Sari la conținut

Rases

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Rases

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

598 citiri profil

Rases's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

85

Reputație

  1. A fost cv la Deziret40.este reala am vazut ca are anunt pe Pitesti.
  2. Ieri având drum prin Timișoara am zis sa ii fac o vizită frumoasei mele prietene Antonia.Am pus mâna pe telefon și am sunat-o mi-a răspuns din prima.Locatia o are pe strada Tache Ionescu este o garsonieră de lux cu tot ce iti trebuie in ea.Chiar imi era dor de Antonia ma așteptat complet dezbrăcată cum i-am sugerat.Stiind cam ce vreau mi-a poruncit să stau in genuchii.Am deschis gura si mi-a bagato pe toată practic simțeam cum se mărește în gura mea.Toata treaba ă durat cam 5 minute asta de bun venit.Ma servit cu un pahar de suc am stat la o țigară unde am mai povestit după am trecut la acțiune eu fiind mai mult pasiv.Toata acțiunea a durat o oră nici nu va trece prin cap ce a putut să îmi facă această fată.Antonia stie ce are de facut si din cauza asta apelez mereu la serviciile ei.Cadoul ă fost de 500 lei pt o ora se merita.Te 😚😚esti 🔝🔝🔝🔝.Abia aștept să ne revedem.
  3. Salut prietenii.Astazi am reusit să o vizitez din nou pe frumoasa Antonia.Este o fata de nota 10+ nu te grăbește absolut deloc si stie ce are de facut mie îmi place să fiu mai mult pasiv stie si ea foarte bine treaba asta.M-am simtit foarte bine împreună cu ea si sper ca si ea cu mine.O recomand cu toata increderea iubitorilor de transe daca vor ceva frumos si sa ramana cu o amintire frumoasa. Finalizarea din partea ei ă fost una de necrezut a avut foarte mult laptic mi-a umplut gura si este foarte gustos.Ca locatie o găsiți la Unirii iar cadoul ă fost de 500 lei pt o ora.Te pup si te iubesc abia astep să ne revedem 💦💦💦🔝🔝🔝🔝.
  4. Eu.Abia aștept să ne revedem esti superba💦💦💦🔝🔝🔝🔝
  5. Ce-a mai sexi si frumoasa ❤❤❤🔝🔝🔝😙😙😙😙
  6. Wowww abia astept să ne vedem.imi e dor de jucăria ta si de 💦💦💦💦💦.😚😚😚😚🔝🔝🔝🔝🔝
  7. Frumoasa ca intotdeauna 😍😍😍🔝🔝🔝🔝.
  8. O recomand tuturor care vor sa încerce ceva nou si sa ramana cu o amintire frumoasa .Esti o scumpa abia astept sa ne vedem sa ne facem de cap si sa iti gust lapticu dulce💦💦💦💦🔝🔝🔝.
  9. Wowww.te ador frumoaso❤❤❤🔝🔝🔝💦💦💦
  10. Unde ai cazut tu ma ca ii sugeam eu pula lu Antonia
  11. Nu e treaba ta daca ma tine pe mn curul s-au nu cu amandoua deodată.Eu vreau sa am o experiență din asta.Ai face bn sa nu mai comentezi aiurea pe topicul Antonie
  12. Si mie îmi e dor de tn si de pula ta abia astept sa ne vedem.
  13. Wowww.imi pare rau ca nu sunt in tara ca as fi vrut să am o experiență cu voi două.Sunteti superbe amândouă.poate faceti o excepție și stati mai mult de o săptămână împreună.❤❤❤❤💦💦💦
  14. 🔝🔝🔝🔝👅👅👅👅💦💦💦.Ce-a mai frumoasă!
  15. Esti 🔝🔝🔝.Abia astept să ne vedem la București.Imi e dor de jucăria ta sa ti-o sug si dupa sa imi dai lapticul tau gustos💦💦💦💦😍😍😍.
×
×
  • Creează nouă...