Sari la conținut

tlc4ever

Membru Banat
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tlc4ever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. viata mea a inceput a bataie de joc in momentul cand m-am nascut in lumea asta plina de rautate , teatrala , pe interes , cotobarnite , securisti , mosi libidinosi perversi etc toate grupurile astea mai rau de atat nu poate fii exista ,vorbim de viata batuta joc ? eu am un job decent nu ma prostituez , scuza ma da nu pe mn ma futut juma de bucuresti ahahhahaha stai cuminte principesa de chisinau ca s au pisat cainii pe statuia ta , revenind la ce se cosuma pe forumu asta recomand celor ce nau ce face banii si vor sa isi bata joc de femei acest exemplar de mai sus indeplineste toate condiitile bani sa ai , o zi frumoasa !
  2. daca ai bani faci ce vrei cu asta,te linge si de diaree la cur ( daca ai ) recomand celor ce n-au face cu banii si vor sa isi bata joc de femei! ( principesa de Moldova , sange nobil aveti grija !! )
  3. luati va rog frumos legatura cu izzabela stiti voi foarte bine la cine ma refer sa va invete MESERIE ca sunteti o apa si un pamant , nici pula nu stiti sa o sugeti da va vedeti unele din voi dive sau de lux si sunteti LEMNE , o zi frumoasa !
  4. daca ai bani faci ce vrei cu asta,te linge si de diaree la cur ( daca ai ) recomand celor ce n au face cu banii si vor sa isi bata joc de femei!
  5. toate vor dastia care sa le plateasca o ora sa le futa 5 min dupa care sa il dea afara sub pretextul ca o obosesti , futemas in gura lor de printese de telorman cartojani de unde sloboz va aduc guvizii astia ma?!?!? zimnicea !?!?!
×
×
  • Creează nouă...