Sari la conținut

crisrob34

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre crisrob34

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

crisrob34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Salutare, vizitata si de mine astazi pe la ora 17 si am stat aproximativ o ora. Programarea pe whatsapp. Locatia: usor de ajuns Baia: cu tot ce iti trebuie, gel de dus, prosop curat. ON: +9 executat foarte bine, atenta peste tot NP: +9. Am optat pt LOT & doggy. Atitudinea este una proclient, zambareata. De revenit cu siguranta!
  2. Bine ai venit! Un link cu fotografii ai?
  3. Salutare. I-am facut si eu o vizita mai devreme si am optat pt o finalizare. Atitudinea este de nota 10, nu te grabeste. ON. : nota 9, adanc, umed, se pricepe chiar bine. Te si intreaba cum preferi. NP 9 : LOT se misca bine. La doggy privelistea e misto. Anal stiu ca accepta, insa nu am incercat, data viitoare o sa incerc. Locatie: mi-a placut apartamentul, e curat, la baie a tot ce iti trebuie. Eu unul am sa ii mai fac vizite.
  4. Salutare Am trecut astazi pe la Maria. Arata ca in poze, sani micuti, fund mare, inaltuta. Locatia este ok, curata, prosoape curate. oral: 8-9 np: am optat pt doggy(vedere superba 🤗) si LOT. Am stat o finalizare. Merita revizitata.
  5. Holla, I-am facut si eu o vizita astazi. Locatia ok, prosop, geluri de dus, etc, nimic de comentat. ON: ii dau 9 chiar daca este atenta peste tot. NP: LOT si Doggy Achitat 100 lei/finalizare. Merita vizitata si revizitata :)
  6. Fiind cu drum prin Constanta am trecut si eu pe la Maya. programare pe whatsapp pt ora 18 si am optat pt o ora (250lei) ON: eu ii dau 10, deep, atenta peste tot NP: 10, se misca foarte bine. am schimbat cateva pozitii Te pup
  7. Salutare, vizitata si de mine astazi pe la ora 22. Am optat pt o ora. ON: +9 executat foarte bine NP: +9. Am optat pt cateva pozitii, prima finalizare pe sani, a doua in pozitia doggy. Atitudinea este una proclient, pupaciosa si f zambareata. De revenit cu siguranta! Te pup, Gabriela.
  8. Vizitata si de mie. Tipa este ok dpmdv. I-am facut si eu o vizita asta pe la 12. Pozele sunt reale si este pro client, fara graba. Este o tipa vorbareata ON: 8-9 NP: 8-9. Am schimbat cateva pozitii, finalizare corporala. Eu m-am inteles ok cu ea si o sa o mai vizitez. Te pup, Ovi
×
×
  • Creează nouă...