Jump to content

MacArthur

VIP Member
 • Content Count

  2,495
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

MacArthur last won the day on October 16 2022

MacArthur had the most liked content!

Community Reputation

2,120 Reputatie Excelenta

About MacArthur

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  "wichend"

Recent Profile Visitors

13,221 profile views
 1. Marea majoritate cunosc filmul, relax. Tin minte, undeva ori pe la sfarsitul anilor 90, ori la inceputul mileniului, era emisiunea aia... cred ca "Roata cu noroc se numea (poate confund titlul cu alta emisiune), unde era de ghicit de ex un proverb, sau un titlul al unui film sau ceva asemanator. Dar la inceput apareau pe ecran patratele goale (mai multe, unul langa celalalt) in spatele carora erau literele ce formau textul si concurentul trebuia sa cmpere litere. Alegea el sau ea ce litera cumpara, si se intoarceau toate acele litere din text, si dupa aia cumpara alte litere, pana avea i
 2. Faceam referire la un film mai vechi 😜 https://www.imdb.com/title/tt0095159/
 3. Ceva-mi spune ca "castigatorul" acestui concurs va fi un... pestisor pe nume Wanda.😂
 4. Tot ce faci e de folos comunitatii, cel putin din punctul meu de vedere. Cine cine a fost sau n-a fost in viata anterioara, e treaba lui.
 5. Si-ar anunta in felul urmator sosirea in orasele respective😂
 6. Stii mereu inaine ca diana (nu stiu daca pe ambele sau numai una) vine la noi, stii si locatia, cand ea nici nu si-a postat pe topicul de la Tg-Mures intentia de a veni. Mai era cineva in trecut la fel de bine informat legat de ea. Desigur nu-i nimic rau in asta.
 7. Ii amintesti de un fost coleg, mai ales cu informatiile postate despre diana (sau ambele diane?). Nu eu zic asta, ci unii.
 8. La Avatar veti merge la cinema, sau e de ajuns cand apare pă net sau nici nu va intereseaza? N-a fost tocmai pa gustul meu prima parte. Cand vad intr-un film niste creaturi ciudate (ok, Star Wars am vazut prima data in copilarie, undeva in 97, dar episoadele noi niciodata nu mi-au placut), nu-l prea pot lua in serios. N-am vazut niciodata nici Harry Potter, nici Lord of the rings, nici Hobbit si nici serialul Game of Trones.
 9. Doar o tara cunosc care 24/7 batjocoreste Romania. E vorba de acea tara, care si-a cedat tara nazistilor fara un foc de arma (pe cand la revolta ghetoului din Varsovia, un pumn de evrei i-a tinut piept pă germani mai mult timp decat intreaga tara de care vorbim), Tara care de una singura o organizat si efectuat (fara vreun nazist implicat) o mare deportare de evrei, numita Vélodrome d'Hiver in 1942, fiind singura tara sub "ocupatie" care a facut asa ceva. Aceasta tara simte nevoie sa batjocoreasca Romania oriunde apuca. N-am dreptate, @Beton_Armat?
 10. Asta cu "fata de nota 10" sa decida fiecare-n parte, legat de orice fata. Fiecare cu gusturile sale. Dar total de acord cu confuziunea legata de anumiti useri simt nevoia sa-si arunce gunoiul pe topicele anumitor fete. Pai daca n-o suporti, de ce n-o ignori? Intri zilnic pe topicul fetei doar sa-ti descarci frustrarea. Si cam la fel sta treaba si cu @andreeakvl98. Deloc nu-i o fata perfecta, niciuna nu e, unele mai putin, altele mai mult. Dar de ce simt nevoia multi useri sa intre pe topicele sale sa se lege de ea? Unii, banuiesc, o fac cu motiv, dar marea majoritate doar sa se
 11. Daca neaparat acest scenariu trebuie sa fie, n-am ce face, tin cu Argentina.🙄 Ceva loc legat de epoca nazista ai vizitat in Germania, marcuse? Din cate stiu si buncarul Fuhrerului mai exista.
×
×
 • Create New...