Sari la conținut

Ramiz2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ramiz2

  1. Wow ce cantitate......si ce sani..superba
  2. Merita toti banutii ! E profi fata !!
  3. Preturi si servicii, te rog !
  4. Fata asta merita tinuta in oras, pot sa confirm ca face un masaj revigorant dupa care se ocupa de obiect intr-un mod spectaculos.Este atenta intotdeuna la tine sa te simti bine. Eu as face abonament saptamanal la ea ......... Legat de lins la coaie...sunt de aceasi parerere cu Cirio .... Nu o pot convinge la altceva..dar cine stie e mai bine asa...masaj si finalizare in modul ei care oricum e superb...
  5. Ne dai si un numar de telefon?
  6. Ai grija cu afirmatia asta de TOP , poti sa primesti critici dure. Desi da este un adevar ce ai scris mai sus.
  7. Eu sunt abonanata la domnisoara, e un masaj care merita toti banii. E un masaj cu adevarat erotic cu happy end. Dar modul in care face masajul e cu adevarat mirific. Daca va doriti altceva gen sex, nu se va intampla .
  8. Ramiz2

    Alina 0743658273

    Nu primesc si eu numarul ?? Pls ..
  9. Ramiz2

    Alina 0743658273

    E Alina in Sm?.e acea alina blonda superba?
  10. Sahy fiecare ce crede , e liber sa creada ce vrea. Dar acum nu intr-u in detalii psihologice ca nu are rost. Dar sti cum e zicala cu "musca pe caciula" eu nu am facut referire niciodata la nimeni.
  11. Scuze dar eu nu am citat pe nimeni ! Nu inteleg de ce scrii atatea epistole aici daca poate nici nu este vb despre tine Sahy, aaa ai luat pe tine chestia asta bravo ce sa zic. Eu atata stiu ca eu nu am timp sa scriu poeme de 1 km. Apropo eu nu fac smecherii cu multiple conturi...pentru ce? Iti doresc o zi minunata.
  12. Bravo intr-un final ai zis-o pe sleaua ,cer favoruri pt postari favorabile.....mare pacat...daca ai tupeu sa comentezi ceva automat est huiduit ! Te felicit ca ai scris marele adevar....
  13. Uite , eu prefer sa opresc aici aceasta discutie. Nu are rost sa intram in polemicibde 2 lei . Toata lumea are dreptul la o parere si asa se pare ca e mai bine sa il pastreze pentru el. Va doresc o zi frumoasa.
  14. Amin ! Scuze dar a fost o parere, si din cate vad daca cineva comenteaza pe acest forum automat vin injurii si tot felu. Dar ma baieti sunteti normali cu atatea injuraturi? Doar intreb ?
  15. Se termina clientela si trebuie sa bage fitil la fiecare..sa ii gaseasca "o buba" , stiu Sahy, iara eu...dar chiar nu ma intereseaza epistola pe care o vei scrie.
  16. Multumesc frumos ! O zi frumoasa ! Cat mai multe intalniri !
  17. Uitati aici, sunteti turati la maxim, pt voi o remarca sau o intrebare e atac la persoana. Va las sa va linistiti si sa traiti in lumra voastra. Va doresc doar cele bune. Si mai incet cu filmele de actiune in care lumea e impotriva voastra . Va doresc o zi minunata.
  18. 😂😂😂😂😂😂😂 O zi frumoasa !
  19. Mama mia, dar de ce va umflati in halul asta? A fost doar o simpla intrebare, nu trebuie sa iti pierzi timpul pretios sa scrii asa un roman...daca nu te interesa nu ai fi scris nimica......infine. nu conteaza....Iti doresc spor la lucru pe toate fronturile.
  20. Dar Andra mai activeaza? Ca am vazut-o pe Taxi de mai multe ori.
×
×
  • Creează nouă...