Sari la conținut

baked

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre baked

Vizitatori Recenți Profil

388 citiri profil

baked's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-12

Reputație

  1. am mai scris pe vechiul ei topic, cel care era la anunturi sau informare si nu a ajuns niciodata la testate. reiterez ce am sesizat la karma si atunci: fast fuck cu voce placuta!!!
  2. 0772260647 acesta este numarul afisat la profilul ei. restul...i don't know.
  3. eu as vrea sa vad un razboi al tatelor!!! hai sa vedem cine are tupeul, dintre cele doua beligerante, sa ne arate ce are fiecare!!!
  4. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  5. tanti, din pacate pentru tine, nu tu decizi cand expira timpul. tu decizi pe timpul tau. cand ii gonesti, cum si pe cine tepuiesti cu timpul tau. iar tu ai decis candva ca timpul tau nu-i de mine. acum suntem pe timpul meu! iar eu vreau sa-ti ofer aici tot timpul ce se cuvine unei prostituate ca tine! sa nu mai ramana umbra de dubiu despre tine!!!
  6. "seductia se termina cand barbatul zice...hai sictir!" din pacate, tot atunci incep si problemele financiare. iar si tu pe publi ai zeci de anunturi. disperare? nu suna telefonul de prostituata? nu revin clientii aia despre care doar tu zici ca revin, dar aici mormant, nu te lauda nici dreaq! uita-te un pic la fetele de la top si vezi ce fel de trafic au ele. ce fel de interactiuni cu flacaii. pe urma, uita-te la topicul asta de cacat. fa comparatia, ca doar e simpla treaba. tu inca nu ai invatat, inainte sa te sune de pe publi, ca absolut toti flacaii iti subliniaza numarul de telefon, genereaza o cautare pe net si ghici ce? apare fix retorica asta de rahat a ta de aici, in care ii faci pe toti sclavi si saraci si in toate felurile. adica tu nicidecum nu apreciezi banii pe care ei ii ofera, tu consideri ca ti se cuvin, indiferent de circumstante, servicii si atitudini. eu sunt o bomboana de baiat. tu esti defecta! tu inca nu realizezi ca va trebui sa adresezi serios oferta ta, fara abureli, vrajeli si minciuni. fara sa dai tepe, asa cum mi-ai dat mie. sa-ti asumi greselile, erorile, ororile si in general sa iti impui sa fii corecta. stiu, e greu! o coarda care s-a invatat ca "las' ca merge si'asa, vin oricum fraerii" se va dezvata greu de obiceiuri de cacat. dar tanti, varsta nu te ajuta, serviciile nu te ajuta, gabaritul damn sure nu te ajuta, iar atitudinea asta de mahala, pai ce dracu' sa mai spunem noi platitorii despre ea?! te pupa dulceata! 💋
  7. mai rosiori de vede, care insulte??? eu inteleg ca cel mai probabil esti fata de tractorist, iar de aici pornirea ta sa o tot iei pe aratura, dar care insulte??? ce am spus eu? despre tine am spus ca esti o prostituata. atat! ce jignire e asta? pai tu cum numesti jobul tau? cum se intituleaza chestia asta pe care o practici tu? tu plasezi anunturi publicitare pe tot felul de site'uri (ca doar ieri tu aveai cel putin 12-15 anunturi pe publi) ca sa te viziteze niste flacai, sa cotizeze cu niste sume de bani, iar tu sa le accepti slobozul pe al tau chinny chin chin. ce consideri tu ca este jignitor la descrierea asta? nu asta este adevarul? adevarul tau cel putin! de ce tot trambitezi jigniri la adresa femeilor, ca doar nu toate femeile accepta malahii pe bot contra cost! cum vine includerea asta a ta in feminitate, iar de aici orice injurii aduse sunt ofense impotriva femeilor? ce te prefaci tu ca nu pricepi? prostituatele nu au fost niciodata la loc de lauda in societate. niciodata! tu acum vrei laude? pai de ce? ai inventat tu ceva nou si inedit? sugi tu pula altfel pe bani? revino-ti la realitate! imbratiseaza-ti statutul, ca doar tu l-ai ales! esti doar o prostituata, nimic special! iar adevarul asta nu poti tu sa-l transformi in jignire, ca iti convine tie!
  8. nu pot sa cred ca esti atat de neajutorata incat nu ai priceput esenta pana acum, dar, de dragul tau, reiterez: aici nu am jignit femei, adevarul nu este insulta, iar voi doua sunteti doar doua prostituate de sex feminin, nu femei.
  9. declaratia asta iti apartine, problema insa este ca doar tu spui asta, doar tu!!! nimeni in afara de tine nu a asociat ce oferi tu ca fiind servicii de top!!! de fapt, in 24 de pagini, nimeni nu a laudat serviciile tale. nimeni!!! doar tu!!! in afara de prima recenzie de pe thread, care evident este o recenzie falsa, o autorecenzie (coro1234 are 5 comenturi pe forum, toate despre si la adresa ta) nici macar un singur membru nimfomane nu a scris o recenzie credibila despre tine. nimeni nu te-a laudat. nimeni nu te-a propus la rubrica top. nimeni nu a comentat ca macar sugi pula bine. nimeni!!! doar tu sugerezi asta. doar tu spui asta despre tine, lucru care, intre noi fie vorba, este doar o alta minciuna de-a ta!!!
  10. directia mea a fost, este si va fi una singura: informarea tuturor ca esti doar o tepara!!! - nu respecti programari, pui oameni pe drum degeaba; - nu oferi detalii reale despre tine (varsta, inaltime, greutate); - orice plangere este luata in deradere, aduce doar ofense si jigniri din partea ta; - dialogul asta intre tine vopsita oului rosu de paste, pe acest topic, este mai mult decat penibil. este un afront la intelectul ultimului prost de pe forum; - minti cu nerusinare si folosesti publicitate falsa, atat declarativa, cat si pictoriala. revin in 2 min. cu un mic adaos!
  11. tanti, eu zic ca ti-ai atins target'ul. eu pe acolo te vad...suta de kile! nu stiu cat ti-a luat, dar felicitari. sa stii totusi ca se poate si mai bine! asa ca baga! reteta o stii deja, si e de succes garantat, ca doar se vede de la o posta pe tine.
  12. multumesc, multumesc, i do try my best. 🤭 imi spun colegi in privat ca bine fac ca spun lucrurilor pe nume. sincer, eu nu am inteles cum naiba, pe banii nostri, am ajuns sa isi bata joc niste babe esuate ca asta de aici? nu inteleg de unde temerea asta sa le arunci adevarul in fata? cine puii mei e personajul asta de peppa pig de va feriti sa punctati adevaruri cu ea? detest ca acolo unde o prostituata ca asta isi trateaza clientii cu proverbialul cur, iar la tanti asta curu' ala de bunica hatranita, plin de gropi gropite, sunci suncoase si in general elemente dizgratioase, daca ridici obiectiuni fata de serviciile ei de baba nesimtita, tot ea sare cu clontu'?! tot noi suntem sclavii care jignesc feminitatea ei. pai obosita asta a umflat curu ala, la dimensiuni de nu mai intra in uber cu el, pe banii nostri. ce cacat e asta: "seductia incepe cu bla bla"? ea vinde pizda pe bani, ca un kil' de spanac in piata. ea nu seduce masculii care-i calca pragul, ea face tranzactii. daca o dadea moka la vreunul cu un fetish de babe impanate cu sunca intelegeam, dar ea da "seductia" oricui vine cu doi bani la ea. atata smiorcaiala la tupeista asta de zici ca cine stie ce printesa de baneasa mall e! cand de fapt, daca nu sugea pule pe bani, nici femeie de smotru nu avea aptitudini sa fie. vina e doar a noastra. finantam esecuri ca nesimtita asta si le mai si permitem sa trancaneasca, in loc sa spuna: multumesc!
  13. tanti, ce picioare sexy ai. scurte si grase. butuci. zici ca-s stalpii de la garajul meu, necesari sa reziste la tonaj. iar curu ala, ce sa mai zici. doar iti imaginezi ca la ditai curu', ditai balega matinala! ia zi, ai mai tepuit recent pe cineva? azi un trafic de vineri infernal in capitala. ai mai pus pe drumuri degeaba vreun fraier care venea sa contribuie la bunastarea burtilor tale? ca p'alea nu le arati, e cu surprize, e cu seductie, cica. stii ce ma intrebam? menstra mai ai, sau a venit menopauza? ca atitudinea asta de rahat se explica daca te regaseai in deranjul ala hormonal. nasol cu bufeuri, nu? 😁
  14. mai tanti, vad ca nu intelegi un lucru simplu: i can do this all day, every day! cand te napadeste ideea ca ai fi mai castigata cu un dialog serios, cu raspunsuri pertinente, la intrebari multiple, zi o vorba, si stam serios de vorba. pana atunci, it's how it's gonna be! 😉 p.s. eu chiar nu am nimic cu amica ta. ar fi culmea sa ma plang ca nu m-a futut corespunzator. tepara ai fost tu!!!
  15. ce tot zici tu acolo mai rosu de sorcova... pai eu schimb cartele pre-pay in telefonul de curve mai frecvent decat isi schimba prietena ta budigaii. ce ai putea tu avea in telefonul tau??? 😃😃😃
×
×
  • Creează nouă...