Sari la conținut

DickyDiggy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre DickyDiggy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

DickyDiggy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. Și oare, așa cum întreba un futăcsos, ceva mai sus, cum a rămas cu marele serviciu "uro"? Mai precis: 1. Faci uro activ? (Inclus în preț sau extra? Dacă extra, cât?) 2. Mai faci uro pasiv? (De la gât în jos sau accepți și pe față? Dacă da la pasiv, detaliază preț la ambele). P.S. forumiști: Rog futăcsosii care nu au treabă cu astfel de fantezii sau care se leagă de recenzii, frustrați fiind că unii fwt mult și nu scriu, iar alții scriu doar când fwt, să se abțină. Altfel, în avans, un big piss directly in their fucking throat. (Nu scrie nicăieri în regulamentul forumului că nu poți întreba dacă nu ai recenzii sau reputație... Deci, din nou, ălora gen statistics, colericul și altor frustrați cu tente de peștișori colorați, big siktir!!! P.S. Antonia: Sărbători fericite și scuze dacă am cerut explicit aceste detalii, sau dacă ți-am poluat forumul.
  2. Colegu' altu2, fiecare comentariu de-al tau e atat de bine gandit, incat e o placere sa realizez ca sunt oameni educati si aici pe forum. 🤝
  3. Salut! Zice că are sâni nr. 6. Păi din pozele alea, sânii nu sunt nr. 6 nici dacă te uiți cu lupa. Ce zicea mai sus colegul altu2 e adevarat: trebuie sa citesti printre randuri, si as adauga eu, printre pixeli, ca sa vezi feicul.
  4. Măi Mihăiță, măi posedatule, omul a întrebat de o tinerică frumi foc si tu ii oferi sigiliul demonului, in batjocura. Măi descreieratule, să ti-l ștanțezi fix pe pula bleagă!
  5. Da, e o veste foarte bună! Măi Mihăiță, noi eram pișați, ceruiți, legați și biciuiți de curvele din București până acum. Noroc de tine, că te-ai erijat în șef de sindicat și ne ordoni să nu mai mergem, noi angajați sclavi, în alte orașe că vin ieftin de la Iași. Când ți-au zis fetele de la Iași că vin? Când te penetrau cu un dildo gayish?
  6. maximus84m (ultima literă - de la m/oral cu fimalizare în gură). O găsești la comentarii aiurea și de prost gust, înjură și se comportă ca o birjăriță, și e javresă bătrână, pensionară care îi ia pe toți la rost. Partea bună e că nu îi dai tu bani, îți dă ea, așa de disperată e caraghioasa. maximus84m este o șobolancă travestită. Dă bani doar să facă parte din rândul excortelor. Dacă vrei un anal, pentru maximus84m nu e de ajuns. Nici fistingul. Ea vrea să îi bagi tot picioru' în cur, să te piși în gura ei (poți să te și caci, dar nu va recunoaște, desi mănâncă câcat toată ziua pe forum.
×
×
  • Creează nouă...