Sari la conținut

eu.discret

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

7 Urmăritori

Despre eu.discret

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

7.500 citiri profil

eu.discret's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

333

Reputație

  1. Bună Simo! Am revenit, prima data pe 2024. Am vrut ceva pasional. Am vrut relaxare si discutii... Am stat o finalizare. Locatie= aceeași, pisoiul = același! Ne am revazut cu drag, m a pupat pe obraz... Dus, eu..., fata era pregătită. Ce vreau sa transmit, fiind obosit, stresat, după un oral de încălzire, un sex n.cu balon în diferite poziții, NU finalizam. Am pus o peste mine, am supt la tate, m am jucat cu tatele, NIMIC. Fata s a straduit, scoteam P., o mai dădeam la lins, dar NIMIC.! Si fata era mirata, am vazut ca a sesizat, si a luat inițiativa, a scos balonul, am pus o în genunchi, și am dat o pe oral; P.se micise- trebuia revigorata. A SUPT peste tot, pe lateral, puțin deep, lins oo, etc. NU AM LASAT O cu mana. Nu a fost în zadar - am finalizat după lungi reprize de lins și supt = a stat sa primească ..., o priveam, și ii mulțumeam din priviri. S a asigurat ca a primit tot, apoi a mers la baie. P.S. - au crescut tatele, am remarcat si a confirmat fata ( în mod natural, iar acum fata are 51 kg, arata bine)
  2. Salutari, dna este bună și amabila! Te inteleg, mergi la ea si ai parte de toate. Eu am revenit a doua oara, vroiam o ora - nu s a putut. Este f.permisiva, eleganța sa fie, aveți parte de afecțiune maxima. Dna arata mai bine decât mine, Raportat la vârsta noastra. I am spus ca am fost recent, nu m a recunoscut, am lăudat o pentru anal, a zis ca nu trebuie, ea își face datoria dacă nu este bruscata si nu este luata de ... Ce sa va mai zic, este o dna care te face, te face cu bun simt, este f.versata. Și acum la a doua vizita tot am fost puțin reținut. Din nou, nu mi place ca are colega, nu am văzut o, dar pt.mine a fost totuși o reținere. Acțiunea a fost cum am discutat. Am rugat o sa facem oral, am făcut în multe poziții, cea cu ea pe spate a fost de efect, capul între picioare, etcetc... Tatele sa știți ca sunt bune, am dat puțin și între ele. Finalizam, pus balon, trecut la anal. Vreau sa va spun ca m a rugat ca analul sa l conduca ea. A si spus care este motivul, am apreciat, i am spus ca nu i problema ... Eram pe spate, ea cu fata la mine, o potrivea în anal. P. era maxima, a bagat o ușor și doar capul. Am stat aici ceva timp - dna s a mișcat sus/jos, și la un moment dat ea s a lasat în P. Am întrat maxim, și Am fin.instant în balon. Nu pot sa explic, sa va spun senzația = ideea este ca a fost f.b. s a dat in lateral, Am scos P. , și i am dat o la prelucrat. Data trecuta dna a avut aceasta inițiativa- am reținut momentul pt.ca a fost ideal. Și acum, a supt ceva timp la P. În concluzie, este de revenit, dna fiind pe ultimii ani de meserie, trage tare, nu și bate joc. Vrea clienți, este bună în toate găurile. Apropo, normal nici nu am făcut! Tarif 200 l, justificați. Mulțumesc, va doresc numai bine! Omul timid...
  3. Cele bune pentru aceasta dna amabila! O știu de mulți ani, merg la ea cam rar, max.de 2 ori pe an. Acum, la ultima vizita m a cam identificat, ceva gen ,,ai revenit...,, Este/ a fost o femeie frumușică, nu și bate joc de banii noștri- cel puțin eu am avut parte mereu de atentie. Merg la ea si pt.ca este curat in locatie, are pielea fina, carne tare, tatele sunt bune, curul este facut sa dai in el, etc. Totul raportat și la vârsta. Are buze carnoase, de vizionat cum se muleaza pe P. Am stat o ora, am rugat o sa ma finalizeze de 2 ori, CUM STIE EA MAI BINE. Dus eu, dna era pregatita, m a așteptat și mai pregătită... cum am ieșit din dus m a luat la oral. N am stat mult pe oral la primul nr.: pus balon, sex normal = s a întors cu spatele, am întrat bine, m a frecat ..., ea un pic arcuita. Am scos P., sa nu finalizez; rugat sa continuam și anal = s a pus pe spate, umeri craci, testat încet, întrat cm. cu cm., finuț și calm. - nu am dat mult anal, am fin.repede și balonul s a umplut. Pauza, ca la teatru= discuții, un pahar de apa...Este amabila și deschisa, Dna a fost în întâmpinarea gândurilor mele, m a văzut epuizat, a propus in continuare oral soft. I am spus ca dacă nu voi reuși vina va fi a mea. Am urmărit o cum îmi face sex oral, și asa v am putut da celelalte detalii despre aspectul fizic. Oral din picioare, și inca 2-3 pozitii, am finalizat oral, eu pe spate, dna aplecata pe pat. Tatele atârnau...priveliște de priveliște! În concluzie este o dna.buna, de revenit. Este axata pe satisfacția clientului; la anal s a grăbit puțin, nu știu, am întrebat o dacă este OK ca mărime. I am spus la sfârșit ca nr.2 dacă era analul, nu l reușeam. Fiind amator de anal, fiind exigent pe anal, am remarcat acest aspect ... Oralul a fost bun, s a straduit, chiar a insistat sa l terminam. Fiți politicoși, dna. este ascultătoare și parolista pentru ce i solicitați- în limita bunului simt, și a anunțului pe care îl are. Va mulțumesc dna, numai bine și clienți cum am discutat!
  4. La mulți ani! Sa va realizați visele.
  5. Bună fata micuța! Am revenit la Mi. Eram în zona - știam ca s a mutat. Locația o transmite clar și precis fata. Am găsit aceeași domnita, calma și amabila, bună în special la oral. Curul mic, rotund, bun pentru anal = mare pacat face ca nu ofera si Anal. Am discutat f.putin, diverse...dus eu, fata era pregătită. Nu ma interesează gfe, i am spus sa facă gfe numai cu P. Ii multumesc= am avut parte de un oral f.b., atenție peste tot, o rugam...asa, si asa, si pe aici, etc . etc. Cine a fost la Mi. cunoaște. M a luat valul, sex normal nu am mai făcut. Am finalizat oral, abundenta maxima. Fata a stat și după, s a asigurat ca primește TOT. O știți, are o gurita mica, era plina... Apoi s a dus la baie. Din nou multumesc, voi reveni și pentru un sex cu balon.
  6. La mulți ani tuturor doamnelor și domnitelor, sa aveți un 1 Martie cu fericire! 💛 Numai bine!
  7. La mulți ani, tot ce îți dorești, 1 martie cu bucurie!
  8. Bună fata bună, în poze! Țața din prima poza este PERFECTA! Colegul a spus,,fol.filtre +nu este chiar top ...etc,, Citește post.mele, dacă mi se pune pe o fata, eu actionez. La acest moment îți spun decât ca doar pozele sunt perfecte pana la proba contrarie. Îți voi cere în privat poze... Nu te obliga nimeni sa le dai... PS. Și sa arăți 50% fata de poze eu te voi vizita. Nu îți voi mai posta nimic, deja am exagerat. Numai bine, la mulți ani pentru 1 martie!
  9. Bună Domnita! Poza aceasta,,prezintă,, un corp spre perfecțiune. Au mai cerut și alți colegi, pune o poza simpla cu tel. Aici este clar, sunt umbre multe, din multe direcții... Dacă asa arăți în realitate, ești BUNA rău!
  10. Salutari! Am încheiat sapt. - o noua vizita. Avand 2 vizite, 3 fin.la Fata, imi permit sa dezvolt. Fata este o dulceață, amabila, prietenoasa, deschisa la propuneri... Am avut noroc= mesaj, ok...vino la ora... Locatia- un complex din zona Dristor, etaj=,,sus rau,, fata te vede prin vizor cum ieși din lift...am aflat din discuții. Nu este singura, are un animalut. Locația este Curata, etc. M a primit în - plasa neagra(vezi poze..) Dlor, am venit pt.tate, P. s a sculat imediat, ieșeau tatele prin plasa. Criminala primire!!! Sa mi se facă,,rușine,, - am făcut o gluma, fata a continuat...ceva gen stai ca ți o fac eu din nou mica... Totuși, îmi permit, tatuajul de sub tate nu și are rostul = pt.mine tatele sunt bune rău, tatuajul nu e bine făcut sub tate. Dar faci ce vrei cu corpul tau. Ce am apreciat, la un pahar de apa, am stabilit detaliile, am convenit ca dacă ceva nu este OK, din ambele părți, sa ne spunem. Mers la dus, fata m a așteptat liniștită, m a pus pe pat, pe spate. Un preludiu, sărutari pe corp, mers către P. pe care a tratat o regește. O vedeam, se uita la mine în timp ce sugea la P. și oo le. Se uita strengareste la tine, stie ca este de efect - acest lucru te excita, si te face mai repede. Oare de ce nu procedeaza asa si toate fetele - practic isi fac un serviciu, te termina mai repede. Pus balon, sex n., umeri craci, pe la spate, apoi încercat cealaltă gaura = fata a potrivit o, ea a înpins o ușor, am întrat încet, am dat ceva, am fin.in balon. Asa este, tine bine la anal. Eu nu am rezistat mult. Pauza = fata a defilat permanent, numai tate am văzut. Tatele, sunt tari, simetrice, rotunde, FRUMOASE! M a chinuit la asa mod! TATELE FAC TOTI BANII! M am jucat cu ele, am lins, am supt, totul la modul finuț. Nr.2 a fost mai lung, fata a lucrat mult. A supt și lins responsabil. Credeam ca nu mai merge, dar nu m a lăsat. Cum spuneam, se uita la mine, sugea P. si lingea. Are gura mica, se vede bine P. Am incercat din nou anal, nu a mai mers. Am rugat o sa stea in genunchi., am scos balonul, si După 10 min.am fin.oral. A stat acolo și a mai lins pana P. s a mici. Va spuneam de glume, acum mi a adus aminte - vezi, o sa se scoale peste 3 ore P. la ce tratament ți am făcut. Am avut 2 experiente f.b. cu o fata superrezonabila, drăguță și care se dăruiește. Cel puțin dacă tot face aceasta munca, o face bine, ne ajuta sa ne revenim. Recomand fata doar pentru minea, normal ca nu se poate! (A zis ca mai sta și sapt. viitoare. ) Dlor. sa ma credeți, fata este cum trebuie, face ceea ce spune, are TETE de TATE, dar Fiți ELEGANTI! Am avut cea mai buna experienta pe anul acesta la fetite. Dau nota 10 la atitudine, sexul a fost anal cu balon și oral. PS: fata drăgalașa schimba baloanele, mi s au părut groase. (cele roșii avute cu mine).
  11. Va salut, numai de bine domnitei! Revenit la fata- recunosc aveam alta Țintă, nu s a putut acolo... Nu regret nimic, chiar cred ca experienta de aici a fost mai buna. I am spus fetei ca am mai vizitat o, ca am rămas dator cu...gaurica din curulet. Stabilit cu o zi înainte, respectat intocmai. LOCATIE - ok. Dotare suficienta. Fata este amabila, prietenoasa, spre client permanent = de mai multe ori m a întrebat CE și CUM sa facem. La corp este bună, tate accesibile, cur bun de dat în el. Eu apreciez curul și tatele la ea. Sa nu te superi, mijlocelul trebuia mai mic, SCUZE! Dau un minus decât pt. Faptul ca sta puțin prin Buc.!!! glumesc! Am stat o fin. oral, bunicel, anal bun spre f.b. V am dat poza= a fost una din pozitiile .de anal exersate la fata. Are de la mine un mare +, a propus poziția cu fata la mine, eu pe spate, coana P.in curulet, Eu cu gura printre tate. ARTa! V AM INCITAT cu asa pozitie? Fin.in balon cu P.sleita = m a frecat când a simțit explozia. Mulțumesc, îți doresc numai bine, ref.la ceea ce spuneai... 250l, bine alocați.
  12. Salut d-le! Ai fost norocos, ai avut doua acțiuni legate... Nici azi nu am noroc cu mesajul. cat ar fi fost șpaga sa merg EU in locul tau o tura? Glumesc. Numai bine, în special pt. Domnita. Arata bine!♡
  13. Salut d-le! Rar intervin, dar pt.ca ai fost ,,atotcuprinzator,, și ai dreptate, îmi permit sa te completez. Am fost și eu la fata. Adevărat fata este ,,volum,, dar nu ascunde asta, este conform cu pozele, luate sa zic asa din poziții care o avantajează. Îți dau dreptate, este una din puținele fete care au poze multiple. Ce i reproșez domnitei, ca este cam rigida, autoritara, găsiți dtra alte sinonime care se completeaza. Adevărat aceasta atitudine pleacă de la unele experiente mai puțin bune pe care le a avut. Eu merg/am fost la ea pt.ca are un serviciu mai rar -fin.orala cu înghițire. Nu m a păcălit, fata a înghițit, ce a avut de primit...Am dat numai oral, nu s a plictisit. Oralul cu fin.si înghițire a compensat celelalte aspecte... Sa fiu sincer altfel nu as fi mers. Sa nu înțelegeți greșit, o apreciez, își face treaba, dar la corp are multe kg.luate de pe la alte fete. Și asta este adevărat. Termin discuția, va reamintesc, fiecare fata încearcă sa și maximizeze ,,atuurile,, a.i. clienții, pacaliti/cu bună știință păcăliți sa existe. Eu voi mai merge, am justificat.
  14. Salut! Revenit recent. Nu am timp, dar mulțumesc pt.tratatie. Bună rău de P.! PS v am trezit simțurile?
×
×
  • Creează nouă...