Jump to content

CR7aurel

Serious Contributor
 • Posts

  246
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About CR7aurel

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CR7aurel's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

150

Reputation

 1. Tocmai ce-am ieșit de la Sasha, și am sa spun câteva cuvinte Este o fată frumoasă, inalta, slim, sânii și ochii sunt sunt bestiali, de asemenea și corpul.Programare făcură ușor, confirmată și respectată de ambele Face un oral foarte bun iar la lady on top e senzație. O recomand iar eu o sa mai trec pe la ea zilele acestea cât mai este pe la noi! Sper sa mai revii!
 2. Salut! Am avut ocazia să o întâlnesc pe Eva,miercuri după-amiaza,am făcut programarea foarte ușor, pot să spun că este una dintre cele mai frumoase femei și experiență pe care am avut-o cu o escortă. Igienă impecabilă la fel și locația,cu de toate, servicii de calitate, nu am ce să-i reproșez, chiar dacă eram după un drum lung a făcut tot posibilul să mă simt bine, (și m-am simțit foarte bine în compania ei),fără grabă, fără uitat la ceas sau telefon, o gazdă foarte primitoare și plăcută, o recomand cu cea mai mare încredere. Îți mulțumesc că m-ai dat ocazia să te cunosc și chiar dacă e o distanță semnificativă când o sa mai am treabă prin BM,(sau nu) o să revin cu plăcere. Poate ne întâlnim și unde ți-am propus eu ,mai în glumă mai în serios. Încă odată mulțumesc a fost o adevărată plăcere compania ta!
 3. Te așteptăm, referitor la locații, cine o să vrea să te cunoască o va face indiferent unde vei locui.
 4. Te așteptăm și la Bistrița!
 5. Am avut ocazia de a o vizita din nou pe Mădălina. Este o fată excepțională din toate punctele de vedere, o adevărată doamnă, care excelează la toate capitolele începând de la a fi o gazdă foarte primitoare, la igienă impecabilă și servicii ireproșabile. Eu merg la ea de obicei noaptea,destul de târziu și niciodată nu mi-a lăsat impresia că e plictisită sau că ar vrea sa scape de mine cât mai repede. E întotdeauna pozitivă, zâmbitoare, te face să te simți cât mai bine în compania ei, iar eu nu am ce să-i reproșez . E o adevărată plăcere timpul petrecut cu ea și sunt sigur ca așa va fi și următoarea întâlnire. Cei care o cunosc deja știu despre ce vorbesc, cei care n-o cunosc ar trebui să o facă și nu vor avea nici un regret . Mădălina, o să-ți dau un sfat, ești o fată pe cât de frumoasă pe atât de inteligentă: nu pune la suflet câteva cuvinte negative la adresa ta, știm cine ești știm cum arăți și sa fii convinsă ca nu o să ți se întâmple nimic rău din cauza lor. Vorbele lor nu au nici o legatura cu realitatea . Eu sunt bucuros ca te cunosc și o sa ne revedem cât de curând.
 6. Cred ca o să ne aștepți mult și bine ...
 7. Sa ai o săptămână minunată!
 8. Nici o recenzie,o informație, chiar asa zgârciți sunteți?,nu că ar fi o noutate...
×
×
 • Create New...