Sari la conținut

Maximusm89

Membru Banat
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Maximusm89

  • Dată Naștere 20.10.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pizdeia! Tara fara prosti.
  • Interese
    Sa fut curve faine! Sa muiesc prostii, fatalaii si ratatii care exploateaza fete!

Vizitatori Recenți Profil

746 citiri profil

Maximusm89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-18

Reputație

  1. :)) ba pula , roaga pe cineva sa traduca ce ai vrut sa zici. da-te-n plm de analfabet si anagramat.
  2. :))) intervine prostu satului. putea el sa nu se aboneze la o muie? putea el sa nu se arunce cu gura-n pula? :)))))))) nu te mai baga nimeni in seama ba raule? cum stai cu bugetu? tot o data pe saptamana? :)))))) . stii aia cu prostii care mor de girja altora? :))) la tine se refera. pana una alta eu iti trimit o pula-n gura! :)))))))) ratatule!
  3. tu clar nu ai creier sa pricepi . ba prostane, ca ea zice ca e site-ul ei sau ca unu Razvan are sa-i dea bani , sau ca motanu are sa-i de abani, unui om normal ii arata ca fata are probleme. dar de aici pana la povestile ca a fost traficata si alte puli prin gura ta e cale lunga. tu intelegi ba muiane ca esti prost? sau ti-a desenat cineva vreodata cat esti de prost? o tot dai in aberatii de copil cu retard sever. ti-a explicat un alt user ba pizda proasta ca ALTELE SUNT PROBLEMELE. Ca familia e langa ea. Ce plm mai vrei? ba pizda tu stii ce e DIICOT? cum plm sa suni la DIICOT ca ai de luat bani de la Razvan? :)))))))) doar un cretin ca tine poate sustine asemenea cacaturi. da-te-n plm de muian si vinde basme d'astea cui te va crede. eu cred ca lumea s-a prins ca esti doar o petarda . un muist cu infantilitati ca asta cu sunat la DIICOT ca are de luat bani de la Razvan:)))))))))). prostu pulii atat ai inteles tu / creier de bibilica: "ca ca cineva are ambiții de peste cu fata asta in momentul asta?" nu ti-a desenat nimeni ba retardatule? prostu pulii am zis ca astia ca tine, petarde, vin cu povesti de prosti in plm ca sa puna ALTE fete botu. ca vezi doamne exista 'salvatori' carora le pasa.:)))))))). ma pic pe tine si pe 'grija' asta a ta. tot ce zici tu e minciuna ba pizda. esti o petarda!
  4. in sfarsit zice cineva ceva mai credibil. cine plm da doi lei pe ce spune unu ba badboy spaima labei. cersetor de gratuitati si denigrator prin definitie? e usor sa creezi 'poveste' aici despre pesti si trafic si plm cate alte aberatii. pt ce? pt ca unele vor pune botu. si atunci apare 'salvatorul'. labache. labache fiind generic atribuit tuturor scursurilor care vor 'gratuitati'. sa va amintesc ce faccea labache badboy? le imbrobodea pe fete. ca el e salvatorul. ca el e miezul. daca era refuzat suna in nestire. le 'tinea' ocupate. se programa si nu se ducea. deci pentru asta se creeaza aceste 'basme' cu pesti si traficanti si droguri. ca fetele sa vada 'pericolele'. apoi 'salvatorul' face recenzii fake, promoveaza si cerseste.
  5. ba taranoiule inavata in plm sa scrii. sa te exprimi. ce plm ai vrut sa zici ? ca o sugi? ca esti zoofil? :)))))))) esti mocan da-te-n plm de agarici, ca numa' aia o ard cu 'trazni-ti-ar". :))))))) . prostu pulii, coborat din varful muntelui la oras. analfabet si jegos. nespalat . vai pizda ta. mars in mortii ma-tii de jegos.
  6. esti prea prost va muiane! pe orice clona apari , ceva ramane constant. ca esti doar un labar jegos. un nimeni! labache. spaima labei. mars in plm de jegos. pizda proasta!
  7. :))) ai de plm . ba pisca-te ba ratatule ca esti in visare. :))) prostu' pulii. ia uite cum bate labache pe aici. pe toti. el vai pula lui. stranuti o data catre el si face caca-n pantaloni. va amintiti poza cu el , muistu?:)))))))))) . te-n pizda ma-tii de jegos ca tu esti unul dint profitorii de pe urma fetelor. sa iti amintesc de amarasteaca aia din Constanta? pizda proasta ce esti. esti de rasul netului ba spaima labei.
  8. :))) Si cin eplm te opreste ma lavache? fata asta face. se fute pe bani.:))))))))))) cat de prost esti in plm. aia cu bineintentionati e cireasa de pe tort. nu mai are cine sa te laude ma labache? :))))))))) . ce ar trebui sa fie ok ca sa faci vizita aia?:)))))))) analfabtu pulii mele. esti atat de prost ca ma cac pe tine.:))))))))).
  9. :)))) NO ma labache, ce s-a intamplat de te-ai inflamat asa? :))) ti se sparge dracului vreo vena labaru pulii.:)))))). analfabetule! sugi pula! :))) ce poti sa faci ma jegosule? :)) in afara sa o sugi pe aici cersind. da-te-n plm de nimeni . clona infecta!
  10. :))) no zi ma labache unde si cand vrei sa iti bag pula prin gura? p.s. mata se scrie ma-ta! :)) da-te-n plm de analfabet!
  11. ai sarit tu direct cu gura-n pula . clona infecta.:))))))). ma pis pe tine bai pizda.
  12. :))) de manual e milogeala asta pentru un futai gratis! bine ba labache! stim cu totii ca Alina a avut in trecut probleme cu aia cu 'branza' pe pula:)))))). ne-a povestit ea pe aici. toata polologhia asta a ta arata ce fel de labar infect esti tu. un cersetor. nimeni . pielea pulii.:)))))))))))))
  13. :))) ba prostu pulii, ti-am mai zis ca ma pis pe tine. deep evident. ba labache, nu mai bine pui niste intrebari inutile pe aici , decat sa ma sugi pe mine?:)))
  14. :))) Untold-ul prostilor continua. episodul o clona intreaba o stupiditate, un 'telectual' expirat raspunde atotstiutor. :))) . restul e muie.:))))))))))
  15. :))) ai de plm. pfuu, zici tu? da ce ai facut . ai supt pula motanului pe maneaua asta noue cu feri?:)))))))))))). ba labache sincer , poti fi declarat 'dauna site-ului'. nu cred ca exista mai prajit ca tine. creierul tau e dauna totala. zi sincer, Mihai Viteazu te-ai vazut? :)))))))). Vlad Tepes esti in filmele tale?:))))))))))) . te vezi supererou asa-i? smardoi de manastur. un fel de gore al nimfomane. 'rupi' pe toata lumea.pui la punct. tu.:)))))))))) un labar infect prajit si vai pula lui. :)))))))))))))). daca tu esti ala din poza aia ce era pe aici cu karina...esti vai pizda ta. :))))))))) cu ranjetul ale tamp de muist. asa ca da-te-n plm de paguba ce esti. ma pis pe tine! labarule!
×
×
  • Creează nouă...