Sari la conținut

Sullyo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Sullyo

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Sullyo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Sper! Și la tine am fost, tot pe vremea când erai TV, dar te-ai descurcat mai bine decât Antonia, deși ai refuzat sa faci anal. În rest, a fost OK , cu sărutări, mângâieri, FK, oral. Mi-a plăcut mult părul tău.
  2. Poate si-a schimbat atitudinea între timp, deși mă îndoiesc. Eu am fost la ea când era un travestit. Din ce văd acum și-a pus silicoane sau așa pare, însă lupul, de obicei, își schimbă părul, dar năravul ba. Se întâmpla când își făcea veacul prin Cluj. Oare de ce nu mai vine prin CJ?
  3. Confirm și eu cele spuse mai sus. E plină de fițe și încearcă sa se eschiveze tot timpul. Nu face anal, oral protejat de toată jena, nu se implica de loc. Nu știu cum de are clienți. Nota 2
  4. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-blonda-siliconata-reala-nu-fake/h0d1eeh2i98170372e15339g708888gh.html Descriere Matrimoniale Ești satul de anumit zis transexuali siliconate și când ajungi la fata locului nu e deloc ceea ce ai văzut în poze sunt niște băieți cu improvizații în cap și plate fără sâni. Dacă știi sa faci diferența nu ezita confirm pozele pe wap cu fata. Dețin o locație discreta igiena nici nu se discuta singura nu lucrez în haita. Siliconata mărimea 4 implant de silicoane dotata 18 cu 4 funcționabila suna cu încredere pupici fac deplasare hotelier sau pensiune. În primul rând folosește poze extrem de prelucrate, în realitate fiind destul de gras si cu trăsături masculine evidente. Serviciile sunt de rahat, adică una spune la telefon și alta face în realitate. Încearcă să evite aproape totul, oral fugitiv, anal a refuzat, invocând nu mai țin minte ce motiv aiurea. Când am fost eu nu avea implant de silicoane, avea un fel de proteze lipite. E un grăsan cu perucă, de fapt. DE EVITAT!!!!!
  5. Sullyo

    Natasha

    Putem spune ca e o tzepară. Am fost la ea pentru o finalizare si nu face aproape nimic din ceea ce spune la telefon. Aia nu ca nu stiu ce , ailaltă ca că naiba s-o ia. Nu suge , abia am penetrat-o putin și gata. Apropo, o are foarte mică in lungime, nu e de 16, maxim 11 cu 4 grosime, iar trasaturile sunt foarte masculine, mai ales la față. DE EVITAT!!!!
  6. Putem spune ca e o tzepară. Am fost la ea pentru o finalizare si nu face apropae nimic din ceea ce spune la telefon. Aia nu ca nu stiu ce , ailaltă ca că naiba s-o ia. Nu suge , abia am penetrat-o putin și gata, iar a mea nu e mare. Apropo, o are foarte mică in lungime, iar trasaturile sunt foarte masculine, mai ales la față. DE EVITAT!!!!
  7. https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20210610/0847/f1e934c757cb92b843f4613109d53f90.jpg
  8. Credeti ca e reala? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-blonda-naturala-reala-la-tine-in-oras-siliconata/d26796ih0hf0755idg9i8feed6706f2i.html Descriere Matrimoniale Buna pentru prima dată la tine in oras poze reale sunt cea ce Vrei tu vino sa vezi si nai sa regreți sunt reală par natural si daca zic ceva la telefon aia si fac la mine in locație nu te grăbesc im place ce fac o fac cu pasiune siliconata blonda naturală
×
×
  • Creează nouă...