Sari la conținut

Cocoselu33

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Cocoselu33

Vizitatori Recenți Profil

3.288 citiri profil

Cocoselu33's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

42

Reputație

  1. Era acum o săptămână,am fost eu în spate la AKTA,fostul bloc de nefamiliști, o ciocolățică frumușică. La telefon oral fără, normal protejat o sută jumate iar la față locului ambele protejate cu două sute.Stinga împrejur și la ușa mam împiedicat de guvizel,un ciuri buri de prin Horezu.Nu mai am telefonul ei ,a trebuit să șterg numărul dar e cunoscută prin Horezu.
  2. Am auzit din anumite surse că ar fi o oacheșă prin horezu care oferă servicii, știe cineva mai multe detalii?
  3. Părerea mea nu cred că ne vom mai bucura de serviciile Anei,de la ultima vizită a trecut de două ori pe la Pitești fără escală la noi cum făcea de obicei. Cu siguranță legătură au și guvizii care își protejează bahornițele de care este plin publi.
  4. Ce faci Ana,nu mai treci pe la noi,în ultimul timp n-ai evitat.
  5. Ai dreptate ,și mi-e mia părut suspect comentariul mai ales că venea de la cineva atunci înregistrat, plus că Natalia a fost și este pe treabă, nu-și bate joc de meserie.
  6. Îmi pare rău pentru pățania ta însă de câte ori am vizitat pe Natalia și o fac de câte ori am ocazia nu am avut probleme, eu prefer în general puștoaicele însă Natalia depășește multe dive cu figuri pe ele la toate capitolele, seriozitate, meserie și mai ales igiena chiar dacă are o vârstă. Am vizitat ultima oară cam cu două săptămâni în urma ,nu am avut nici o problemă deci din punctul meu de vedere rămâne de încredere.
  7. Alina Sibiu(top căsătorita) afost nr .unu și va rămâne pentru mine și cred că nu numai, când mă gândesc ce futaie trăgeam cu ea.
  8. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/oferta/9g4d925129167ef121hd610i9d4ihf6d.html. 🤣 putoarea și-a schimbat anunțul.
  9. O putoare împuțită, avea alt anunț cu alt număr de telefon,am scris atunci despre ea,iar un prieten a pățit-o mai rău (eu am fost inspirat și am plecat.)După cum a povestit el cind sa dat jos de pe el avea pula plina de ceva alb,ca o gelatină, efectiv mam îngrozit doar când mia povestit plus ca ia oferit și neprotejat pentru 50 lei în plus.Jegul din camera unde are întâlnirile spune tot.
×
×
  • Creează nouă...