Sari la conținut

deeeyu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre deeeyu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Nicaieri

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

deeeyu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

52

Reputație

  1. Salutare, Am fost ieri in vizită la Adriana și m-am gândit să scriu cateva randuri si sa va zic cum a fost. Am contact-o pe whats app și am stabilit programarea destul de usor, comunicarea destul de bună. Locație pe Bd. Unirii in apropiere de rond. Apartament mare, dotat cu tot ce trebuie si totul curat. Am gasit cu usurinta loc de parcare. Adriana arata ca in poze, este o bruneta inalta, corp slim, plăcută la față, craci lungi și fund mișto. Un punct minus pentru sanii care ii lipsesc. Nu i-ar strica niste silicoane. După igienizare am început acțiunea cu un ON destul de bun urmat de câteva săruturi pe corp, după care am continuat cu un LOT care s-a simtit ok, unde am și finalizat. Ce sa ii faci daca nu-s G.Bravo. :)) Spre final am mai socializat putin, a urmat un duș rapid și al plecat spre job. Note: Locație - 9 Adriana - 8 ON - 8.5 NP - 8,5 Igiena - 10 Halat: 150lei/30 minute De revenit!
  2. Neata baieti si la mulți ani de SF. Dumitru. Confirm si eu spusele celor care au mers in vizita la Ramona. Ieri am fost si eu la domnisoara dupa mai multe incercari ratate. Nu o găseam disponibila la ora la care puteam eu. Muncesc în fiecare zi și termin târziu dar am reușit intr-un final sa ne sincronizam. Programare facuta pe whats app, mi-a detaliat condițiile și mi-a comunicat adresa unde trebuie să ajung. Locatie misto, usor de ajuns, cu de toate, curat, liniste. Nu ne-a deranjat nimeni pe toata durata intalnirii. Am optat pentru un număr si am decartat 150 lei care in opinia mea au fost bine investiti. M-a așteptat în lenjerie intima provocatoare si am început cu un ON destul de bun. A fost umed, adânc cu atenție la zonele adiacente. Apoi am trecut la NP, în care am schimbat câteva poziții fără comentarii si cu implicare din partea ei. La final am terminat glorios pe sani. Un plus pentru mine e faptul ca se găsește usor loc de parcare si ca locatia se afla in zona mea de interes, este in centru și se ajunge usor din toate zonele. M-am simtit bine la Ramona și mai revin când imi va permite timpul. Mersi.
  3. Va salut! Am sa las si eu o recenzie acestei fete care are mult bun simt si care incearca sa isi faca treaba bine. Locatie: 9 curat, armonie placuta in camera, un vibe bun, mi-a placut foarte mult admosfera din dormitor, parca eram la cinema. App. Pozele sunt facute in locatie si confirm ca ea este in toate pozele de pe topic. Aspect : 9 bruneta, pe tocuri este inalta, frumoasa la fata, cateva tatuaje finute, sani mici, fund fenomenal (gusturiile nu se discuta) Atitudine: 10+ poti sa stai la povesti cat doresti, cu ea ai ce vorbi, este amuzanta, glumeata, este de "gasca" si zambareata tare Igiena: 10 proaspat iesita de la dus, epilata, piele catifelata, nici un miros suspect, bronzata, parfumata discret GFE: 9 mangaieri pe corp, atingeri, lipsa FK (nu cred ca practica si scad 1 punct) ON: 9,5 incercari reusite de deep, umed, adanc, batut cu ea peste limba, peste fata, face cerculete cu limbuta si se simte super, iti da un fior in tot corpul NP: 9 este cu tine acolo, te intreba cum doresti, in pozitia capra e cel mai smecher sa vezi fundul acela demential, numai bun de lins si futut Cadou: 400 de leusteni De revenit : eu personal am sa mai revin la ea, acum trageti voi concluziile si faceti cum vreti. Salut.
  4. A fost cineva la d-soara? Din poze pare interesanta. 🤔😏
  5. Multi au cazut in plasa teparei 🙄 chiar nu le inteleg pe fetele astea
  6. Pana la ce ora esti disponibila?
  7. Frumusete in exces si talent binenteles! 🤩🥰😍
  8. Buna Selena. Un tarif actualizat, te rog. Multumesc.
  9. ...3 de DA si de la mine! Felicitari pentru atitudinea pozitiva si rabdare! Cu siguranta m-ai castigat de client!👏👏👏
×
×
  • Creează nouă...