Sari la conținut

lojiloj

Membru Banat
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lojiloj

  1. Ce sa mai zic, ne dam o parere, nu accepta si ne jigneste, vrea doar PARERE POZITIVE, dar nu se poate .. ca sa mai zic, o ultima afirmatie, (ca iar urla putuloiul pe aici la pisicut ca sa mi baneze contul), ca na .. nu accepta si refuzul. ESTE CEL MAI DE DOAMNE FERESTE TRAVESTIT EVER. il evita multi, minte de ngheata apele, am cunostinte din Bucuresti (eu nefiind d acolo), care au fost la el de curiozitate. aspect ? BARBAT - caracter ? APROAPE 0 (CA SA FIU DOMN CE PULA MEA) - servicii ? FIGURI, SCUZE BANALE. zi minunata baieti, dar alegeti calitatea, nu CANTITATEA (ca sa i dam dreptate ca are CANTITATE), cu toate ca .. n are pula aia 23 cm.
  2. e greu sa se mbrace mereu in femeie sa faca poze :))) vezi pe publi - Ayan turkish , el e :)) are mai multe.
  3. Si n Moldova esti .. "sfarsitul" Munteniei si " inceputul " Moldovei ... dar cum inocenta zace n tine, ti e frica sa vii .. astia fut rau :))
  4. sa ma bag si eu .. ca am fost cam absent. Daca vrei sa faci un dans in pula, pe muzica lu' Tzanca Uraganu' recomand Adriana si Isabell :)) pup voua fetelor ;D si tu .. MissCristina ; Ariana .. mori (de dragul meu ;DD)
  5. lojiloj

    Constanta

    sigur ca da cu aparatu' ala de pisat ? lol. sunt video cu el pe net cand o suge pe Alena, lol, cand se da pula n pula cu Alena, despre ce vorbim ? iar promovam bulangii ?
  6. lojiloj

    Constanta

    " Bianca " e fake, are sani d aia de pe OLX :)) E defapt un el, Ovidiu pe numele lui.
  7. e logic ca l ai sters, de cand ti am zis cu cozonacu' ai dat bir cu fugitii
  8. hhhh. da mi un apel pe wapp, as vrea sa te njur si eu ca DANSU' de mai sus, dar aici sunt pudic. :))
  9. Daca tot dai bani, pot veni si eu sa mi completezi plata la un c 300 - 2020 ? el costa 51,820 euro .. si eu am 820 , pui restu ? :)))
  10. ma scuzi, dar limba romana te bate grav, cum sa i zici ARIANEI ca i analfabeta si tu sa scrii ATACA-I ? :)))))))))))))))))))))))))))))) cum ? ba cum ? :))))))))))))))))))))))))
  11. du te fai la nudisti, iar te bronzezi ca tractoristii
  12. bai n am treaba cu aceasta Carina, pare tipa ok .. si ar fi mult mai ok daca ar lasa aroganta, dar trecem peste. e reala in pula mea, chiar sunteti prosti ? :)) e laudata de multa lume, ca i frumusica, ca i reala, ca i cea mai dotata, lol. (a dat si ea poze cu pula, pe un topic al ei, demult), si recenzii urate, meh .. se scriu multe, pareri pro si contra mereu
  13. " nu stau de telefoanele voastre " , cam multa aroganta, ca doar na .. datorita telefoanelor astora ai bani
  14. Domnu' fie cu tine moldoveanco, spor la banuti, sanatate si bucurii. ;D
  15. super, nu e de mirare sa vad asta din partea a doua perverse :))
  16. Ce " fete " TS ai in Galati man ? :))) d aia cu peruca si poze false ? lol d aia sa nu mai vina lumea, ca s santiere ; zgomot si praf ? :)))))))) In Bucuresti se lucreaza de 30 ani, ce ar trebui, sa nu mai mearga lumea la Bucuresti ? esti comic, prietene drag.
  17. Si la tv plange, ca au mutilato, ca au distruso .. ca pula mea, asta i Romania, asta i tara in care traim de ras :))
  18. eu nu te iubesc, doar apreciez, ca .. daca ajung sa te iubesc e grav dar da, rea esti, mi e frica de tine doar cand scrii
  19. bronz placut, puli din plin, pupici multi.
  20. Apreciez raspunsu' tau, si refuzu cu subinteles
  21. Ahhhh Adriana, ce bucata ai devenit, as veni la tine sa zguduim patu' :))
  22. Cand ma suni sa mi faci confimarea aia ? :oo De cand ma minti
  23. Aprob. mare arfista esti. :))
  24. urat injuri necalificatule, dar dupa cum am zis .. lumea i mica, si intr o zi dam ochisori in ochisori, sa vedem atunci dupa cine strigi , cum faci aici , ' pisicut pisicut " , de ce m ar bana ? ca vrei tu ? :)) fii cumine AYAN ca ti faci dusmani.
×
×
  • Creează nouă...