Sari la conținut

BIANCA1995

Neverificata
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre BIANCA1995

  • Dată Naștere 09.06.1997

Informatii Personale

  • Sex
    Female

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

BIANCA1995's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Buna! Ma găsesti zilnic de la 10 la 22. Pupici 😊
  2. Fiecare are părerea și punctul lui de vedere și cu siguranța nu ajungem nicăieri . Dacă s a întâmplat ce s a întâmplat , nu consider ca e lipsa de respect ! Cat despre “dragii mei” , consider ca este o forma frumoasa de adresare ! @unscarred link ul nu îl găsesc , l as fi Atașat cu drag!
  3. Dragii mei , in primul rând nu sunt genul de persoana ce pune bărbații pe drum degeaba . Dacă as fi avut intenția sa fac astfel de lucruri , nu mi as m ai fi deschis topic singura!!! In al doilea rând , nu cred ca este nevoie de jigniri ,având in vedere ca nu ne am cunoscut . Îmi pare rău pentru neplăcerea creată , Însă , nu știu ce s a întâmplat , eu nu am m ai primit niciun apel de la tine . Așa cum tu poate ai sunat și spui ca nu ți am m ai răspuns , la fel de bine pot spune și eu ca nu m ai sunat , neprimind niciun apel. Iar , in legătura cu faptul ca te am blocat ,crede ma ca nu aveam niciun motiv sa fac asta , având in vedere Conversația noastră . Si nu, nu sunt genul de persoana care sa găsească motive prostesti cum ca as fi avut probleme cu telefonul ! Restul , voi decideți dacă sunt sau nu de evitat. O seara frumoasa!!
  4. Nu . Finalizarea se face pe sâni ! 😊
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/vino-sa-te-relaxezi/86gd7d40094973002f242ih86e16i6e6.html#&gid=1&pid=2 Aici aveți și link ul anunțului meu pentru a vedea pozele !!
  6. Buna , dragilor ,numele meu este Bianca, va aștept cu drag in locația mea curată si discreta sa ne cunoaștem ! Va pup ! Servicii: ON +NP 100lei Masaj+finalizare 150lei Ora 200 lei (fără restricție fin)
  7. Buna ! Multumesc pentru primire și pentru link ul adăugat ! Preturile mele sunt: 100 combinat (ON , NP) , 150 masaj cu fin (aprox 40 min) , 200 h (fără restricție la finalizări) va pup și va aștept cu drag !!
  8. Buna , dragii mei ,prima data in orașul vostru, va aștept cu drag sa ne cunoaștem ! Numele meu este Bianca , am 23 ani . Ofer servicii de calitate(oral N , normal P) și mici fantezii , printre care și URo !
×
×
  • Creează nouă...