Sari la conținut

dydirac123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre dydirac123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dydirac123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Rog adminii sa ma ajute sa șterg o postare de pe site la rubrica discutii generale, pentru care am fost avertizata. Vreau sa sterg informatiile personale din postare, respectiv nr de telefon. Restul anuntului, poate ramane. Multumesc de ajutor.
  2. Buna Maria. Spune-mi, pentru un cadou in plus ai fi de accord cu un 3some? (eu, tu si partenerul meu?). La hotel. Platesc eu si deplasarea.
  3. Buna. Am nevoie de ajutorul tau ca admin. Mi-ai dat o steluta minus ca am postat un anunt in care cautam o tipa pentru un 3some in alta rubrica. Nu vreau sa pierd niste ore citind pagini intregi despre cum si unde sa postez. Te rog spune-mi cum sa gasesc o tipa disponibila pe site-ul vostru sau recomanda-mi ceva din experientele tale. Nu ma pune sa aleg si sa sun caci din 15 telefoane doar 1 a fost valabil, restul nu sunt valabile. Vreau o tipa nu mai inalta de 1,70, si sa nu fie grăsuța. Multumesc de ajutor.
  4. Buna ziua, Caut si eu o tipa drăguță si disponibila la o partida de sex in 3 cu partenerul meu. Ne vom intalni la hotel. Ma ocup eu de tot. Inclusiv de plată. Multumesc. Astept mesajele voastre la 0767331615.
×
×
  • Creează nouă...