Sari la conținut

Melissa-

Membru Banat
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Melissa-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputație

  1. Îmi puteti spune Rebeca-Melissa pe nume,sau "Căpsunica" ,cum am porecla.
  2. Buna dragilor numele meu este Rebeca , am 20 de ani şi sunt o brunetă senzuală . Corpul slim,par lung brunet, 1m 65,sani cupa B fermi,piele fina si catifelată usor bronzata . Sunt discretă, ingrijita , educată cu o igienă impecabilă. Serviciile mele sunt: -sex oral protejat sau neprotejat in functie de igienă -sex normal doar protejat -masaj de relaxare, - Cob, -diferite fantezii si poziții . -Deepthroat(în functie de marime) -Gfe -69 -Mângâieri -Preludiu Sunt o persoana bine educată, serioasă, dulce și lipicioasa . Cadoul : - 150 (30 min )-250 (60 min) Va astept sa petrecem clipe de neuitat împreună. ROG UN ADMIN CARE POATE SA MA AJUTE SAU SA MA INVETE SA PUN POZE AICI.(Pana reusesc o sa le primiti pe whatsapp). Fac si confirmare video . Numar de telefon 0763011063. Programarile se fac pe whatsapp sau prin apel .Mâine de la 14:00 încep programul. Cum o pun anunt pe publi o sa va las link
  3. 100 de lei finalizarea 200 lei ora
  4. chiar ma amuzi mai baiatule ca iei anunturile unor fete care n au nici o treaba cu mine si le pui aici. :)))
  5. nu inteleg de ce îi pui anunturile acelei fete pe topicul meu . ti am zis si ti repet "lăbuta trista" ce esti ca faci confuzie . nu am cu fata aia nici o legatura :)))
  6. Flo99flo ,faci confuzie , nu sunt nici o Otilia din Bv. Si nici peste nu am . Daca fac treaba asta o fac pt mine,nu sa fac pl mare la altu. Fă cale intoarsa de pe anuntul meu ca ai luat toate escortele la rand si nici una n ai lasat o necomentata.TRISTULE ,asa ti se duce viato ,comentand fete si tot la lăbuță.
  7. Tot observ ca unii sunt buni doar sa arunce cu răutați . De unde pana unde spui tu "donct" ca eu si Lavinia suntem una si aceeasi persoana ....da tu nu vezi ca una e bruneta si una satena? E colega mea ,dar nicidecum una si aceeasi persoana.Atatea răutati ,""pe deaba"" n-am vazut .!
  8. Neața , neața dragilor! Disponibila de la 9 :30!
  9. Hello!Am inceput programul!
  10. Buna,dragilor!Sunt Melissa si astazi am ajuns la voi in Constanta! Impreuna vreau sa ne simtim bine si sa petrecem momente frumose . Am 19 ani si 50 de kg,bruneta cu par lung. Serviciile mele: Sex oral protejat Sex normal doar PROTEJAT Masaj de relaxare Deepthroat 69 Diferite pozitii si diferite fantezii GFE Handjoob Footjoob Preturi:150 o finalizare 250 ora Momentan nu reusesc sa pun poze aici ,dar vi le las cu mare drag pe whatsapp. Programarile se fac pe whatsapp sau prin apel . Nu accept persoane in stare de ebrietate ,cu bile sau alte accesorii. 0784520066 Va pup si va astept cu drag!
×
×
  • Creează nouă...