce m-a lăsat să aștept vreun sfert de oră, m-a invitat sus. Cum intru pe ușă, se lipește de mine, îmbrățișări, săruturi, se freacă cu fundul de junior, îl pipăie prin blugi, așa primire mai rar. Într-un minut nu mai avea loc juniorul în pantaloni, când deodată se întoarce Katja și mă întreabă dacă am citit în anunț că nu acceptă dimensiuni mari. Am crezut că o să se enerveze și o să mă dea afară, așa că nu am avut încotro și i-am arătat juniorul pe loc. S-a relaxat fata și mi-a spus că e în regulă, dar că nu crede că va rezista 2 finalizări. Mulțumit că nu voi pleca cum am venit, m-am cărat la duș și apoi repede în dormitor. Sus în pat, continuat cu preludiul, apoi s-a cuibărit între picioarele mele și a început cu un ON foarte bun, deep, umed, cu atenție la vecini, din când în cînd mă privea în ochi și zâmbea ștrengărește, etc. Am trecut și în 69, igienă impecabilă și o savarină rozalie numai bună de savurat. Când i-am cerut, a montat guma cu gurița, mi-a zis "hai să facem dragoste" și a venit deasupra. S-a mișcat bine, dar nu a rezistat mult, așa că am trecut eu la control în misionar, cu săruturi, gâfâieli și lins urechi, unghii plimbate pe spate, etc. așa că în curând am și finalizat glorios în balonaș. Nu am scăpat prea mult, după dușul de rigoare a început cu un masaj body to body vreo 10 minute, timp în care nu s-a oprit din vorbit. A continuat apoi cu un ON la fel de bun, apoi NP unde am trecut prin mai multe poziții, culminând cu un doggy de zile mari. Deși e greu de rezistat pompând la așa frumusețe de funduleț, juniorul s-a încăpățânat, așa că am trecut la linguriță, mai lent la început să-mi trag sufletul, apoi tot mai repede până am capitulat. Am mai rămas în ea un minut, apoi din nou la duș. Am lăsat 400 lei pentru ora de acțiune și m-am pregătit de plecare. Când să ies, s-a lipit iarăși de mine ca la inceputul întâlnirii, astfel că câteva minute mai târziu când am închis ușa după mine, juniorul era la fel de tare ca atunci când am intrat pe ușă. În încheiere, a fost o întâlnire foarte reușită, pe care am de gând să o repet cât de curând. Numai bine!
  10. Am trecut și eu săptămâna aceasta pe la Diandra, și chiar mă bucur că am reușit să o întâlnesc. I-am dat frumos un mesaj, mi-a răspuns repede, am stabilit detaliile necesare și la ora stabilită m-a invitat sus într-un apartament adecvat scopului întâlnirii noastre. Diandra este o fată superbă, cu un corp frumos tonifiat, o adevărată 'bunăciune'. E plină de energie și îi place să vorbească, dar are o voce plăcută și chiar mi-a plăcut să o ascult la un pahar de suc. După dușul de rigoare, am început cu un preludiu cum trebuie, cu FK și mângâieri la greu. A coborât apoi pentru ON, dar m-a tachinat înainte atingând juniorul cu limba, cu sânii, explorând vecinătățile, de era să explodez când în sfârșit a luat-o în guriță. Am rezistat totuși eroic câteva minute de oral foarte bun, umed și adânc, cu sunetele specifice. A venit apoi deasupra în LOT, s-a lăsat pe mine, m-a strâns în brațe, sărutări și gata, în două minute m-a terminat. După o pauză în care nu m-am putut abține să-i ating pielea fină, am reînceput cu FK, apoi am coborât eu jos unde a reacționat frumos cu mișcări sugestive din bazin. Am luat-o în misionar urmat de doggy, unde dădea niște contre de abia i-am făcut față. Am împins-o ușurel pe burtică, însă nu s-a oprit cu contrele de îți venea să crezi că îi plăcea ei mai mult decât mie ceea ce se întâmpla. Fiind cam obosit și dorind să o mai simt la ON, am trecut la un oral din picioare unde am și capitulat tremurând din genunchi. De recomandat? Cu siguranță, eu abia aștept să o revăd. Amenda a fost 400, iar durata cam o oră. Numai bine!
  11. Zilele acestea am trecut din nou pe la Ariana. Spun din nou pentru că am mai fost o dată la ea, în urmă cu vreo câteva luni, și atunci i-am promis că o să revin. Uite că cu oarecare întârziere am reușit să mă țin de cuvânt. I-am scris frumos pe WhatsApp, mi-a răspuns instant și câteva ore mai târziu eram la clasicul Ared Kaufland. Dacă ar răspunde toate la fel de repede și ar respecta programările ca Ariana, ar fi tare bine. Sus mă aștepta Ariana și un cățel care s-a dovedit a fi foarte cuminte. Ca aspect, Ariana este o fată frumoasă, cu un corp tonifiat ca de sportivă. Are o tunsoare scurtă, băiețească, care înțeleg că poate fi deranjantă pentru unii, dar i se potrivește, și spun asta ca unul care preferă fetele cu părul lung, desfăcut. După ceva socializare și un pahar de apă, am trecut pe la duș și apoi repede în dormitor. Acțiunea a început cu un ON bun, umed și destul de adânc, se mai folosește și de mână dar nu excesiv și de fapt e chiar o senzație plăcută. S-a așezat pe lateral, cu fundul spre oglinda, așa că ai o priveliște de pomină în timp ce te îți plimbi mâinile pe corpul ei. După câteva minute bune, m-a întrebat dacă putem trece la normal, am acceptat și am început cu LOT. Se mișcă bine fata, are niște mișcări din pelvis foarte incitante, dar nu a rezistat mult deasupra așa că am trecut eu la butoane în misionar unde am și capitulat repejor după doar câteva minute de încleștare a trupurilor. Al doilea număr a început la fel, dar am continuat cu doggy, unde se simte foarte bine și unde iarăși am putut admira acțiunea în oglindă. Juniorul s-a încăpățânat totuși, așa că am trecut în cele din urmă la un ON în picioare, unde am și finalizat pe sânii Arianei. Per total, o întâlnire reușită așa că eu unul recomand să treceți măcar o dată pe la Ariana. Capitolul la care se putea mai bine a fost GFE-ul, care e mediocră dar totuși mai bine ca la prima întâlnire, deci potențial se pare că există. Tariful a fost 300 lei, iar durata cam 45/50 minute. Numai bine!
  12. Hai să sparg eu gheața. Am reușit să trec aseară pe la Giulia, și plănuiam oricum să-i las o recenzie dar nu-mi place să mă grăbesc și să scriu pe repede înainte. În sfârșit, intrigat de anumite postări de pe topicul de la TM, am zis să-mi încerc norocul și i-am scris fetei pe WhatsApp. Mi-a răspuns rapid, și vreo două ore mai târziu eram undeva prin zona Bou' Roșu. Locația e un apartament frumos amenajat, într-un bloc nou, baie dotată cu cele necesare, pe scurt nimic de reproșat. Ca aspect, Giulia este o brunetă slim spre skinny, mai înăltuță, cu un corp frumos și tonifiat și cu părul negru lung și desfăcut. Aici treaba e subiectivă, dar mie unul mi-a plăcut, e frumoasă fata. După puțină socializare și un pahar de apă, mă cer la duș deși tocmai făcusem duș acasă. După ce ies din baie, mă ia Giulia de mână și mă conduce în dormitor, și încă în picioare lângă pat începe cu un FK deep, adevărat. Așa preludiu e tocmai pe placul meu, așa că am continuat vreun minut în picioare, apoi m-am așezat pe spate în pat. A venit Giulia peste mine, am continuat cu sărutările, apoi a început să coboare încet cu sărutările spre junior. Oralul neprotejat a fost mai soft, umed, cu atenție la vecini și cu încercări de deep. Nimic spectaculos, dar o senzație foarte plăcută, și nu s-a oprit până nu i-am cerut să trecem la NP. Am vrut să o gust și eu, dar mi-a spus că nu îi place să i se facă cunnilingus, așa că nu am insistat. După anvelopare, am început cu LOT unde s-a mișcat destul de bine, apoi s-a lăsat peste mine, m-a strâns tare în brațe și nu s-a oprit deloc cu FK, săruturi după ureche, pe gât, pe umeri, gemete și gâfâieli reținute, dar incitante. Nu a rezistat prea mult însă așa că am trecut eu la control în misionar unde datorită suprastimulării nu am rezistat mult și am finalizat glorios în balonaș. Al doilea număr s-a petrecut într-un mod similar, însă juniorul s-a încăpățânat, așa că am schimbat mai multe poziții, terminând cu un doggy de zile mari, unde am putut să urmăresc acțiunea într-o oglindă ceea ce combinat cu cât de strâmtă era m-a făcut în cele din urmă să capitulez din nou. Per total, a fost o întâlnire foarte reușită, pe care mi-aș dori să o repet. Poate am prins-o într-o dispoziție bună, poate am făcut click/am avut 'chimie', nu știu dar am avut parte de un GFE de nota 10. De multe ori expresia aceea "m-am simțit ca și cu iubita" sună forțat, dar de data aceasta aș spune că se potrivește. De recomandat/revenit? Cu siguranță, din partea mea. Amenda a fost 300 lei, iar durata puțin peste 50 minute. Numai bine!
  13. Humongous

    Raisa 0721147418

    Am reușit și eu să trec pe la Raisa weekend-ul acesta. Nu voiam să o ratez tura aceasta, așa că m-am hotărât să-mi fac cadou așa de Paște puțin timp în compania Raisei. I-am scris, mi-a răspuns destul de repede și câteva ore mai târziu eram la celebrele Ared Kaufland. Fix la ora stabilită, îmi dă drumul sus, urc și când am vazut-o pe Raisa mi-a părut rău că nu m-am programat o oră întreagă, dar din păcate situația nu a mai putut fi rectificată. Nu mă întrebați ce costumație purta, că eram prea concentrat pe chipul, și apoi pe fundel ei superb de braziliancă. În sfârșit, după puțină socializare și un pahar de apă, am făcut un duș rapid și m-am prezentat la datorie. Acțiunea a început cu mângâieri și sărutări corporale reciproce, apoi am lăsat-o pe Raisa să preia inițiativa cu un ON de zile mari. S-a așezat pe lateral, să mă pot juca cu ea între timp, și a continuat cu un oral foarte, foarte umed, cu încercări ocazionale de deep unde a reușit să o facă aproape pe toată să dispară. Un oral foarte plăcut, continuat cu 69, unde iarăși s-a implicat, ajungându-se la un fel de facesitting improvizat. Simțind că nu mai rezist mult supus unei torturi atât de plăcute, i-am cerut să trecem la NP. Am început cu LOT, dar din cauza gabaritului instrumentului, după puțin timp mi-a cerut să schimbăm poziția. Am ales bineînțeles doggy, unde s-a lăsat cu capul pe pernă, oferind o priveliște de vis cu fundul bombat și talia îngustă de viespe. Evident că nu am rezistat mult și am finalizat glorios în balonaș. După am mai stat puțin de vorbă, într-o atmosferă mai relaxată. Per total, o întâlnire foarte reușită, pe care sper să o repet cât mai curând. Paște fericit, Raisa, mersi și să ne revedem cu bine. Te pup.
  14. Am trecut și eu pe la Alexa zilele acestea și având niște timp liber la dispoziție m-am gândit să-i las o recenzie. Fiind un fan al sexului anal, vă dați seama că nu puteam să nu-i fac o vizită fetei. Programarea am făcut-o ușor pe whatsapp, mi-a răspuns rapid, am stabilit ora și am primit adresa. Am confirmat, m-am prezentat la ora stabilită și...nimic. După vreo 15 minute deja mă enervasem și începusem să caut alternative, când în sfârșit îmi scrie și mă invită sus. Pe scară se pare că m-am intersectat cu șogorul de dinainte, dar nu știam la momentul respectiv ce și cum, așa că l-am tratat cu indiferență și abia m-am uitat la el. Ajuns sus, am aflat că nu avea pe nimeni programat după mine deci puteam să stau liniștit o oră, așa că m-am calmat puțin și am trecut la lucruri mai plăcute. Ca aspect, Alexa e o minionă mai degrabă skinny, drăguță la față și cu un corp superb, în special fundulețul. În poziția doggy ai o priveliște de zile mari, e imposibil să-i reziști prea mult. Locația era într-un bloc vechi dar apartamentul era bine pus la punct, undeva in zona Circumvalațiunii. Între timp se pare că s-a mutat, deci nu are rost să mai insist asupra subiectului. După puțină socializare, o sticlă de apă și un duș rapid, am trecut în dormitor. Aici mi-a spus că nu poate face NP, doar anal. Eu venisem pentru anal, deci nu m-a deranjat prea tare, dar totuși am fost puțin dezamăgit. Acțiunea a început cu un scurt preludiu, apoi a trecut Alexa la un ON plăcut, umed, cu atenție la vecini și cu încercări de deep, nereușind totuși să o facă pe toată să dispară. După puțin 69, i-am cerut anveloparea, s-a pus căpriță și am trecut la AP. E foarte strâmtă și se simte al naibii de bine, așa că după câteva minute de pompat am și finalizat în funduleț. Al doilea număr a început cam la fel, apoi s-a așezat pe spate și am trecut la AP, la început pe lateral apoi în misionar cu genunchii la piept. După câteva minute însă a început să dea semne de discomfort, așa că m-am oprit și am trecut la ON cu ea în genunchi, unde am și finalizat într-un CIM glorios. Întâlnirea a durat cam 50 minute, iar halatul a fost 400 lei înmânați la începutul întâlnirii. La sfârșit am vrut să-i las extra pentru finalizarea orală, dar a refuzat să-i ia. ON: 9 - tehnică bună, dar nu suficient de deep; AP: 9.5 - o senzație foarte plăcută, i-aș fi dat cu ușurință 10 dar cu mine nu a avut anduranța așteptată și a refuzat unele poziții; poate am prins-o eu într-un moment mai delicat, poate depinde și de cât de dotat ești; GFE: 7 - nu e genul ei, deși e o prezență plăcută și i-am furat câteva sărutări pe parcursul întâlnirii. De recomandat/revenit? Cu siguranță, eu unul trebuie să bifez și NP.
  15. Am vorbit eu cu ea, luni după-masă începe să lucreze.
×
×
  • Creează nouă...