Sari la conținut

Cuckold_

Membru Banat
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cuckold_

  1. Cuckold_

    Cum te simti azi

    Mirciulică, rănit în anus, s-a dres cu atingeri fine cu urzici la hemoroizi. Hemoroidus umflatus s-a spârcâit oleacă de puroi și a părăsit anusul urzicat. Mirciulică a triumfat în miticul război anus-hemoroidus. Vestea urzicării-n cur a planat în tot imperiul anusburgic, plantațiile de urzici fiind răvășite de posesorii de "viermi" dorsali.
  2. Cuckold_

    Cum te simti azi

    Retorica creionată de elitismul schopenhauerian eludează grobianismul "advanced" al micilor cu muștar. Personificarea vinului de paie aruncă o notă libidino-transpirată în direcția supusă analizei socratice. Homerus, inspirat de Decebalus, l-a babarditus la rozetă pe Burebistus. Burebistus, lezat dorsal, a folosit hermozon și s-a răzbunat pe Baiazidus, acesta din urmă făcându-l urgent curier pe Mirciulică.
  3. Ce servicii oferi? Ești și activă? Ejaculezi? Dacă da, doar la oră sau și la finalizare? Fk? Finalizare orală, facială? Înghiți? Am dat câteva pagini în urmă și nici o informație utilă. Doar discuții inutile.
  4. Fără flocii ăia din cur ar fi fost chiar foarte frumoasă păsărica. Flocii ăia, însă, sunt un "turn off" pentru mine. Important este să-ți placă ție. Spor la babardeală.
  5. Masochismul la un alt nivel. Elita schopenhaueriană este uluită de intelectualismul redus, spargerea "nucilor" fiind un element descendent al curbei educaționale.
  6. Joismele? Adică o adunătură de burtoși libidinoși cu chelia transpirată care beau vin de paie? Asta se întâmplă pe timpul prohibiției. Acum nu se mai practică, deși o nouă prohibiție este iminentă la nivel global. Elita schopenhaueriană va modela noua ordine eugenică.
  7. Hai înapoi în București. Mi-e dor de gurița ta 😁
  8. Mai bine nu punea 🤮 O dovadă în plus că igiena este rudimentară pentru unii. Cum să ai veverița aia la pulă?
  9. Ce blană are ăsta... Rade-te la coaie! S-au dus vremurile în care se purta veveriță. În plus, este total neigienic 🤮
  10. Cuckold_

    Site?

    Tot mai fac unii referire la celălalt site. Care site? 🤔
  11. Creionarea convergenței schopenhaueriene a generat "advenced" brainstorming în rândul plevei. Starea de vasalitate față de grobianism impune ample procese cognitive, generând probabilitatea regurgitării lingvistice, defecarea licențioasă fiind replica iobagului intelectual.
  12. Cuckold_

    Merita ban!

    Cu ce te afectează dislike-urile? Nu mai suferiți pt minusuri că niște MUPPETS! Likeurile / dislike-urile nu vă achită facturile, nu vă hrănesc copiii, nu vă țin de cald sau de rece. Sunteți penibili aducând pentru a mia oară în discuție acest aspect. Parcă vă și văd: mami, mi-a furat lopățica, woaaaaa, mammiiiii.
  13. Cuckold_

    Euro 2021

    "Trăiți-ar", ești bine?
  14. Corolarul schopenhauerian timpuriu, rezonanță a spectrului teoriei sociale a lui Jean Jacques Rousseau, afirmă necesitatea degrevării societății de inutilele scursuri umane. Precursor al "Freud mania", Schopehauer a restilizat, sumar, "canibalismul" social demografic. Ubi concordia, ibi victoria!
  15. Nu fii așa sigur. Imaginile vor cântări greu. A se vedea cazul "Fântâna Miorița".
  16. Vor avea o condamnare pentru distrugere și (în măsura în care a locuit și șoferul) loviri sau alte violențe. Eventual pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice (art 339 alin 3 cod penal). Fără dubii.
  17. Corolarul schopenhauerian rezidă în capacitatea limbricilor vorbitori de a capta indubitabila descărcare de vidanjă. Redundant, dar improbabil să perpetuezi o axiomă. Milenara luptă împotriva rozătoarelor anale suferă prin implicarea baleiajului creionat în substratul efemer al angelicului elitism schopenhauerian.
  18. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-din-bucuresti/hdh8206h132379iidf5g66h1g0701356.html Nu au număr de telefon. I-am contactat prin mesaj pe Publi24. Nu au locație. Nu oferă sex. Doar vor să facă ei sex și să fie priviți. Altfel spus, vor să facă sex în locația clientului și să fie și plătiți pentru asta 🤔🤔🤔 Nu știu cine ar fi atât de imbecil încât să plătească penibilii ăștia pentru așa ceva.
×
×
  • Creează nouă...