Sari la conținut

Loverrboy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    316
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Loverrboy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oriunde

Vizitatori Recenți Profil

2.290 citiri profil

Loverrboy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

217

Reputație

  1. O fi vrut nu o fi vrut...prea ați luat o tare!
  2. Nici nu contează sanii...uitati-va ce fundulet are...da când nu ajungi la struguri...cică sunt acrii😅😅😅
  3. Domnișoară nu mai pui și tu niște poze? Ca alea sunt de la pandemie!asa ar fi frumos sa pui și tu niște poze noi!
  4. Nici măcar nu răspunde la telefon sau la.mesaje...
  5. Dacă ai pune poze nu ar mai fi atâtea comentarii!ce e adă greu sa încarci 5-6 poze elocvente?
  6. Dacă nu pui poze nu vine nici naiba...și le whats up tot la fel poze neconcludente...
  7. De domnișoară mai știe cineva ceva?
  8. Ma Mir ca nu are recenzii pana acum…am fost ieri…al doilea ei client pe București! fata e top class la servicii…nu te suge practic te înghite …eu pana acum nu am întâlnit așa ceva…și anilingusul ….pfff de vis 30 min in continuu mi-a făcut! nota 10 generală!
  9. Ești dea dreptul penibila! Ce servicii am cerut și ai spus ca nu faci?te am întrebat dacă faci sărutări pe piept(preludiu) și ai zis ca da…in pat situația s-a schimbat! Curiosii vor veni la tine și se vor convinge de ce spun eu și probabil vor face recenzie sa vedem ce mai spui atunci? Eu zic sa mergi la munca ca meseria asta nu e de tine!
  10. Salutare la toată lumea!am și eu un mic anunț de făcut!am văzut ca mulți ați trecut-o pe lista scurta…eu zic sa va gândiți de doua ori!am fost la ea astăzi undeva in Palladium residence…bloc 6…și ce țin sa va spun este ca pozele sunt lucrare rău da rău de tot!in realitate domnișoara este micuța de statura și are corpul plin de vergeturi…sanii lăsați nici măcar nu i-am atins de greață și scârbă!dar ceea ce pe mine m-a impresionat pana la lacrimi a fost atitudinea ei de cacat!acum va spun și de ce am rămas…ca sa ajung la ea a trebuit sa dau peste cap sa plec de acasă după ora 21(un nebun ca altfel nu pot sa ma numesc) și am ajuns la ea!am mers 45-50 min cu mașina pana la ea și dacă tot am ajuns am zis măcar sa ii dau o muie!dar deși am stabilit înainte anumite detalii legate de ce v-a urma sa se întâmple ea a trecut direct la pula(bineinteles nesculata)!deci atitudinea ei a fost de cacat!am pus o sa ma sărute pe piept și După 10 sec a zis ca imi ajunge și a început sa imi facă o laba! cand am văzut asta m-am ridicat și am plecat! Aspect escorta :5 oral: 5 atitudine : 1 Pretul corect pentru o finalizare 60 lei Nu recomand nici la dușmani!
×
×
  • Creează nouă...