Sari la conținut

giuliaglg

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre giuliaglg

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Petrosani

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

giuliaglg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Ai văzut vreo recenzie despre serviciile mele ? Ai văzut vreun tip sa scrie ca a fost la mine și nu a plecat mulțumit??? Frate nu toată lumea știe de aceasta platforma de recenzii !!! Și nu nu mai jigni ! Nu o sa mai răspund la nimeni ! Și dacă se poate sa închidă cineva ( nu folosesc de mult acest site și nu ma pricep) dreptul la comentarii! O zi buna !
  2. Sa ști ca dacă ești atât de ușor influențabil nici nu are rost sa vi! Păcat ca suntem o turma de oi ce ne luam una după alta ! Pup
  3. Deci 1 la mana nu îți permit sa mi te adresezi cu traseista ca altfel trec și eu la jigniri , 2 sunt cine vreau unde vreau când vreau ! Deaia nu mai poți tu sa dormi de grija mea?? 3 oprește te aici ! Mulțumesc!
  4. Când ai fost azi la mine nu erai de aceeași părere;))) eram sigura ca tu ești!!!! LOL va las asa în ceata ! Stați acasă ca nu pierd nimic !
  5. Bună! Servicii : - preț 150 15min 300 1h - ORAL (ONP 50 EXTRA) - SEX IN DIFERITE POZITII - ATINGERII MÂNGÂIERI 69 INTRE SÂNI - MASAJ BODY EROTIC SAU RELAXARE ( DOAR LA ORA) - DOMINARE HARD (500 1H) - DOMINARE SOFT (200 30MIN - 400 1H) - DETIN JUCARII 0791634059 Pentru Alte întrebări suna ma!
  6. Bună dragul meu! Sa clarific puțin, acele recenzii "negative" despre care spui sunt lăsate de "tipi" ce nu m au cunoscut personal niciodată!!! Deci răutatea unora nu cred ca ar putea sa îmi afecteze imaginea pt ca nu le dau importanta ! Cine dorește sa vina la mine sa se convingă de ceea ce sunt și cum sunt este poftit cu drag ! Oricum mulți dintre voi m ați cunoscut deja ! Va pup puișorii mei 😘🤗
  7. Care sunt acele semne de întrebare? Asi fi tare curioasa sa ne cunoastem nu cred ca o sa mai ai aceeași părere! Catalogați prea repede o persoana fără sa ii cunoașteți abilitățile ! Imi pare sincer rău să "cunosc " asemenea bărbați! Nu o sa mai rapsund pe topic decât la cei interesați într-adevăr de ceva ! Seara buna !
  8. Nu am fost niciodată în Rădăuți! Mulțumesc!
  9. Nu sunt rea de fel, însă cu cine merita pot deveni ! Pup
  10. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala-100/i146i4f7h93d700h28579gd8d4619977.html
  11. Dacă abea am descoperit acest forum nu însemna că trebuie să îți dai tu cu părerea , nu toată lumea știe de el .. sau nu pe mulți interesează acest forum cu toate ca ar trebui, nu îți mai da , tu cu părerea despre serviciile mele sau despre cum îmi merge mie din moment ce nu ai fost la mine, Și ca să stai liniștit ca vad ca te fute rău de tot grija mea o duc bine ,nu am rămas nici fără gaz probabil ca tine nici fără aprecieri.. clienții mei sunt foarte mulțumiți de serviciile mele si spre surprinderea ta care stai acasă făcând laba citind probabil pe aici , băieții adevărați vin sa vadă singuri nu își dau cu părerea fără cunoștință de cauza! Uite asa stricați imaginea unei fete .. și după va plângeți ca nu aveți o fata bună in oras... din cauza unora ca și tine ! Domnul arbitru ca si cum ! Sa ai o zi buna , și sa îți vezi de treaba ta !
  12. Am găsit locație, Gratis poate în alta viata 😂😂
  13. Tare glumeț ești 😂😂😂 număr de telefon unde a-și putea găsi o locație bună ! Da na .. dacă insiști te aștept la o partida 😂😂
  14. Din păcate nu mai am locație, nu găsesc nimic , dacă se poate sa ma ajute cineva cu un număr ceva ! Mulțumesc!
  15. Mi am dorit tare mult sa ajung aici , am auzit ca sunteți oameni buni și respectuoși ! (Am venit sa va fac fericiți:))) ) Aștept sa ma vizitați!
×
×
  • Creează nouă...