Sari la conținut

Subterana

Membru Banat
  • Număr conținut

    735
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Subterana

  1. Ați sărit pe fata asta rau de tot 🤨 Eu am avut niste experiente chiar misto cu ea… am fost de câteva ori la ea. Programarile pe whatsapp si respectate mereu, o singura data am asteptat vreo 10 minute, probabil un întârziat ceva. Fata tanara skinny la 1.70 aproximativ, sâni mici drăguți, drăguța la fata si cur cam lipsa. Fumat, vb putin, primit prosop si purced la dus. Actiunea: întors proaspat dusat o gasesc pe pat, ma așez langa ea si cum fata nu oferă preludiu, sarut sau altele asemenea, începe sa se dezbrace lasand la vedere sânii micuți si drăguți si începe un oral de zile mari, cu lins de oo si supt bine in valuri, cu saliva multă, tot ce vrei. Rezist eroic si o rog sa pună cauciucul după care începe in șpagat sau sfoara cum s-o numi(mama ei de gimnastica😠) implicată si se mișca foarte bine, apoi ma îndeamna s-o iau pe la spate in doggy, spune ca așa ii place mult, poziție in care am si terminat. Nr doi a început tot cu un oral foarte bun, eu in picioare si ea pe genunchi. M-a lins si supt si tras in gâtul ei pana am finalizat. A asteptat sa termin tot, abia apoi a fugit la baie. Am mai avut vizite cu finalizari cim de excepție, unu dintre cele mai bune cim-uri, si dacă mai luam in calcul si suma de 100lei/fin nu stiu ce altceva va mai doriți. Notele: Locatia: 9 pt zona in spate la rond alba Iulia, si 7 pt ca era destul de mult fum de tigara si așternuturile destul de terfelite. Un singur gel, fara apa de gura(pt ea măcar, ca sa facă o igienizare corecta după fiecare client) Adelle: 8,5 la fata, este drăguța si dacă se aranjează chiar frumușică. Si pt corp un 7,5 un pic de exerciții plus shaorma😅 pt a pune ceva cărnița pe funduleț nu ar strica Oralul: 9,5 foarte bun, deep, supt, lins, atentie la 00, cim(nu te lasa neterminat sigur) Normal: 8,5 pt pozițiile interesante 🤸🏻‍♀️, si pt ca se implica. Gfe: nu oferă si nu am sa notez. Dar este plăcută vorbăreață glumeață, te servește cu suc. Concluzia: Fata este chiar ok si oferă un oral cu cim foarte misto. Si dacă mai luam in calcul si tariful, nu vad o competiție la tariful ei, cel putin la oral. Adelle, sa-ti trăiască ala mic si sa fii fericita si iubita!
  2. Ai dreptate, m-am gândit totusi ca ar arata foarte bine fata, si ca oferă un gfe exeptional(precum se lauda si cum as prefera si eu), si am dat totusi niste tarife din categoria lux, unde se vrea ea. Desi portofelul omului o sa fie din ce in ce mai gol având in vedere criza care ne paste. Pe scurt, a fost doar o sugestie. Bafta!
  3. Colega este Betty frate, a postat pozele pe pagina din urma.
  4. Rezultatul este foarte 👌🏻 Nimic exagerat si de prost gust 😘
  5. Esti frumoasa! O intrebare totusi, rinoplastiei, intervenție buze si silicoane?
  6. Dacă o sa pui si tu tarifele in rând cu piata o sa meargă treaba! Un exemplu 300/1fin cu 500/ora. Sigur o sa ai clienți si o sa meargă treaba dacă esti frumușică(măcar) si îți faci treaba bine si cu bun simt si drag așa cum spui. Probabil salariul majorității de pe acest forum nu depășește 4000lei, e greu sa dea omul un sfert din salariu pe o ora de distracție, deci prefera sa se ducă la 300/ora unde fetele sunt tot frumușele si cu servicii bune. Bafta!
  7. Buna Andreea, ai vreo legatura cu Emaa? Semănati foarte mult!
  8. Colegule, tu nu faci altceva decât sa judeci o persoana după aspect! Daca tie nu-ti place cum arata nu înseamnă ca ceilalti au aceeasi părere. Si spui ca dacă are fața nu stiu cum are automat si servicii proaste șamd. Ai fost in vizitata domnișoara? Lasa o recenzie calumea dacă ai fost. Daca nu ai fost si doar arunci cu noroi sa stii ca nu te baga nimeni in seama, si doar îți răcești gura. Bafta! Ps. Bine ai venit Andreea!
  9. Da-l naiba de ATV, vreau sa ma faci o tura in halatul ala alb 😜 Ps. Sexy rau cu umărul ala lăsat șmecherește pe afara 😍, de țâța din poza de mai jos ce sa mai zic…manca-le-ar nene subterana pe amundoua 😉😂
  10. Intreaba pe whatsapp ca îți trimit fara probleme cu fata cu tot ce ai nevoie ca sa-ti faci o idee.
  11. Si o poza din concediu cu sfârcul pe afara 😜, pardon cu o limonada 🍹nu ne pui si noua aici? 😉
  12. Au inebunit futacii, cu 5 zile inainte sa ajungi si deja nu mai ai liber 5 zile după ce incepi. Fraților credeți ca vine războiul si nu mai apucați 🍑 🤣🤣 Tu, tot superba ai rămas 😜😘
  13. Oferă: show lesbi, oral doar (soft), normal, uro si scato (doar oferă), 69, masaj erotic, dominare(aici intra mai multe gen umilințe plimbare in lesa etc..) Nu oferă: anal, oral deep, finalizare orală (cim) sau faciala, mu primesc uro/scato Totul merge doar cu ambele fete si cadoul este 1000/2h outcall hotel,acasă. Pare ca sunt pe genul mai soft si nu e rau daca show-ul lesbi este cu participarea ta si cu Fk din belșug. Nu suna rau si nici prețul nu este exagerat, singura chestie naspa este ca cea slaba si înaltă este destul de băiețoasă, aia mică e drăguța foc si ar merge o tura doar cu ea. Bafta! Sau Bafta? 😂
  14. Cum frate sa dai 200 pe o finalizare de 15 min? Te doare capul cu fetele astea. Evident ca lucrurile nu au cum sa fie bune într-un timp atat de scurt. Asteptam recenzii si niste lămuriri privind durata unei fin din partea ei sau a Larisei, pare ca sunt colege. Bafta!
  15. Subterana

    Mihaela

    Am încercat si eu sa contactez fata dar fara rezultat, nu raspunde nici nici. Pare neserioasa din tot ce s-a scris pana acum, gen “hai ca mai fac 2 săptămâni ca am nevoie de suma X” si de obicei serviciile sunt foarte slabe in altfel de cazuri pt ca nu-si dorește neaparat o continuitate. Arata bine si ar fi bine sa ma înșel, mai aștepta recenzii speram pozitive. Bafta!
  16. Subterana

    Mihaela

    Cu placere! De ce anume ai ras?
  17. Cred ca sunt mai mulți care nu au reușit sa te viziteze. Ar fi frumos sa ne mai faci o vizita! 😉
  18. Ok, dacă ai vrut sa postezi un exemplu de recenzie este ok. Totusi poti posta si niste poze recente cu tine, serviciile si tarifele. Cred ca sunt doritori. Bafta!
  19. Mihaela, ce sa inteleg ca te-ai futut singura in cur si nu ai protestat? 🤦‍♂️ Daca vrei sa te promovezi corect pune aici niste poze recente cu tine si o lista de servicii si tarife si o sa fie sigur doritori!!!
  20. Are mai multe la treaba, una la Rin alta in MR si tot așa. Si cum pozele sunt false te trimite la care are loc liber ca oricum nu stii tu care este.
  21. Rea de mama focului, ce pot sa mai zic? Același foc il pui si in pat? 😜
×
×
  • Creează nouă...