Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

Amado

Serious Contributor
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 Reputatie Excelenta

1 Follower

About Amado

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Los Angeles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Waiting 4 u ❤
 2. Din ce știu nu a fost prea incantata de vizita la noi, și dacă si-a facut impresie proasta, greu sa mai revină.
 3. Nici nu am dormit azi noapte de curiozitate. Acum sunt liniștit, stiu cine e meganw 😆
 4. Geniala aia cu porcul, ma jur 🤣🤣🤣 Pana la urma, @Alessia3, mai vii la Pitești, sau nu?
 5. Decât sa dai banii aiurea și pe pastile și 2-3 ore la femei, și sa iti riști și sănătatea, doar pentru a impresiona o escortă, care probabil e plictisita de atâta sex, nu mai bine faci un sex de calitate, cu pasiune, sa îl simți? Atat cat te tine, 5-10-15 minute, dacă ești ce trebuie, poate sa aibă și orgasm în 10 minute. Calitate, nu cantitate... parerea mea.
 6. La 7.50 lei motorina, tu ai mai face neprotejat? 😆
 7. Ti-ai dat arama pe față, fetiță... si din păcate, aici nu mai ești pe topicul tău, sa poți șterge. 1. Esti o nesimțită și i-ai făcut fetei topicul varză. Stai sa te certi cu clienții pe topicul altei fete. Măcar i-ai cerut acceptul ? Sau te-ai băgat ca vaca ? 2. Ca la majoritatea, caracterul de curva își face imediat apariția în momentul în care te simiți amenințată, clienții sunt nespălați, bătrâni, urâți, săraci, boschetari... deși de cele mai multe ori, voi habar nu aveți cu cine vorbiți. 3. Te crezi prea inteligenta, dar nu le prea ai nici tu cu limba română, dacă vrei, it
 8. Salut, Nu e mai simplu sa o întrebi pe ea ?🍻
 9. E ca leul și leul moldovenesc 😁, deși noi deja le plătim în doua monede, pe lângă tariful în lei, le mai dam și în moneda națională din Botswana, adica pula.
 10. Exact, esti si deșteaptă, ai înțeles perfect! 😉 Dacă era asa, nu puteam sa îmi spun părerea despre comportamentul tău vis-a-vis de un bărbat bine, aranjat și parfumat, dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Nu îmi mai bat capul cu tine, iti meriți soarta. Bafta la curățat caca de pe cearceafuri! Noapte bună!
 11. Tu sigur, te-am vizitat de vreo trei ori la Pitești, vorbesc în cunoștință de cauză.
 12. Și ție îți place să ne fierbi 😁
 13. Pai pentru voi conteaza doar banii...spălat, nespălat, cu rahat, fără rahat, bani sa iasă... ca și dacă vine unul bărbat bine, aranjat, parfumat, tot banul primează, nu zici, mamaa ce mișto e asta, sa vezi ce îl fut acum și ce îl sug... esti cu ochii pe bani, ceas și următorul client.
×
×
 • Create New...