Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

incepator2

Membru Banat
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5 Reputatie: Troll / Spam

2 Followers

About incepator2

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu „suspectez”, simptomele le am sigur 100%, dar nu știu dacă denumirea este aceeași. Ce fel de analize să mă duc ? De sânge ? Sau ? Știi vreun urolog în București care acceptă cu trimitere ? Pe la doctor tocmai ce am fost acum o săptămână dar cu altă problemă și nu cred că-i e drag să mă vadă iar. Chiar o am, dacă vrei, îți fac și poze.
 2. Salutare, după cum îmi spune și numele, nu mă pricep în prea multe, în special în ale medicinii, însă dacă am greșit categoria, rog să nu aruncați cu pietre. Timp de 2 ani nu am avut nimic grav să spun așa.. până acum 3 zile. (sper să nu se întâmple ce mi s-a mai întâmplat acum 8 luni). Cum se mai spune, „mi-am reluat activitatea” pe 14 luna asta, ajungând la „Natyxxx ” din Ploiești, pe la ora 20. „toate bune și frumoase” în acea zi (nimic anormal). (Nu o să detaliez sau să intru în detalii că nu are rost) Apoi pe data de 18 în jurul orei 18:20-19:39 am fost la „AlisaG” care a fos
 3. Nici eu nu am această intenție, dar e posibil și eu să fi luat același lucru, încă nu sunt sigur deoarece nu am fost nicăieri momentan. Doar el are problema aceea, dar eu e posibil să am aceeași sau alta (fără supărare) Exact aceste simptome le am și eu. Să sperăm că ești așa cum zici tu. Dacă el este „sigur”, și eu sunt sigur pe problema pe care o am. E vorba de Bianca107 ? sau de „bianca” colega Oanei minione ? Ba s-ar putea face, s-ar putea acorda mai multă atenție Te pricepi la antibiotice ? Crede-mă că „mi-am asumat riscul” ăsta de 2 ani încoace
 4. „protectiva” cui ? Omul își expune ideile reale. Era parcă și un slogan cândva, „Clientul nostru, stăpânu nostru”, dar nu mulți știu acest slogan.
 5. Stai liniștit că deja se-ntâmplă asta. Nu ai auzit cazul din Bolintin ?
 6. Dacă ar spune toți ce ar gândii s-ar lăsa cu ceartă și cu bătăi. Tipul mai sus a spus că i-ar fi zis ei, dar era speriat că dacă zice ceva, îl calcă BGS-ul pe gât.
 7. Nu chiar.. se poate și mai rău de atât.
 8. Eee, așa da. Îți stă foarte bine așa în negru😌. Te face mai slabă.
 9. Ghinion de neșansă. Așa mi se-ntâmplă mereu pe oriunde mă duc. Nu e ceva nou.
 10. Singură sau cu colega ? Sau colega vine după ce pleci tu ?
 11. Voi nu ați dat poze nici cu „Laura”, darmite cu aceasta.
 12. Parcă nu făcea😒. Ori tu minți, ori ea.
 13. Asta cu pututul mai ține și de fată. Că se poate dacă nu... se vrea.... De multe ori am auzit replica „eu am făcut tot ce am putut, nu sunt eu de vină” Și eu eram: Da', sigur, p-asta să i-o spui lu Mutu'. De-asta am zis că de la „a zice” până la „a face” e cale lungă.
 14. „aceeași” pentru cei care știu. Dar nu toți știu.
×
×
 • Create New...