Sari la conținut

DoamnaIrinna

Neverificata
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre DoamnaIrinna

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

DoamnaIrinna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

24

Reputație

  1. Buna seara tuturor! Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni. Incerc sa respect pe toata lumea, atat in viata reala cat si aici, virtual. Am urmarit tot ce ati scris aici... Unii dintre voi ati jignit alti useri, facandu-i sclavi , ca ling escortele in fund...etc. Nu este frumos sa jigniti, toti suntem egali aici Apoi , userul sclav ar trebui sa se exprime mai clar. Ii multumesc ca ma vizitat, insa nu este corect , sa denigreze... Cum sa spuna ca am facut neprotejat???? Cum???? Foarte urat. Pacat, a fost un barbat foarte respectuos. Referitor la locatie, nu prea ma pricep , si mi sa spus ca este o garsoniera decenta. Cada nu este murdara, este cada veche si sa luat emailul acela alb. Este o garsoniera decenta, simpla. Cred ca este important sa aveti lenjerie curata, prosop curat , apa calda si eu mai ales o femeie curata si sanatoasa. Am poze cu fața mea, nu sunt poze retusate absolut deloc. Am video... Si totusi m-ati jignit. Multumesc. Fiecare femeie este in felul ei. Mai multa transparenta ca la mine in ceea ce priveste pozele , poate imi sugerati. Userul max , ai spus ca nu mai cunoscut, si totusi ma faci oligofrena.???? Imi dau doctoratul aici?!!! Sunt aici sa ne simtim bine. Voi m-ati jignit. Asa primiti o femeie noua? Nu imi sta in caracter sa ma cert. Probabil, unii nu vreti sa apara o femeie noua ... Va multumesc, si imi cer scuze daca raspunsul meu deranjeaza. Cine vrea , ma va vizita. 20210824_215232.mp4
  2. Buna, bine v-am gasit🥰. Numele meu este Irinna, am 35 de ani sunt la inceput, sper sa aveti rabdare cu mine...multumesc. Sunt blonda , 165 inaltime ,65 de kg, cu forme, putina burtica Pozele mele reflecta realitatea, am sa postez si video pentru o mai buna transparenta. Ofer si cer discretie , criterii obligatorii in "comunicarea" noastra Locatie: Aleea Stefan Octavian Iosif se intra din Nerva Traian. Servicii Sex oral neprotejat daca igiena si aspectul vizual... este ok. Multumesc Sex normal OBLIGATORIU PROTEJAT.! Nu discut despre sex normal neprotejat!!! CUNINLINGUS... da Mangaieri, preludiu... evident. Finalizarea sani ,faciala Masaj Nu accept , degete in interior, sex anal, sex hard nu fac anilingus sau dominare pasiva. Merg pe ideea placerea de ambele parti VID-20210825-WA0006.mp4 Cadoul este 100 finalizarea si 200 ron ora. cu 2 finaliz. Va multumesc pt atentie si daca am uitat ceva , nu ezitati sa ma intrebati. Modalitate de contact whattap apel sau sms. 0747337522 Program 10-23, in functie de dispozitia mea ,caci placerea trebuie sa fie reciproca Va sarut. Irinna!
  3. Buna, bine v-am gasit🥰. Numele meu este Crina, am 35 de ani sunt la inceput, sper sa aveti rabdare cu mine...multumesc. Sunt blonda , 165 inaltime ,65 de kg, cu forme, putina burtica Pozele mele reflecta realitatea, am sa postez si video pentru o mai buna transparenta. Ofer si cer discretie , criterii obligatorii in "comunicarea" noastra Locatie: Aleea Stefan Octavian Iosif se intra din Nerva Traian. Servicii Sex oral neprotejat daca igiena si aspectul vizual... este ok. Multumesc Sex normal OBLIGATORIU PROTEJAT.! CUNINLINGUS... da Mangaieri, preludiu... evident. Finalizarea sani ,faciala Masaj Nu accept , degete in interior, sex anal, sex hard nu fac anilingus sau dominare pasiva. Cadoul este 100 finalizarea si 200 ron ora. Va multumesc pt atentie si daca am uitat ceva , nu ezitati sa ma intrebati. Modalitate de contact whattap apel sau sms. 0747337522 Program 10-23, in functie de dispozitia mea ,caci placerea trebuie sa fie reciproca Va sarut. Crina!
×
×
  • Creează nouă...