Jump to content

pyramidon

Serious Contributor
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

450 Reputatie Excelenta

About pyramidon

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Te cred! alegerea e la latitudinea Cleopatrei si care cred si sunt sigur ca nu ia decizii pripite pe marginea unui zvon pornit dintr-o rafuiala intre fete, care-i fura clientii nemultumiti uneia alteia...treaba lor dar slujba-i slujba..si la biserica!!
 2. Mai fratele meu..e vb de negresa supla de la Secret Obsession? aia-i o papusa de fata! ar fi investitia soc a salonului.vb ff serios, noua gura de aer proaspat, avea candva poze pe siteul lor. Concurenta-i mama progresului sa stie si Mira....
 3. si mie nu-mi plac paracioasele :))
 4. Da, da...ca Mira a fost cu ea in camera...a confirmat ca stiti voi cum e cu concurenta asta...poate are dreptate..poate nu are dreptate..va lamuriti voi apoi luati in considerare povestile ....oricum nu se inghesuie fetele la masaj..asta am zis!
 5. Noi , zic noi ca oameni ne luam dupa prima impresie, sau dupa cele auzite si neverificate. In viata de zi cu zi..Lanseaza cineva o gogoasa si o luam de gogoasa chiar daca e placinta..Acum daca o va angaja Cleo va fi batalie pt ea..garantat! rautatea a fost si va fi in viata noastra!
 6. Totusi sa-i mai dam o sansa domnisoarei..Nu? poate si noi mai calcam pe bec uneori...Din partea mea ai sustinerea! Votez pentru!
 7. Cleopatra, o intrebare : Cristina de la celalalt salon, e fosta voastra colega Cristina? blonda, par lung, slabuta, sani potriviti, frumosi, vb ta inalta dar nu prea, prezenta agreabila.
 8. Cleopatra, ne sperii...daca-s si forme si-s si mari...ne-ai terminat! mai bine tac ca se interpreteaza aiurea ...
 9. ne bucuram , dar toti asteptam detaliile ce ne intereseaza..formele ca forme vb colegului, , mai nou incepe sa ne sperie ideea cu formele....Multumim!
 10. Referitor la pozitia nr.4 mi se pare anormal, exagerat pretul de 200/h..exagerat, sper sa fie greseala de redactare.Asteptam erata.de ce? nu se compara Jessy cu Serena ..din nici un pct de vedere..hai sa fim seriosi daca suntem seriosi? Jessy accepta si jucarii si dus asistat, comunicatva, opend mind, aspect de cazi pe spate, ai ce vb cu ea, dialog nu monolog....ca ea cere? e dreptul ei, dar fie vorba intre noi serviciile ei nu-s de top, si ea nu e pe podium. Hai sa fim maturi in aceste decizii...Cleopatra m-ai dezamagit..
 11. deduc ca de maine nu mai vine Mira..sa gresesc dar interpolez multe...
 12. si pe noi ne intereseaza permisivitatea domnisoare, stie Cleopatra baremurile si standardele colegului Altu2..Multumim pentru raspunsul prompt!
 13. bun, bun ..ne tii iarasi in suspans??.. talie? inaltime..?greutate, sani? stii tu Cleo ce vrem noi pacatosii..:)..intra la oferta? sau e acomodata deja.
 14. Credeam ca puneti de un 8 martie cu fetele...cativa maseuri, striperi de aia picati de pe calendar..ca noo, si voi meritati putin rasfat..dar inainte de una alta trebuie sa va ganditi serios la improspatarea echipei, ca nu-i a buna ..te doare sufletul cand vedeti si voi concurenta ce agresiva e pe piata. Mai ales in week-enduri cand unii au mai mult timp liber ar veni la un masaj,( azi 3 fete??) masaj adevarat nu frecus sa treaca ora care si asa e cum e comprimata .Sa revenim la aceasta ora: ora de masaj e de cand ai intrat in salon sau de cand a intrat maseuza in camera ta? Includem in timpii
×
×
 • Create New...