Sari la conținut

Ollin

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Ollin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ollin's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

28

Reputație

  1. Să ști că eu nu ți-am dat o recenzie negativă, ci mai degrabă tu ai interpretat-o așa și te-ai inflamat pentru ceea ce am relatat eu, a fost doar o relatare a ceea ce s-a întâmplat. Cum crezi că ar fi decurs întâlnirea noastră dacă eu ți-aș fi spus că era bine dacă faceai un pic de curat în baie? Sau asteaptă că îți dau banii, dar stai să mă conving...aș fi fost chiar penibil. Și chestia aia că voiai să ști cât timp vreu să stau nu o pot mușca pentru că era prestabilită de când am făcut programarea. Eu ți-am făcut acea recenzie pentru a ști la ce să fii atentă pe viitor. Îți doresc mult succes în cariera ta.
  2. Draga mea dacă vin la tine nu sunt obligat să și rămân, poate ești nașpa sau poate mă înjuri de mamă și atunci trebuie să plec, și tu când te duci și îți iei o bluză întâi te uiți la ea, să vezi dacă îți place și abia apoi scoți banii, nu imediat după ce ai luat-o de pe umeraș, de aceea nu m-am prezentat direct cu banii în dinți la ușa ta. Nici nu s-a pus problema să îți plătesc după ce prestezi activitatea, dar nu de cum am intrat la tine înseamnă că îți și meriți banii, așa cum ai considerat tu, mi-ai deschis ușa, mi-ai zis să mă descalț și următoarea propoziție a fost: Să-mi dai banii te rog! Mi-am dat seama de la început că ție îți place să deți controlul și din acest motiv nici la oral nu ți-am mai zis cum îl vreau, pentru că tu mi-ai spus să mă întind direct în pat de cum am ieșit de la duș. Eu ți-am dat doar un feed-back legat de cum m-am simțit în compania ta, adică grăbit și controlat. Acum mai departe tu ști cum și ce vei face în viitor, dar eu unul sigur nu mai revin, deși ca fizic nu ești de lepădat.
  3. Am băgat și eu o fisă la titulara postului, dar la tura trecută când a fost la noi în oraș. Fata la corp este țais, fundul foarte frumos și ferm, sânii numai buni ca formă și textură, deasupra celui drept are un mic tatuaj discret, se simte tinerețea pe ea, la față....☹️ not mai type, aduce spre Pocahontas, iar genele false nu prea o avantajează. Ca și atitudine mi-a lăsat impresia de fast-fuck, am simțit că totul a fost pe grabă. Am intrat, m-am descălțat, după nici două cuvinte mi-a și cerut banii. Nu sunt eu genul ăla care se face că uită să plătească și de obicei îmi achit eu din proprie inițiativă timpul cumpărat cu o fată, dar până la ea nu mi s-a mai întâmplat să fiu tarifat așa rapid. Am ales să îmi fac un duș înainte de acțiune, papuci de casă nu au fost, am primit un prosop micuț, toaleta foarte murdară. Am ales oralul să fie protejat, ca prestanță și aici am simțit că m-a grăbit, mi-a zis direct să mă întind în pat, deși mie imi place mai mult oralul din picioare cu fata pe marginea patului, dar nu mi-a oferit această opțiune, l-a trezit pe soldat, ceea ce nu este greu de făcut la cum arată la corp, a executat câteva sus-jos, sus-jos și atât, nu alte artificii, iar apoi m-a întrebat direct cum vreau normalul. I-am zis LOT dacă tot eram întins pe pat, a lubrifiat bine păsărica, ceea ce este de înțeles pentru că se simte strâmtă, și după aceea cam aia a fost, de obicei nu mă ține mult, dar am avut acea senzație că vrea să termine treaba cât mai repede, aș fi apreciat mai multă implicare. Cred că cu timpul, după ce va mai prinde ceva experiență, își va da seama exact pe ce să pună mai mult accentul, pentru că uneori nu doar aspectul fizic contează. Sper să primească această recenzie ca pe una constructivă.
  4. Esti o draguță, timpul petrecut cu tine mi-a adus aminte de perioada studenției, când mă întâlneam cu o colegă și amândoi știam de ce ne aflăm acolo și ce urma să facem 🫣, dar nici unul nu avea curajul să preia inițiativa. Ai creat o atmosferă așa simpatică și cozzy.
  5. Așa am crezut și eu, însă atunci când pui mâna, ai pe ce pune.
  6. Am vizitat-o și eu pe Sara, este o fată care se face plăcută, este un pic rezervată, poate prea rezervată, dar acest lucru nu este neapărat ceva rău, dar daca inițiezi o discuție nu vorbești singur, primești feedback. Ca și aspect, la față este frumoasă, are buze cărnoase, numai bune de supt, sânii sunt medii, un pic lăsați și cu mameloane mari. Dacă ești fan slim atunci nu este pentru tine, gagica are alură de baziliancă, cu fundul și soldurile generoase, faci ceva valuri când dai la ea în poziția doggy, acum depinde foarte mult de fiecare și de gusturile lui în materie de fete. La acțiune se conformează la ce dorințe ai și la ce poziții îți dorești. Overall o experiență plăcută, mi-a plăcut mult atitudinea ei. Mulțumesc Sara pentru pentru timpul tău.
  7. De obicei nu fac recenzii la cald, las să treacă un pic de timp, dar de data asta o să fac o execepție, de prea mult timp am tot urmărit titulara ca s-o prind, dar până mă coiam eu fugea căprioara. Ce să zic? Mi-a plăcut la nebunie gagica și din punct de vedere fizic, dar și ca atitudine, este dezghețată, întreține atmosfera, cumva te face să te simți că te ști cu ea de multă vreme, chiar dacă este prima dată când o vezi. Fizic, cel puțin pentru gusturile mele, este ce trebuie, la față se vede din poze că-i frumoasă, eu am prins-o nemachiată și este frumoasă natural, are niște buze senzaționale, numai bune de supt pula. Și la corp arată foarte bine, e foarte bine că lucrează în domeniul ăsta, ne face și pe noi fericiți. Are sânii marișori și frumos conturati, un pic de vergeturi pe lateralul lor, probabil i-au crescut prea dintr-o dată, deloc deranjant, talie faină, fund bombat și ferm fără pic de celulită, ce să mai tată....?Mercedes. La acțiune am ales varianta de dominare soft, bună decizie, m-a supt fain de era să finalizez din prima, noroc că am strâns repede robinetul, că râmneam doar cu o muie, când am trecut la futai, am dat în ea ca surdu'n tobă, o primea toată, energic și gemea si vorbea pervers (te întărâta și mai tare să-i dai), la un moment dat a început să-mi patineze ficatul🥵🥵🥵 și atunci a preluat ea inițiativa....pfffuuuuuuu!!!!!! 😱😱😱rar am avut ocazia să fiu futut așa, pur și simplu făcea toata cursa pe sulă, iar expresiile perverse... 🤤 Și 💧💧💧a fost pe sânii ăia frumoși, după un oral la care m-a lăsat pe mine să-i dau ritmul. Mă bucur că într-un final am prins-o și cu siguranță voi mai reveni la ea.
  8. Am marcat și eu o vizită, dar cred că au trecut vreo 2 săptămâni de atunci. La față este drăguțică, dar o strică dintele lipsă ce se vede, pardon ce nu se vede când vorbește. La corp clar o avantajează pozele, este slim cum îmi place mie, provocatoare, sânii foarte frumoși, dar când o vezi de la spate, fundul dezamăgește rău de tot, este lăsat bine. După ce am intrat pe ușă, m-a și invitat direct la acțiune, după ce am stat de vorbă 1 sau maxim 2 minute, i-am zis păi stai să-mi fac o împrospătare, iar ea a zis că mai bine nu, că nu mai are prosoape uscate....wtf???? 🤨 eram încă în prima parte a zilei. Dar totuși la insistențele mele mi-a dat o rolă de șervețele de bucătărie să mă șterg cu ele după împrospătare, șervețele care mi-au umplut tot capul pulii de scame de hârtie. Oralul a fost mega dezamăgitor, scurt și sec, fără absolut nici o implicare. Iar la acțiune am zis că poate a fost doar la mine o întâmplare de se retrăgea din pulă, dar văd că e o practică recurentă la ea. Atunci când s-a așezat capră, poziție pe carea ea a ales-o, zbiera cu vai-vai, când o băgam în ea gemea de zici că eram Monster Dick și aveam o pulă de 1 m, se lăsa în jos cu totul și zicea că o doare, că să o mai scot, practic am apucat să o fut doar cu capul. Păi când te apuci de meseria asta, trebuie să duci tată... că nu vin să te fut pe bani, iar tu te comporți ca prietena din liceu. E clar că pentru mine a fost doar one-time și atât.
  9. Aici te închinai la icoane? Te iartă, te iartă....căci misiunea ta este să faci oamenii fericiți!
  10. Salut, Am fost si eu la domnisoara, frumoasa si la fata si la corp. Am contactat-o pe Whatsapp, raspunde greu si decalat ceva timp (aici atentie daca aveti radarul pe langa voi). Locatia de pe Vlahuta este curata, cabina de dus este cam incomoda pentru ca este mica, dar foarte curat in general in tot apartamentul. La corp pot sa zic ca-i buna de tras, adica daca ai vede-o pe strada ai spune: ba ce-as fute-o pe asta!!! Sanii micuti, dar foarte frumosi, soldurile bine proportionate, numai bune de prins. Confirm si eu ca la inceput, pana ridica soldatul, sta cu o mana pe caporal si cu cealalta isi tine telefonul in mana si mai raspunde la ceva mesaje. Actiunea a inceput cu un OP, cam mecanic, fara ceva spectaculos, adică hâț în sus, hâț în jos si cam aia este. Am rugat-o eu sa treaca la urmatoarea etapa, a uns cu lubrifian instrumentul si a ales pozitia LOT si aici cam mecanic, adica am simti asa.... ca nu se implica deloc, atunci am preluat eu initiativa, am schimbat pozitia si am inceput sa imping la ea, nici asa nu am reusit sa fac intalnirea noastra mai dinamica, adica parca dadeam in gol, nu am reusit sa scot nici macar un geamăt de la ea. Poate nu o fi fost in apele ei sau poate n-a fost chimie intre noi. Dupa finalizare, in secunda urmatoare, a si luat telefonul in primire, zici ca-l are lipit de mana. Ca si concluzie: la corp este cum ar trebui sa fi o escorta, faina, cu forme, dar as fi apreciat mai multa implicare din partea ei.
  11. Am vizitat si eu zilele trecute domnisoara, foarte faina gagica, foarte comunicativa, slim (pe gustul meu), sani micuti dar provocatori, cu piele fina si ferma. Am ajuns la ea in locatie si am ramas placut impresionat de cum arata. Am schimbat cateva cuvinte, imi zicea ca ea in mod normal lucreaza pe afara si este la noi doar in vizita. Dupa chat am intrat la un dus, la baie totul era curat, mi-a dat fata prosop curat si gel de dus. M-am intors in camera unde actiunea a inceput cu un oral bine executat, imi placea cum se mulau buzele pe soldat si faptul ca a pastrat contactul vizual permanent pe timpul actului. Dupa a luat niste ulei si a uns pasarica aia frumoasa, s-a asezat LOT, iar desi s-a simtit stramta a luat-o pe toata in ea fara probleme, l-a calarit pe soldat pana la finalizare, iar ce mi-a placut din nou a fost ca dupa ce am terminat nu s-a grabit sa se dea repede jos de pe el cum fac altele, l-a mai tinut in ea exact cat a trebuit ca momentul sa fie intens pentru mine. M-am dus la dus, m-am imbracat, am strans-o in brate si dus am fost. Halat 150 ron pt. o finalizare, bani bine meritati. Probabil ca o voi mai revizita, este pentru cei ce prefera fetele slabute.
  12. Am vizitat si eu domnisoara, programare usoara pe Whatsapp, foarte punctuala, la corp este superba, pe gustul meu, skiny, la fata frumoasa, dar cam atat, cand am inceput sa vorbesc cu ea mi s-a parut ca vorbeste in dodii, cred ca era fumata, ori mi s-o fi parut mie, oare????🤔, oricum era pe langa rau cu tot ce zicea. In locatie este dezordine, toate lucrurile imprastiate peste tot, earul îmbâxit, iar la baie nu prea curat. Am facut un dus si m-am intors la actiune pe canapeaua din living. Tipa e buna rau, unsa cu ulei parfumat, fina si ferma, se simte tineretea pe pielea ei, ce sa mai....? provocatoare. A inceput cu un oral, care chiar daca a fost protejat, pot sa spun ca-i iese foarte bine, cum este ea micuta inghite la soldat fara probleme, buzele botoxate se pliaza fain pe mr. gicu, dar mi s-a parut ca a vrut sa treaca repede peste, asa ca am mai retinut-o eu un pic la oral. Cand s-a asezat doggy....mama, mama ce priveliste.... pfuuuu....!!!! Sa-mi bubuie pula pe loc, foarte sexy, foarte provocatoare, foarte porno, dar dezamagirea a fost imensa cand am pus efectiv pula pe ea, se tragea din pula sa fuga si alta nu, efectiv o tineam cu ambele maini de solduri ca sa nu mai fiu nevoit sa ma tot intind dupa ea prin canapea, practic am fost nevoit sa merg in genunchi ca sa pot s-o fut, nici macar nu pot sa zic ca sunt cel mai dotat, la anal nici nu am mai vrut sa incer, desi platisem si pentru asta. Am finalizat si am plecat cu un gust amar..., iar de revenit sigur nu.
  13. Ma bucur ca am posibilitatea sa fac prima mea recenzie titularei. Tocmai ce am iesit de la ea, am facut o alegere buna, este o fata foarte frumoasa la chip, pentru mine este foarte important acest aspect. Are un pirce in nas si unul in buric, o prind bine ambele. Sanii sunt medii ca si marime, tineri si placuti la atingere. Fara burtica, fundul este bombat, ar mege niste tonifiere, dar hei... nici eu nu sunt vreun piesoi. Ca si comportament este super ok, intretine conversatia, chiar daca eu din fire sunt mai mutalau. Ca si actiune, lasa controlul in mainile clientului, este foarte complianta, te intreaba ce pozitii preferi si le pune in practica. Ca si meniu am servit OP, executat asa cat sa-i trezeasca interesul soldatului pentru actiune, chiar ea a spus ca nu-i neaparat punctul ei forte. La NP mi-a placut ca geme frumos si o ia pe toata, nu ca alte escorte, care ba stau intr-o parte, ba pun mana ca le doare. Foloseste un pic de lubrifiant, dar pentru mine nu este o problema, oricum nu sunt armasar de cursa lunga, daca fata-i frumoasa si geme corect, se termina repede treaba, asa cum a si fost de fapt, doua pozitii si gata. Tragand linie, mie mi-a facut placere s-o vizitez.
×
×
  • Creează nouă...