Jump to content

Sweet2021

Maistru Curvar
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-35

About Sweet2021

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Ardeal

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. Ți ai găsit sponsor și te lași de prostituție,a mai 😂😜
 2. Numai e cea fost acum 2 ani jumate,m am dus la Rebecca și era și Gabriela in bucătărie ,era mai slabă mai ok,da nu făcea cim atunci,iar la Rebeca nu am stat era plină de tatoo pe mâna și e cam brunețică pentru gustul meu.Văd poze fără tatoo , așa din tinerețe.
 3. Tu te duci doar sa le apeși 😁
 4. Păi zi mi un singur cuvânt dacă e de etnie rromă,ca sa nu merg prin zăpadă degeaba,că am mai fost la Elena de la Pitești ,și nu am stat nu îmi plac brunețele le,legat de ciorapi am glumit,dar o listă o putea pune
 5. Am dat și eu înapoi la pagini și nimic,bine că pune poze cu ștrinchii rupți 😁
 6. La ce corp ai te faci de rușine și acolo.
 7. Nu ascult așa ceva ești pe lângă,da nici nu trebuie sa te lămuresc eu pe tine, adevărul doare.Pe camerele de luat vederi se vede cine o însoțește la bagaje,ușor te vede .....
 8. Da, după Leroy,sau vis a vis de terenuri de tenis ,drum pe dreapta, înainte de Șopa,la târgul de porci e 100 finalizarea așa că mergi la cameră,era una mai tânără acum cu a bătrână,da la Veștem sunt dezastru toate 3.
 9. Chiar e o ceartă aiurea ,clar fata nu oferă multe și nici pentru mulți,și dacă nu vrea camere e că și îi expediază pe ăia repede și în șuturi.
 10. Am fost la ele a zis că are 58,colega 60 kg,de unde 85 și colega 95kg. Nesimțite și repezite. Nu le place să le bip mult ,vezi că dai prea tare la buci,am plecat nefinalizat după nici 15 minute,cu ea beton armat. Se duce naibii și zona Libra ,asta era la bloc 9.
 11. Stai liniștit că și pe nimfomane există numai brunețele,care sunt blonde nu prea se implică,iar Larisa blonda era mai grăsuță sâni mici și de pe nimfomane am luat boala. La mall am văzut multe escorte de pe nimfomane 3,4 cu jegurile după ele,de pe publi 2,3,iar de pe stradă am văzut pe una cu bărbatul ei un tip înalt și culmea frumos,chiar am întrebat o cine era de știu că e soțul. Am mai văzut pe Cristina doar cu câine ei mare, fără să fie cu cineva, cică îl ține în baie,unde nu prea merge. Pe Masă cu un jeg din vl.
 12. E aglomerat la ea ,are program nașpa doar de la 14 15,de după amiază
×
×
 • Create New...